../images/Emo99.gifאלוש אהובתי ../images/Emo23.gif
מה שלומך?
בת כמה? 17 וחצי +++ מאיפה? פ"ת איזה כיתה? י"ב 2- מדעיות שולטות! ולא 'כפת לי מה המב"ר אומרים!
מה המזל שלך? דלי
מה הגובה שלך?1.67-1.69 לא זוכרת מה בדיוק.. מה התאריך לידה שלך? 5.2.88 איפה נולדת? פאדיחות סורוקה בבאר שבע יש לך חבר? דני נחשב?
היה לך פעם? אחד..כן.. פעם שנייה שאת נחקרת פה,נכון? נכוןןןן
איזו שאלה היית רוצה שאשאל אותך? מהי משמעות החיים בשבילך? להגיע לרגע שאתה מסתכל לאחור ויודע שבאמת היית מי שתמיד חלמת ותמיד היו איתך האנשים שתמיד חלמת.
מתי תסיימי כבר ללמוד שיהיה לנו זמן לדבר? חחחח אם תבקשי, יהיה לי זמן תמיד.
את מתגעגעת אליי?כי אני כן! ב-רור!! מלייאנתלפים.
מה יהיה אם גם איילת תצטרף לדירה שלנו בת"א? חחח שתהיה דירה קודם.. ואז כשנטוס ללונדון עוד כמה שנים,אם לא תשלטי על עצמך כשתראי את ג'ונסי,נצטרך להשתלט עלייך בכוח ונעשה לך פאדיחות,נכון? פאק...כן...
עכשיו די להיות רעה..אני אוהבת אותך! ואני אותךךך
מה היית רוצה לקבל ליום הולדתך? ברכות יפות
איך זה שאת,ג'ונסי ואנכי נולדנו באותו חודש? אממממ... אל'וש... טעות... את וג'ונסי נולדתם באותו חודש, אני חודש לפני..
אבל אני היחידה שמזל טלה,אמרת שאת דגים,לא? דלי, תודה.
תמליצי לי על סרט...........? האחרים- סרט אימה כל כך מתוחכם. תמליצי לי על ספר...........? שבועת רחל של מיכל שלו תמליצי לי על ערוץ..........? חחח 92... וגם 56- תראי סמאקדאון! תמליצי לי על שיר............? the cardigans- my favourite game maria carey- i give my all/i still believe/i cn't live without u duran duran- come undone madonna- the power of goodbye תמליצי לי על דיסק...........? audioslave- be yourself mcfly- wonderland busted- שניהם! mcr מי השחקנ/ים האהובים עלייך? בראד פיט, אורלנדו בלום, ג'וני דאפ, מאט דיימון, בן אפלק.. וצ-א-ד מ-י-ק-ל -מ-א-ר-י!
מי השחקנית/יות האהובות עלייך?אנג'י ג'ולי, קמרון יאז, קיירה נייטלי, מי הזמר/ים האהובים עלייך? דני ג'ונס
.. כריס קורנל, ג''ימס בלאנט, פארל- רק כי הוא חמוד ואמינם גם- למרות שאני אל הכי אוהבת ת'מוזיקה שלהם, טום כמובן, ג''ימס מסוד מי הזמרת/ות האהובות עלייך? מריה קארי, קלי קלארקסון, סלין דיון, ביונסה נינט..חחח מי הלהקות האהובות עלייך? מקפליי בסטד סוד אודיסלייב, קארדינגנז, כימיקל רומנס,הרבה.. איזה זמרים שהחליטו לנסות משחק את אוהבת? לא עולה לי בראש... איזה זמרות שהחליטו לנסות משחק בקולנוע את אוהבת?ביונסה מדונה איזה להקות שהחליטו לנסות משחק בקולנוע את אוהבת? סימפל פלאן היו ביום בניו יורק- היה חמוד! את מי את לא אוהבת? את הנאצים!! סליחה בדיוק קראתי משו בהסטוריה.. מאמינה באלוהים? לחלוטין מה זה משפחה בשבילך? סיבה לחיות באושר?
