החוליה החלשה - AROBTTH

aviGODFATHER

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהחוליה החלשה - AROBTTH../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ושוב xdye1 לא מראה סימני חיים בפורומינו הקט, ובר ביקשה ממני לעשות את זה שוב אז הנה אני עושה. אנחנו כמובן בA Rush Of Blood To The Head. בפעם שעברה לאחר קרב עקוב מדם של שלטי אזהרה ומחוגי שעונים - יש תיקו בין שני שירים: Clocks vs. Warning Sign כמו שכבר היה בעבר, במקרים של תיקו אנחנו מפסיקים את התחרות הרגילה ועושים מיני-קרב בין שני השירים - ועליכם לרשום את שם השיר שאתם כן רוצים להשאיר + הסימן
, ז"א רשמו את שם השיר החביב עליכם מתוך השניים - Clocks או Warning Sign חג שמח ושנה טובה

Roy1232

New member
../images/Emo127.gifWarning Sign../images/Emo127.gif

וורנינג סיין מלחמה!!! וורנינג סיין מלחמה!!! אם אני עושה יותר
זה יותר קולות? אם כן אז
*** מחר אני אהיה רק בערב אבל אין ברירה בחגים... מתמרנים

sf59

New member
clocks../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo23.gif

בזכות השיר הזה שמתי לב לקולדפליי. כריס מרטין אמר שהם חייבים את הקריירה שלהם לyellow ול-clocks

אולי הם אומרים את זה

בגלל שאלה שירים שהעלו אותם בדרגה? שאלה שירים ממש מצליחים? יש מצב..?

sf59

New member
ל nirvana בקשר ל-2 השירים

כריס מרטין אמר שקלוקס וילו הם שני שירים בטוחים, שאם הם ישירו בהופעה, אז בטוח שחצי מהקהל לא יעזבו את האולם.
הוא אמר את זה כשהם התחילו עם הראיונות וההופעות החדשות, אולי זה היה במספרי הסיפורים של VH1.

זה סתםםםםםםםםםם,הוא אומר

את זה כי הוא אוהב את השירים האלה, זה לא בהכרח אומר שכול המעריצים שלו אוהבים את שני השירים האלה!

sf59

New member
האמת-אני לא יכולה לבחור באמת../images/Emo10.gif

בהתחלה התלהבתי מקלוקס,אח"כ שמעתי את אין מיי פלייס ולא ידעתי מה יותר יפה, אח"כ ראיתי MTV LIVE ואהבתי מאוד את דה סיינטיסט, פוליטיק ראש אוף בלאד,דונט פאניק ילו וגם וורנינג סיין... אני ממליצה למי שלא ראה את הקליפ של דה סיינטיסט ב VMA 2003 מצורף לינק http://www.mtv.com/bands/az/coldplay/audvid.jhtml אצלי כרגע זה לא עובד, אבל זה עבד כמה פעמים. בקיצור אני לא באמת יכולה לבחור בין השירים, זה מאוד תלוי בתקופה. אבל לקלוקס יש אצלי כבוד מיוחד והוא גם זכה בגראמי.

גמני לא יכולה לבחור-זה קשה

בעצם למה אני אומרת את זה אני את הבחירה שלי כבר עשיתי השיר האהוב עליי מכול הזמנים זה דונט פאניק! אבל כרגע גם סקוור 1 מתקבל בברכה! ילו,סיינטיסט,טולק,איי ספיד,אין מיי פלייס זה גם שירים שאני מאוד אוהבת ולגבי השיר קלוקס,אני מאוד אוהבת אותו פשוט חושבת שכול העולם ואשתו נסחפו איתו,ואני מבינה שזה לא סתם אולי זה אחד מהשירים האלה שפשוט צריך זמן ללמוד לאהוב אותו. אני ממשיכה לשמוע אותו בכול אופן.

../images/Emo127.gifwarning sign

לא נסחפתי איתו או משהו אני פשוט חושבת שקלוקס זה שיר גרוע. דעתי בלבד,אני מניחה. שבוע טוב

aviGODFATHER

New member
גלי ../images/Emo35.gif אני לא מאמין ../images/Emo70.gif

אמרת שאת לא מתה על המלודיות והשירים הבכייניים ושאת אוהבת יותר את הרוק. אני בשוק אני בהלם אני המומה

חחח,חזרתי בי אם לא שמת לב...

וקלוקס מאוד בכייני!גם וורנינג סיין אבל גם קלוקס מדובר פה בשתי שירים מאוד בכיינים,אך עם זאת יפים,לא אומר שלא... טוב,יהיה פה אכזבות,לא משנה מה יקרה מישהו ייפגע,אין מה לעשות... (
)

תקשיבי קראתי כתבה אחת

על זה שנמאס מהבלדות הבכייניות האלה בתגובה הראשונה התעצבנתי אבל בתגובה השניה הבנתי שיש בזה משהו מצד שני קולדפליי מרגשים אני לא יגיד שלא,ואני מאוד אבל מאוד אוהבת אותם. אבל היה משהו באותה כתבה

טוב הוא לא שיר גרוע../images/Emo70.gif

בכלל לא,לא יודעת למה אמרתי את זה |מתביישת בעצמי
|

למעלה