הודעה מרעישה!!!!!

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהודעה מרעישה!!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

יורם מרציאנו חתם הסכם עם בני רגב כי הוא סגן למי מספר רגב "סיפורים" לאמיל חדד? לאליהו ממן? ליוסי הרוש? על מי עובדים על חשבון הציבור?

ג ו ב נ י

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif|*

נזכרתי במשהו

קראתי בעיתון שמרציאנו אמר שאם הוא רוצה הוא יהיה סגן של גבי אסרף אז ככה, יורם יקירי, לא יעזור לך כלום!!! כל ההתחברות הפוליטית הזו לשחיתות רק מוכיחה כמה שאתה בוגדן ולא יציב תחילה רצית להתמודד מטעם העבודה ועכשיו הולך עם הליכוד? תתחיל לחפש עבודה מעכשיו, אני מציעה לך!

מני05

New member
סגן ראש העיר יורם מרצייאנו?

כפי שכתבתי בעבר, יורם מרצייאנו אירגן כנס ביום ו' אצלו בבית ע"מ להפעיל לחץ על בני רגב (לאחר שבני רגב הודיע לו שהוא לא יהייה סגן ראש העיר) בני רגב פחד מפני שכל המערכניקים עזבו אותו כולל בני שפר ולכן הוא קרא לו וחתמו על הסכם שיורם מרצייאנו הוא אכן יהייה סגן במידה ורגב יבחר לראשות העיר. אך קודם פנה יורם לגבי אסרף ורצה לחבור אלו אך גבי אסרף הציע לו להיות עובד עיריה.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעוד משהו../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

פתיחת שנת הלימודים בלוד בסכנה "גני הילדים לא יפתחו" "מאות עובדי עירייה באוהל המחאה" למרות החופשה!

מני05

New member
פתיחת שנת הלימודים בלוד

ערב פתיחת שנת הלימודים בלוד שולמו משכורות רק לסייעות בבתי הספר בכדי שהן לא ישבתו וכך יוכלו לפתוח את שנת הלימודים. אני שמח ששנת הלימודים תיפתח אך יחד עם זאת חובה לשלם משכורות לכל העובדים. אני בייש בראש העיר שלא יכל לדאוג למשכורות לעובדים. ודואג רק לחלק מהם. תתבייש לך.

למעלה