האם המשפחה נותנת לך השראה? לפעמים, לפעמים גם בא לי שיסעו לאיזה יומיים לצימר בצפון
האם בעת צרה את פונה למשפחה? כמעט תמיד כן האם את מאמינה ברומנטיקה? כן.. מקווה גם להרגיש ולא רק להאמין
איך רומנטיקה מתבטאת אצלך? חחח אני לויודעת עדיין... מה את מצפה ממשפחה? לתמוך כשקשה, להעניק אהבה ובטחון, תחושה של ביחד..
האם את מאמינה בנישואין? כן- למרות שלפעמים זה אבסורד. האם את מאמינה בגירושין? כן- כי נישואים לפעמים זה אבסורד. האם אי פעם איבדת בן משפחה קרוב? כן... אם כן,כיצד זה השפיע עלייך? נקשרתי לאמא, הבנתי את משמעות החיים ואני מניחה שזה ביגר אותי..
האם את מעוניינת בילדים? חחח כן, בילדה.. מה את מצפה מילדייך? שיטעו וילמדו מכך האם ראית "סקס טראפיק"? לא.. אם כן,מה דעתך על סחר בנשים? אחד הדברים היותר לא הומניים שיש, זה מזעזע ממש.. נגיד ולא ראית את הסרט,מה את חושבת על מי שעוסק בזנות? שהרבה פעמים זה מחוסר ברירה.. ושחייבים להפסיק להשתמש במילה כקללה- הרוב מוכרחות, זה לא מנמפומניה. האם את חושבת שמי שעוסקת בעסק הזה ראויה לעזרה? לחלוטין כן. אם את חושבת שכן,היית עוזרת לאחת? אם אני יכולה, כן. תוכנית/סדרת טיוי אהובה? מגרש ביתי סרט אהוב? נגוון, טרויה. מוזיקה אהובה? רוק עדין, גראנג', פופ, פאנק.. ספר אהוב? מי גנב את הגבינה שלי קבוצת ספורט אהובה? לא מכירהה בכלל אוכל אהוב? שוקולד...ומקדונלדס.. כינויים שיש לך? מורי, מיו.. צבע העיניים שלך? חום צבע השיער שלך? חום צבעת את השיער פעם? לא מתי בפעם האחרונה צחקת? היום משענת? לא מעשנת ישנה עם חפצים או חיות? עם בובה של גארפילד.. מאמינה שיש חיים נוספים ביקום?לא הכי זוכרת את האהבה ה-1 שלך? חחחחח, ג'יימס מבאסטד? עדיין אוהבת את אהבת אהבתך ה-1? ברור, הוא תמיד מספר 1, גםשהוא בסוד. קוראת עיתונים? בסופ"ש בעיקר יש חיות מחמד(ריי)נוספות? חחחח אחי הקטן.. אוהבת את טעם האלכוהול? לא טעמתי מעולם יש כובעים? יש יש, ואני הולכת לקנות עוד הרבה! זה כל כך נחמד יש פירסינג? לא!!! וגם לא יהיה! שונאת את עצמך? לפעמים מאוכזבת מעצמי, אבל שונאת, לא! יש אובססיה למשהו? לשיער שלי יש קראש סודי? לאיזה ילד חמוד בשכונה שלי.. אין לי מושג מה השם שלו.. אוספת דברים? בעיקר ברכות מחברים יש הרגלים רעים? כן, אני מאחרת כפייתית... איך ייראה חבר שלך? חחחחח אני אצרף תמונה שלו ספרי פאדיחה שקרתה לך...? חברה שלי פתחה לי את החזייה בשיור במגמה ומתוך אינסטינקט צעקתי "פתחת לי את החזייה" וכולם הסתובבו.. ספרי בדיחה שקרתה לך בבקשה...? מה משותף למשכורת ולמחזור?- תשובה: אם לא קיבלת, סימן שדפקו אותך! מה את חושבת על התמונה הזאת=>? גרין דיי? חמודים- אחלה תמונה, אבל אני לא מעריצה שלהם, פשוט מעריכה אותם מאד על הכשרון. תוסיפי תמונה משלך והסבירי מדוע בחרת דווקא בה...?כי היא פשוט יפה