הודעה מנהלתית חשובה

gaia20

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהודעה מנהלתית חשובה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

עקב מקרה של התחזות וניצול הפורום ע"י המשתמשת קטיפה, הנ"ל הושעתה מהפורום עד להודעה חדשה הנושא נמצא בבירור. עד כה התברר שהמשתמשת שיקרה והתחזתה למאושפזת בשיחה שנערכה עימה היא הודתה שהיתה מאושפזת "רק" יומיים, כשלנו היא ספרה שאושפזה מעל שבוע. התברר גם שלא היה ולא נברא שום ניתוח..... רמת ההומוגלובין האמיתית שלה, אינה ידועה לי ואף לה (לשירלי)היא אינה ידועה בוודאות, אך ברור לי שלא הגיעה לרמה של 4.4, כפי שסיפרה לנו. כמו כן,היא הודתה שבכל פעם שאמרה שהיא כותבת ממחשב של השכן לחדר בבית חולים היא בעצם רשמה את ההודעות מהמחשב שלה, בבית שלה. כולנו הינו מאוד נחמדים וסמפטיים אליה, תמכנו ועודדנו אותה בסוף מתברר שהיא שקרה לנו כל הזמן הזה!! אני מקווה שהמקרה הנ"ל לא יחזור על עצמו ולא יפריע למהלכו התקין של הפורום אני אישית המומה ופגועה מאוד מהמקרה הזה!!
בברכה, מנהלת הפורום

lupland

New member
גאיה

גאיה היקרה שלום. חזרתי עכשיו ובאמת הופתעתי לקרוא את מה שכתבת. אם אכן כך הדברים אני מוצא בזה יותר עצב מאשר כעס. היות שבאופן טבעי ברגעים כאלו נוטים לענות יותר מתחושות של רגע אני אפרוש לישון ואתייחס לכך מחר. אסף

מה?!? אני פשוט לא מאמינה!!!!!

זאת פשוט חוצפה מצידה! אחרי כל מה שעשינו בשבילה! כמה שתמכנו בה! היא באה ומשקרת לנו כך המצח נחושה?! ממש בושה וחרפה וטוב שהעפת אותה מפה! אין פה מקום לשקרנים שכאלו! לבוא לפה ולנצל כך את טוב ליבנו ואת תמיכתנו! אני ממש מאוכזבת!!! שלום קטיפה ולא להתראות!

3ויוי

New member
גאיה יקרה

אני מקווה שהיתגברת על ההלם ואת בסדר תרשי לי לא להגיב לעיניין" התינוקת הלא רצינית" ואנו כמובן נמשיך הלאה עם כל יתר האנשים הניפלאים והמקסימים ששיש כאן. אני אמשיך לתת אמון בכולכם כאן להיפתח ולהחיות את הפורום מתוך ידיעה שתמיד יהיו נצלנים שקרנים ואנשים פשוט רעים. לכל חבריי -אנשי פורום הלופוס

30פיסטוק

New member
../images/Emo5.gifקטיפה

קראתי את ההודעות של "קטיפה
"לאחר גילוי ההיתחזות ואני חושב שמדובר בילדה טיפשה וחוצפנית שמחפשת תשומת לב במקום הכלכך לא מתאים. רק בריאות אמיר

1ט ל י

New member
היי.

שירלי רק בת 13. היא הייתה כניראה צריכה קצת תשומת לב. קורה. אין מה להתעצבן. היא לא עשתה את זה מתוך רוע לדעתי. ניצלה את הפורום? אולי. אבל מי מאיתנו לא עשה שטויות בגיל הזה? אל תשפטו אותה כל כך בחומרה. אם היא תחזור לפורום, אני לא חושבת שאני אוכל להאמין למה שהיא כותבת, ולכן אני לא חושבת שאני אגיב, אבל זו רק אני, וזה רק מה שאני חושבת עכשיו. יהיה טוב חברים. בינתיים אני יותר מודאגת מהעובדה שהתקשרו אליי מהמרפאה הראומוטולוגית להודיע לי שהתוצאות של הבדיקות לא תקינות, ואני צריכה לעשות בדיקות חוזרות בכדי לבדוק אם זה אכן נכון.

ל3

New member
הי אמיר

לא נראה לי שנפגשתי בך בפורום- אתה חדש פה? האם אתה חולה בלופוס? אשמח לשמוע ממך

קטיפה - חבל, אבל עוד יש דרך חזרה

שלום לכולם קטיפה "עבדה" על כולנו, וסיבותיה עימה... אני חושבת שאנחנו לא צריכים לנתח את הסיבות, אבל אנחנו גם לא צריכים לקבל חוסר כנות בפורום. יש הבדל בין לספר חלק מן האמת (שהיא לגיטמית, ואני מניחה שרובנו לא נחשפים כאן עד הסוף), לבין לספר דברים שקריים. וקטיפה אכן שיקרה אותנו. אבל - אם קטיפה חולת לופוס, ואם קטיפה ילדה צעירה שזקוקה לתמיכה, בואו נמצא את הדרך לתמוך בה, למרות מה שגאיה גילתה. נקבל מקטיפה התנצלות כנה ואמיתית, ונחבק אותה בחזרה בחום - מתוך אמונה שהיא למדה את הלקח. ולך קטיפה אם את באמת חולת לופוס, ואם את באמת מרגישה צורך לתמוך ולהיתמך בחברים בפורום, בואי נסיים את העניין. כנסי לפורום, את לא צריכה להרחיב את הדיבור על מה שקרה, או לתרץ את מה שקרה, את רק צריכה להגיד שאת מצטערת, ואנחנו עוברים לסדר היום, וממשיכים בתמיכה ההדדית. וכולנו ביחד, ובייחוד גאיה היקרה מאוד, המסורה מאוד והרגישה מאוד בואו לא נאבד פרופורציות ונשמור על מידה מסויימת של חמלה. שיהייה לנו שבוע נעים ורגוע

lupland

New member
משבר אמון.

