ההופעה

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ההופעה ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ../images/Emo168.gif

וואאיייי אנששיייםםםםםםםםם היה כל כך טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתם לא מאמינים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיייווהווו אין לי מילים לספר, והייתי עם מעיין ועם חברה שלה ענבל(מקווה שתכנסי לפורום
) והיה כל כך כיף!!!!!!!!!! והדבר הכי הכי הכי טוב שקרא לי : הלכתי עם חולצה של מוניקה שאני הכנתי, ובשיר האחרון (על הריצפה) הורדתי את החולצה, וכזה הראתי אותה באוויר כזה שהסמל כלפי הבמה, ואז כזה שחר ביקש ממני את החולצה, וכזה הייתי המום, וזרקתתי אליו את החולצה, והוא שם אותה ותיפף איתה כל השיר!!!!! ואחר כך החזיר לי אותה!!! וואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאייייי היה כל כך טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ודניאל!!!!!!!! למה אתה לא זמין לעזאזל?!?!?! כמה חיפשתי אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מעיייייייייייןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן תודי שהיה ענק
והיו מלא מלא קטעים מצחיקים!

Negative creep1

New member
יווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אךךךךךךךךךךךךךךךך איזה כיף לךךךךךךךךךךךךךך בנאדם!!!! יווווווווווו!!!!!!!!! איזה מגניבבבב!!! הוא לקח ממך תחולצההה???!! חיח אני אפילו מתרגשת! חחחחחח איזה כיייףףף לך!

Just Adi

New member
איזה מעולה../images/Emo70.gif ../images/Emo80.gif

אם אתה מכבס את החולצה אני שוחטת אותך

שנישחם

New member
יוווו חן ראיתי אותך ועמדתי גם די

מאחוריך אבל לא היה לי נעים לבוא להגיד שלום...

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif ../images/Emo168.gif

tiptip4u

New member
תניילן את החולצה

ותסגוד לה כל ערב *מהלא מגזימים בכלל*

אהה..., חחחח ../images/Emo168.gif

והיו גם קטעים מזה מצחיקים!! חחחח כמו למשל, ששחר שם את המיקרופון הזה שלו, ומוניקה ניגנו אבל בלי לתופף, ואז כזה שחר עשה כזה עם העף..., נווו אתם יודעים איך! (כמו שבגרייניק ואלטרמן ההוא עושה "קבל") חחח אז ככה שחר עשה. או שלדוגמא הייתה בעייה עם הכבל של הבס של פיטר באמצע איזה שיר, אז הוא הוריד את הגיטרה וחיכה שיבואו להחליף לו את הכבל, אז הוא כזה ישב על הבמה, חחח ועשה תנועות כאילו שהוא בוכה.., חחחחחחחחחחח
ועוד מלא

l i f a g i r l

New member
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן יווווווווווו

היה כל כך כיף,מוניקה פשוט דפקו הופעהההההההההההההההה חן אני מודה שהייתה הופעהההההההההההההה וכן גם כן החן הזה,שחר לבש לו תחולצה....חחחחחחחחח סתם חן מותק איזה כיף לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הם כל כך חמודים וכל כך מצחיקים,הם כאלה כלים......יווווווווווווו :))))))))))

l i f a g i r l

New member
יוווווווווווווווווווווווווווווווווו

היה כל כך כיף,מוניקה פשוט דפקו הופעהההההההההההההההה חן אני מודה שהייתה הופעהההההההההההההה וכן גם כן החן הזה,שחר לבש לו תחולצה....חחחחחחחחח סתם חן מותק איזה כיף לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הם כל כך חמודים וכל כך מצחיקים,הם כאלה כלים......יווווווווווווו :))))))))))

אהההה!!!!

או מיי גאד או מיי גאד או מיי גאד רגע אני צריכה לצאת מהשוק..... או מיי גאד!!!!!!!!!!!!!!!!!! יו הייתי מתה להיות שם אתכם!!! איזה כיפלכם!!! חוויה שתזכרו תמיד!

l i f a g i r l

New member
אופס

רשמתי פעמיים....לא נורא...תתגברו!!!!!!!!! יווווווווווו פשוט היה כל כך כיף!!!!!!!!!!!!!

ככככככככככככככככןןןןןןןןן ../images/Emo168.gif

יאאאאאאאאאאאאאאאאאא מעעיייייייייייייייייןןןןןןןןןן אה.., ושחכתי להגיד לך ולחברה שלך תודה שחכיתם איתי
אז תודה

l i f a g i r l

New member
אוישששששששששששש נווווווו

לי לא היה איכפת,לה לא היה איכפת,ולהורים שלה לא היה איכפת מה תודה מה תודה?!?! חחחחח אין על מה תודה מותק!!!!!! וחןןןןןןןןןןןןןןןןןןן איזה כיף היההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rain Star

New member
חן, שמח שנהנית! ../images/Emo41.gif (כנסו)

הנה ביקורת על ההופעה, שנכתבה בוואי נט... אמממ...מפתיע כמה שאנשים יכולים להיות קיצוניים בדעתם על ההופעה, אניווי - מי שרוצה שיקרא..

../images/Emo14.gif../images/Emo99.gifאיזה כייף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שיואו..למה זה כ"כ רחוק וכ"כ לא פשוט להגיע לבארבי
*מתעצבנת על גורלי המר לגור בחור שנקרא הקיבוץ שלי* וואל, אולי להופעה בהוד השרון שיש ב-17 ליולי אני אוכל להגיע..ולראות שוב את פיטר
... אבל איזה כייף לך...שחר המלך דיבר איתךךךךךךךךךךךךךך!!!!!!!!!!!!!! *סוגדת*

Tinkerblack

New member
יוו איזה כיף לך

יוו הוא פשוט ביקש ממך את החולצנ ולבש את זה? יוו בטח היית ממש בהלם

למעלה