הכותרת 2

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif הכותרת 2 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אז מה היה לנו? 11 כותרות מצויינות, וזוכה אחד שהשאיר אבק לרובנו.... Billc הכותרת הבאה שלך
מטרת המשחק והחוקים: המשחק,נועד לאתגר מעט את היצירתיות ואת כישורי הקופירטריות של חברי הפורום (ויש כאן כמה חברים שנונים)... מידי מספר ימים תועלה בפורום תמונה אתם מוזמנים לשרשר לתמונה כותרת או תיאור לגבי המוצג בתמונה אחרי יומיים יפתח סקר ליום אחד וחברי הפורום יתבקשו להצביע על הכותרת/התיאור המוצלחים לדעתם. ***כל משתתף רשאי להוסיף כותרת אחת בלבד !! *** המנצח מדביק את התמונה הבאה. מוכנים?

billc

New member
da vinci code II

אני מציע לשנות קצת את הכללים.. לתת כותרת..וחברי הפורום ישימו תמונות למשל במקרה שלנו : תמונה של מנכ"ל קומברס לשעבר קובי אלכסנדר או גבר עם כרס ענקית משתין וכו" לא חייב להיות מצחיק..יכול להיות גם מעניין..

Ronit FL

New member
יום אחד נכנס לרופא איש כשצפרדע

על ראשו. שאל הרופא במה הוא יכול לעזור. ענה הצפרדע "לא יודע מה קרה לי, קמתי בבוקר עם גידול על התחת". זה מה שהתמונה הזו הזכירה לי. וראבאק, שמישו יגיד לחייל שלא יורד גשם....

Mrs G

New member
"הוא בסך הכל בגמילה מחיתולים"

בידידות , כוכבה מהצפון.

billc

New member
עוד סיבה למה חושב לשים קסדה

דרך אגב..מישום מה נראה לי שהתמונה מפוברקת..והשתן לא היה קיים בתמונה המקורית

billc

New member
../images/Emo45.gif לדעתי זה הכי חזק

אם הייתי רוצה לומר לצבא שהם לא רצויים פה.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif נא לא להוסיף כותרות ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

נפתח סקר בנושא "הכותרת המוצלחת ביותר" לדעתכם, אנא הצביעו והשפיעו (והשתדלו לעשות זאת רק פעם אחת ע"מ לשמור על משחק הוגן), אל הסקר ניתן להגיע דרך הקישור לסקר שמופיע בסרגל הכחול בראש העמוד או ע"י לחיצה כאן . זכרו! המנצח מביא את התמונה הבאה...

למעלה