מי מאיתנו לא חווה(בעבר) חווה(בהווה) או יחווה משבר אמון כזה או אחר. אני שמח שהתהמהתי בתשובה מכיוון שכבר מהלילה דעתי הייתה כדעתה של כוכי. אחרי הכל שירלי שייכת בין אם תרצה או לא למשפחתנו היקרה. אם.ואני חוזר שוב אם אכן בדתה שירלי את רוב "האישפוזים" למיניהם כי אז כמו מה שכתבתי בלילה אני רואה בזה יותר איתות מצוקה וקריאה לעזרה מאשר "בגידה באמון" נגענו בזה בעבר כאן בפורום על היכולת של כל אחד מאיתנו לפרש בדרך שיבחר לעצמו בעיות מקרים או מצבים שונים.ואני בוחר כאן לסלוח לשירלי וכמו שכוכי כתבה שתעלה כאן בחזרה.תתנצל ונמשיך הלאה. אני יכול להרשות לעצמי לכתוב כאן כרגע שגם אני ניסיתי דרך הערוץ הפנימי של המסרים ליצור קשר עם שירלי ואכן יצרתי ושאלתי אותה אם תירצה שאבוא אליה וכמובן שנענתי בשלילה. אולי בגלל שנתקלתי בעבר במקרים מסוג זה קל לי להגיב כמו שאני מגיב. אחד מהחברי ילדות שלי.בחור ממשפחה מאוד מבוססת.ובנוסף לזה שובר לבבות לא קטן באותם ימים של התיכון הוכתר כבר אז על ידי שאר החברה כ-מלך הבדיות. גם אם מי מאיתנו אז היה מספר סיפור מסויים ומוסיף קצת "תבלינים" הבחור הזה יכול היה להמציא סיפור שלם שלא היה ולא נברא.אבל אחרי הכל אהבנו אותו ועדיין אוהבים אותו היום אחרי הכל תנסו להתחשב גם בגיל של הילדה.זוהי תקופת הבגרות שלה.תקופה מאוד לא קלה ואני לא חושב שאני צריך להוסיף לזה. כואב ולא נעים פגיעה כלשהיא באמון שלנו אבל אחרי הכל.ופרופורציות נכונות ועם יכולת הרחמנות והסליחה שבנו בואו נאפשר לה להתנצל והזמן כבר יעשה את שלו. שבוע טוב לכולנו אסף

ritosh

New member
תגובה אחרונה

חברים יקרים שלי, גם אני נפגעתי משירלי, אבל אני קצת (הרבה) יותר מבוגרת מכם וגם אמא לשתי מתבגרות בעבר ומתבגרת בהווה. אני לא מצדיקה את מה ששירלי עשתה אבל מבינה אותה. גם אצלי הבנות שיקרו ועשו המון שטויות בגיל ההתבגרות. שירלי חיפשה וקיבלה תשומת לב מאיתנו. אני לא מצטערת לרגע על התמיכה שנתתי לה. אני כן מצטערת על הניצול המופרז שהיא עשתה מהמחלה שלה. אני מקווה ששירלי תלמד את הלקח מהמעשה שעשתה. אני מקווה שהיא תתנצל ותחזור לפורום הנפלא הזה. אני שמחה גאיה שאת מוכנה לקבל ממנה התנצלות. אני שמחה שאתם כאן בשבילי ובשביל כולם. אוהבת את כולכם מכל ה
!

champ

New member
כצופה בפורום מהצד,

ובתור זה שחשף את התרמית של קטיפה(!) אני נאלץ להסכים עם כוכי... גם לקטיפה מגיע צ´אנס, ולמרות שאני כועס עליה מאוד מאז אתמול בלילה אני חושב שאם היא תתנצל אולי יהיה ניתן להמשיך הלאה... שמתי לב שמשהו מוזר בסיפורה כבר לפני מספר ימים ולכן ישבתי וחקרתי את הנושא, והמסקנות כבר ידועות לכם/לכן מהודעתה של גאיה... אז קטיפה, אם את באמת חולת לופוס, אני מניח שהתנצלות מצידך תוכל לעזור... ולגאיה, את עושה עבודה נפלאה! המשיכי כך. בברכה, צ´מפ.

gaia20

New member
שלום לכולם

אחרי שקצת נרגעתי, דברתי עם כל מי שצריך לדבר איתו, הוחלט לתת לקטיפה צ´אנס נוסף, אומנם היא קצת שברה אמון אבל היא אכן חולת לופוס ובשביל זה הוקם הפורום- לחולי לופוס. כאשר קטיפה תיהיה מוכנה היא תתנצל, ההשעיה תבוטל והסיפור נסגר. "הדיון סגור, נא לא להגיב יותר לשרשור זה"............. ערב טוב לכולם,

קטיפה

New member
לפורם

שלום לכולם מצטערת מאוד אם פגעתי בכם אני רק רוצה לבקש סליחה ומקווה שהיא תתקבל לא התוכוונתי לפגוע באמון שלכם שירלי.

gaia20

New member
התנצלות התקבלה |וי|

אני מציעה שנשכח את כל הסיפור מאחורינו ונפתח בדף חדש.
שיהיה לכולם לילה טוב וחלומות פזזזזזזזזזזז נשיקות,

lupland

New member
אחותי הקטנה

היי שירלי. וכמו שגאיה אמרה..... ולכן "כל המוסיף גורע" לילה טוב לכולם. נב: גאיה.הנשיקות הם גם לזאבים שבחבורה?

למעלה