MiStEr G u I t A r
New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ההופעה ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ../images/Emo168.gif
וואאיייי אנששיייםםםםםםםםם היה כל כך טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתם לא מאמינים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיייווהווו אין לי מילים לספר, והייתי עם מעיין ועם חברה שלה ענבל(מקווה שתכנסי לפורום
) והיה כל כך כיף!!!!!!!!!! והדבר הכי הכי הכי טוב שקרא לי : הלכתי עם חולצה של מוניקה שאני הכנתי, ובשיר האחרון (על הריצפה) הורדתי את החולצה, וכזה הראתי אותה באוויר כזה שהסמל כלפי הבמה, ואז כזה שחר ביקש ממני את החולצה, וכזה הייתי המום, וזרקתתי אליו את החולצה, והוא שם אותה ותיפף איתה כל השיר!!!!! ואחר כך החזיר לי אותה!!! וואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאייייי היה כל כך טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ודניאל!!!!!!!! למה אתה לא זמין לעזאזל?!?!?! כמה חיפשתי אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מעיייייייייייןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן תודי שהיה ענק
והיו מלא מלא קטעים מצחיקים!
וואאיייי אנששיייםםםםםםםםם היה כל כך טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתם לא מאמינים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיייווהווו אין לי מילים לספר, והייתי עם מעיין ועם חברה שלה ענבל(מקווה שתכנסי לפורום