הזוכים

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהזוכים../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שימו לב! הרי לכם הזוכים הגדולים של חידון הפרייקט של פורום עידן רייכל
מוזיקאית15
kinspirit
parpar219
RoieL
yaki123
Yarden908
אור1 המקורית
יש להעביר את הפרטים שלכם לשליחת הפרס במסר
כל הכבוד לפותרים ותודה על השתתפותכם בחידון
תודה גם לאלה שלא זכו ולקחו חלק בחידון
ניפגש בחידון הבא

willo1

New member
כל הכבוד../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif

שם מלא וכתובת
כדי שהפרס ימצא את דרכו אלייך

לגבי הפרס???

בתור מי שזכתה (איזה כיף לי) מה בדיוק הפרס??? שיהיה לכולם יום נפלא, לי כבר נהיה!!!!!!!! שיהיו עוד הרבה חידונים

willo1

New member
הפרס

כפי שכבר פורסם הוא סינגל של הפרויקט מזל טובעל הזכיה

invisable

New member
תוסיפי גם אותי לרשימה../images/Emo9.gif

אני אדומה, מגיע לי פה כמה פריווילגיות, מה!!

willo1

New member
../images/Emo13.gif

פינצטה עם ציור-לוגו בעבודת יד של תפוז בדרך אלייך.

../images/Emo41.gif התשובות! ../images/Emo41.gif

והנה התשובות הנכונות: השאלות הקלות 1. באילו שנים יצאו שני אלבומי הפרויקט? הראשון - 2002, השני - 2005. 2. מה הסינגל הראשון שיצא לפרויקט? "בואי". 3. מי שרה את "מכל האהבות"? מאיה אברהם. 4. איזה שיר מופיע בשתי גרסאות באלבום הראשון? "בואי". 5. כמה שירים שר עידן רייכל בפרויקט? מה שמותיהם? שלושה שירים: "הנך יפה" ו"שושנים עצובות" מאלבום הבכורה, ו"ממעמקים" מ"ממעמקים".
השאלות הבינוניות 1. מי שרה באופן קבוע בסיבוב ההופעות הראשון ולא בשני? דין דין אביב. 2. אילו סינגלים השתחררו לרדיו מהאלבום הראשון? "בואי", "מדברים בשקט", "אם תלך" ו"הנך יפה". 3. באיזה כינוי מכנה עידן רייכל את שושנה דמארי? שוש ההורסת. 4. מנו שמות של שלושה זמרים ששרו גם באלבום הראשון וגם בשני. דין דין אביב, סרג'יו ברהמס, עידן רייכל. 5. באיזו להקה השתתף עידן רייכל בעברו? בוטן מתוק בקרקס / להקה צבאית. השאלות הקשות 1. מנו 4 שירים שלהם יש קליפים בערוץ 24 (לא בהכרח מבוימים) כל האפשרויות: "מדברים בשקט", "אם תלך", "הנך יפה", "שושנים עצובות", "ממעמקים", "מילים יפות מאלה", "מכל האהבות". 2. באיזו עיר הייתה הופעת הבכורה של הסיבוב הנוכחי? תל אביב יפו [קיבלנו גם רק "יפו" או "תל אביב"]. 3.מה שם הפנימייה בה הדריך עידן? הדסים. 4. מהו סך כל המשתתפים שקולם נשמע בשני אלבומי הפרויקט? 32. 5. באיזה עיתון התפרסמה בשנת 2003 הכתבה בה התלוננו 3 מחברי הפרויקט על ניצול? ידיעות אחרונות. זהו, אלה התשובות.
כל הכבוד לכולם, הצלחתם לענות כמעט על כל השאלות! השאלה היחידה שאף אחד לא ענה עליה נכון, היא השאלה הרביעית בסיבוב האחרון. ספרתי פעמיים [
], זו בטוח התשובה הנכונה.
תודה על ההשתתפות!

Saffron

New member
אכן ../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif

עוד שאלה שמעט ענו עליה, אגב.

yaki123

New member
יש לי רק 3 טעויות..../images/Emo9.gif..

2 בבינוני ואחד בקשה..עם שאלה 4..

willo1

New member