הכל זה לטובה - הדירוג שלכם!!!

TheMashMash

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif הכל זה לטובה - הדירוג שלכם!!! ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הכל זה לטובה!
היי אנשים, כולנו אוהבים את הכל זה לטובה , המון! הדיסק איכותי וטוב. עכשיו הגיע הזמן לדרג כל אחד את שירי האלבום מהראשון לאחרון. ואלה הם המקומות שלי
מקום 1 : הכל זה לטובה (שיר הנושא)
מקום 2 : LOVE BOY
מקום 3 : סרט הודי
מקום 4 : בראשית
מקום 5 : יאללה בלאגן
מקום 6: איפה הלב ? (שיר מעולה פשוט)
מקום 7: יום הולדת
מקום 8 : יום אחר
מקום 9: ממגנט
מקום 10 : חורבות האהבה
מקום 11: את מוכנה
מקום 12 : היא לא מאמינה (שיר מרגיז בעיני)
תודה לכולם על ההשתתפות :) יהיה נחמד אם תנעצו את זה לזמן מה. שוקי.

RINAT1983

New member
הינה שלי..

1. יום אחר 2.לאב בוי 3.יום הולדת 4.יאללה באלגן 5. סרט הודי 6.חורבות אהבה 7. הכל זה לטובה זאת הרשימה שלי... מצטערת לא מתחברת לשאר השירים.

TheMashMash

New member
אז ככה:

שניהם מופקים מעולה וברמה בינלאומית. לאב בוי מאוד יפה ופרובוקטיבי יתר על המידה, אבל זה השיר. LOLA =) כל כך קליפ מושקע. גרסאת הרדיו פחות יפה מהדאנס.

והנה שלי... ../images/Emo13.gif

1) הכל זה לטובה. 2) יום הולדת. 3) יום אחר. 4) חורבות אהבה. 5) את מוכנה. 6) לא מאמינה. 7) איפה הלב. 8) אתה ממגנט אותי. 9)יאאלה בלאגן . 10) Love Boy. 11) סרט ההודי. 12) בראשית.

nerod 72

New member
הנה שלי...

אני חושב שזה מוקדם מדי כי אנשים עדיין שומעים ולאט לאט מתחברים... מה שכן אני חושב שזה רעיון נחמד עוד חודש ככה לעשות מצעד שירים של האלבום ולראות על פי הפורום מה השיר הכי אהוב ומה הכי פחות.... בכל אופן, הנה הדרוג הבינים שלי : מבחינתי מקום 1-6 הם הכי הכי מקום 7 פער ענק בינו לבין מקום 6... מקום 1- יום הולדת
מקום 2- את מוכנה מקום 3- הכל זה לטובה מקום 4- לא מאמינה מקום 5- יום אחר מקום 6- חורבות האהבה מקום 7- לאב בוי מקום 8- סרט הודי מקום 9- יאללה בלאגן מקום 10- בראשית מקום 11- איפה הלב? מקום 12- אתה ממגנט אותי

הדירוג שלי ../images/Emo41.gif

1. לאב בוי
2. הכל זה לטובה
3. חיים בסרט הודי
4. בראשית
5. יאללה בלגאן
6. לא מאמינה
7. חורבות האהבה
8. ממגנט אותי
9. בכל יום אחר
10. יום הולדת (השיר עצמו נחמד, אבל לא התלהבתי במיוחד על אף המילים העצובות והמרגשות)
11. את מוכנה (שמעתי כמה פעמים את השיר בתקווה ואתחבר אליו אבל ממש לא הצלחתי)
12. איפה הלב (אומנם המילים עצובות והלחן קצבי ודי מקפיץ, אבל משהו בשיר גרם לי לא להתחבר אליו)
מה שיפה באלבום הוא שהשירים מאוד מגוונים וכל אחד מאיתנו מתחבר אחרת לשירים, לכן הדירוגים של רובינו שונים זה מזה.

SweetDancer

New member
תורי

גלעד כפרה הדירוג שלנו דומה...אבל קצת שונה : 1. סרט הודי 2.בראשית. 3.לאב בוי 4.יאללה בלאגן. 5. לאב בוי 6.לא מאמינה 7.איפה הלב 8.חורבות האהבה 9.אתה ממגנט אותי 10. יום הולדת 11.בכל יום אחר 12.את מוכנה :)

רציתי כמה פעמים להגיד לך ושכחתי...

אני מאד אוהב את הכינוי של "100מם האחד". זה מאד נחמד פה המשחקי מילים ומספרים... זה נחמד וגם מצחיק!!! יפה מאד

תודה ממי, אני שמח שאתה אוהב את הכינוי שלי!!!

אגב, מאחורי הכינוי מסתתר שם. קוראים לי רפי. נעים מאוד!!!!

נעים מאד ../images/Emo13.gif

גם מאחורי הכינוי שלי יש שם. אני עידו
קראתי לעצמי בטהובן מישראל כי אני פשוט מטורף על המוסיקה של בטהובן
אני מאד מאד אוהב לשמוע אותה ולנגן אותה.

יא, אתה מנגן בפסנתר?

איזה יופי זה! אני גם למדתי לנגן בפסנתר. אף-פעם לא ניגנתי את בטהובן, אבל ניגנתי את שופן חח

../images/Emo41.gif הדירוג שלי:

אני לא כל-כך מסכים עם אורן. חח סתאאם זה משהו אישי עם עצמי.. אני ממש קלטתי את האלבום בפעם הראשונה (כמעט) בפעם השנייה זה היה פשוט מושלם ! אז ככה, האלבום ממש פצצה אמיתית !
והנה הדירוג שלי: הכל זה לטובה: 01 הכל זה לטובה 02 בראשית 03 את מוכנה 04 איפה הלב 05 לאב בוי 06 יאללה בלאגן 07 יום-הולדת 08 סרט הודי 09 אתה ממגנט אותי כמובן שזו רק סקיצה\דוגמית מכל שאר השירים שאהבתי מהאלבום!

עוד משהו קטן

הסדר שנתתי אקראי לחלוטין ! כל שיר ושיר עשים לי את זה בטירוף ! אורגזמה מטורפת !!!

שני32889

New member
שלי שלי שלי שלי שלי שלי שלי!!!!!../images/Emo9.gif

מקום 1:לאב בוי,כמובן!יש לי דפקה אליו... מקום 2:יום אחר,אמאאא איזה שיר מדהים להתעלף מקום 3:יומולדת,אחד השירים שיותר מתחברים אלי באלבום הזה והוא אפילו בפוטנציאל אצלי להיות מקום 2 מקום 4:הכל זה לטובה,כי אני כבר גילה ואוהבת אותו מקום 5:חורבות האהבה,כמה שאני בדר"כ לא אוהבת בלדות הוא ויום אחר פשוט הורסים מקום 6:סרט הודי,קליט,מקפיץ ונחמד,יש לו קטע.... מקום 7:את מוכנה,אני מאוד אהבתי יש בו משהו חזק כזה ומגניב מקום 8:בראשית,שיר טפשי כ"כ וקליט כ"כ חחחח מקום 9:איפה הלב,הלחן יפה,המילים בשיר לצערי הרבה פחות מקום 10:אתה ממגנט אותי,ה-פספוס של האלבום חד וחלק!!!הלחן מקפיץ ומרים בדיוק בסגנון שאני אוהבת,אבל המילים כ"כ טפשיות ומפוספסות חבל כ"כ חבל יכל להיות להיט ע-נ-ק!

למעלה