הודעה רשמית של התחרות

ofer16

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif הודעה רשמית של התחרות ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

כמו שאתם כבר יודעים, לוקומוטיב נפסלה (יחד עם הקבוצות הסקנדינביות) בגלל מבנה הליגה הרוסית. בינתיים, נפתח סקר חדש בקשר לקבוצה שתיבחר לתחרות. אתם מוזמנים (ומתבקשים...) להצביע. השרשור הזה לא חסר תכלית, הוא נועד לשרשור שאלות, הצעות וכו´. אחרי שתיבחר קבוצה, יפורסמו חוקי התחרות הסופיים.

ליטן א

New member
למה אתה לא משרשר את ההודעה?

הרי במיוחד היום, עופר פתח שירשור בנוגע לתחרות.. קצת יותר מחשבה והתחשבות - לשרשר הודעות שקשורות לתחרות, לשירשורים שאני ו/או עופר מקימים.. בנוגע לשאלה שלך: למה לא אייאקס? שאלה טובה.. 2 סיבות: 1. יכול להיות שפשוט לא שמנו לב אלייה.. 2. יכול להיות שלא שמנו לב אליה, כי היא מתחילה את העונה בתור נציגה באופ"א או ישירות משלב הבתים בליגת האלופות(לא יודע ממש), וסיכמנו כבר שהקבוצה הנבחרת תתחיל במוקדמות (סיבוב 1, 2 או 3) של ליגת האלופות.. לא נורא.. אולי תחרות הבאה.. אני מקווה שאם התחרות הזאת תהיה טובה ומוצלחת, נפתח עוד תחרות כזאת, בעתיד.. אולי אפילו נעשה תחרות על בסיס חודשי, כשכל חודש נחליף קבוצה שאיתה נאמן..

ofer16

New member
אם אני לא טועה

אייאקס מתחילה את המשחק במוקדמות ליגת האלופות. חשבתי על אייאקס, אבל פסלתי אותה מאחר והיא (ועוד 2-3 קבוצות) שולטות בליגה ההולנדית ללא עוררין. מישהו הציע כבר את הקבוצות ההולנדיות אבל ביקש במיוחד שהקבוצה לא תהיה אחת מהגדולות.

קיר קמט

New member
אייאקס זה לא טוב

מהסיבה הפשוטה שאני די בטוח שלא אחד ולא שניים כאן שיחקו איתה וזה פוסל אותם מהשתתפות.

ליטן א

New member
רק מזכיר לכולם

ניתן לבחור את הקבוצה הרצויה, בסקר, שייסגר ביום שישי הקרוב, בשעה 20:00

ofer16

New member
בוהמיינס משחקים עכשיו

מול דרי סיטי... (אל תשאלו אותי מי זאת...) לכל מי ששוקל להצביע לקבוצה האנונימית מאירלנד, שווה לעקוב אחרי המשחק הזה בwww.livescore.com. מזכיר לכם שהסקר פתוח עד יום שישי בשעה 20:00, כולם מוזמנים להצביע! בקרוב יפורסמו החוקים לתחרות ע"י ליטן.

ofer16

New member
ניצחו 3-0

הבקיעו קרוו (פנדל), ריאן וקוגלאן (גם לי השמות האלה לא אומרים כלום...). אני מצפה לגל הצבעות לקבוצה החביבה הזו...

למעלה