הודעה לגבי החידה!!

hilali1

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif הודעה לגבי החידה!! ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

החידה השבועית שלי תפורסם היום בשעות הערב. מחר בשעה 6 בערב, אם החידה לא תיפתר עד אז, ניפגש לנו בצ'ט. הארות (רק ב-א) יתקבלו בברכה, שבת שלום, חנוכה שמח
הילה

שרית7

New member
חא יודעת אם אוכל להיות ב18 מחר

אחותי הזמינה אותי ואת ההורים שלנו ואת משפחתו של בעלה לנר חנוכה. מקסימום תפגשו בלעדיי

hilali1

New member
האמת? החידה נורא קלה

אולי בכלל לא יהיה צריך מפגש צ'ט

hilali1

New member
החידה !!!!! החידה!!!!!

ההסברים כמו תמיד, הפיתרון כמו תמיד
הילה

hilali1

New member
לא תהיה התיחסות לפתרון ללא הסבר

גם אם הפיתרון הכון

hilali1

New member
את לא מזהה?

הייתי בטוחה שתזהי מיד... טעיתי טוב. אז החידה קשה.. חוזרת בי... אגב שרית, את ג'ינג'ית?

שרית7

New member
אם את סקרנית לדעת מי אני תכנסי

לגלריית התמונות שנות ה90 שורה שניה (מלמעלה) תמונה שמאלית קיצונית אני יושבת מימינה של גלי עם השיער הארוך, ומחבקת אותה. התמונה הזו צולמה בחדר שלי לפני כ10 שנים. אה נזכרתי שאני מופיעה בתמונה מפגישת המעריצים האחרונה של גלי אבל אני זוכרת איפה בדיוק. בדקתי ומצאתי ב"גלי כיום" יש תמונה שגלי שולפת את הציור של אמה שהתן לה במתנה אחד המעריצים שלה - דרור אליהו, אני יושבת לידה. השיער שלי עכשיו צבוע לאדמדם הטבעי שלי הוא בתמונה הישנה אז אפשר לונר שאני ג'ינג'ית היום למרות שאני בדרך לחזור לשורשים השאטניים שלי... יש לי אופי ג'ינג'י זה בטוח

hilali1

New member
אני לא סקרנית

פשוט יש אופי בדיוק כמו חברה שלי שהיא ג'ינג'ית של ממש... הייתי חייבת לוודא את זה.. האמת קצת התערבתי עם עצמי...

שרית7

New member
לא בא לי להכנס להרצאה אסטרולוגית

עכשיו בכלליות אני אגיד לך שמזל עקרב דגים גדי וכו' זה מזל החודש. בקווים כלליים ומה בכל זאת מבדיל בין גדי לגדי דגים ודגים? יש את יום הלידה ושעת הלידה. האופר למשל מושפע משעת הלידה המדוייקת היום מושפע מהירח ורק מי שיודע את שעת הלידה המדוייקת שלו, אפשר לעשות לו מפה אסטרולוגית מדוייקת. במקרים מסויימים לאופק או לירח יש השפעה יותר חזקה מלמזל החודש

וואי אני שוב לא מזהה מי זה../images/Emo122.gif

אבל אני אברר בכל מקרה הצ'ט מחר לא מתאים לי ב-6 בערב. אני עדיין לא אהיה בבית בשעה הזאת. מה דעתכם על 20:00?

hilali1

New member
ולגבי התמונה השניה?

טוב, לגבי מועד צ'ט נקבע מאוחר יותר. אני לא בטוחה שיסתדר לי מחר אז אולי ביום שני... עד אז תחשבו, תחקרו לא יודעת מה...

למעלה