הכר את הפורום

MiChElLe182

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהכר את הפורום../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני כותבת את זה והעיניים שלי נעצמות.... אני כ"כ עייפה
גשם
ומיבחנים במתמטיקה
זה דברים מתישים
אני בטוחה שכולן כבר יודעות מה עושים. סו איי וייל גו סטרייט טו דה פויינט
השבוע הנחקרת שלנו היא מור
(bar jones) יש לכן שבוע לשאול אותה כל מה שבא לכן וגם מה שלא...זה הזמן לחשוף מי זאת באמת מור
כולן לכתוב שאלות, אפילו פתק מההורים לא יפטור אותכן מזה
מור בובה...האב פאן

m i c k e y 15

New member
מור..שאלה לי אליך..../images/Emo26.gif

מה קורה? מה עשית היום: גיל: אזור מגורים: איזה עוד להקות או זמרים את אוהבת: מה המאכל האהוב עלייך: משקה אהוב: חטיף אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: מקצוע אהוב: מה את הולכת לעשות ביום שישי ה-13
: מחשב או טלוויזיה: ים או בריכה: גרין דיי או גוד שארלוט: תאטרון או קולנוע: אימה או קומדיה רומנטית: אם היה לך כרטיס טיסה אחד בחינם לאיפה היית נוסעת ולמה: חתול או כלב ואיך היית קוראת לו: את רוצה לעשות קעקוע? אם כן איזה: מתי פעם האחרונה שנכשלת במבחן ובאיזה מקצוע: מה הציון הכי גבוה שלך ובאיזה מקצוע: מה הסדרה האהובה עליך: כמה אחים\אחיות יש לך: מה השמות שלהם: איזה דמות מצוירת את אוהבת: את אוהבת לראות ארתור? ואוטובוס הקסמים? מאמינה ברוחות? והעולם הבא? את רוצה להיות שחקנית? מה עם זמרת? חפרתי כבר? צבע אהוב: חצאית או ג'ינס: דיסק אהוב: סרט אהוב: ספר אהוב: mp3 או דיסקמן: והתעייפתי אז לילה טוב וסוף שבוע נעים

bar jones

New member
../images/Emo68.gifעונה מיקי ,חמודה שכמותך!

מה קורה? הכל טוב!!!
מה עשית היום: הייתי בבצפ'ר, חילקו ציוני הגשה, אחר כך שעתיים תנ"ך ואז נהגתי
ועכשיו עונה לך על השאלות =)
אזור מגורים: פתח תקווה איזה עוד להקות או זמרים את אוהבת: sod busted mcr cardigans Franz Ferdinand אממממ.. זה מה שעולה לי בראש עכשיו
מה המאכל האהוב עלייך: שוקולד!!!!!!
משקה אהוב: דיאט קולה, שוקוצ'ינו, חלב על מקופלת וקפוצ'ינו.
חטיף אהוב: טעמי, מקופלת לבנה וחטיף שחור לבן של אנרג'י. שחקנית אהובה: אין מישהי ממש ספציפית... שחקן אהוב: שיהיה אדי מרפי, מאט דיימון, בראד פיט השווה
מקצוע אהוב: כימיה
מה את הולכת לעשות ביום שישי ה-13: חחחח ללמוד כימיה.. חח סתם, אני בטח אראה סרטים. מחשב או טלוויזיה: מחשב
ים או בריכה: ים גרין דיי או גוד שארלוט: גרין דיי תאטרון או קולנוע: קולנוע אימה או קומדיה רומנטית: קומדיה רומנטית
אם היה לך כרטיס טיסה אחד בחינם לאיפה היית נוסעת ולמה: לונדון- כדי שבעלי לעתיד ידע שהוא מאורס.
חתול או כלב ואיך היית קוראת לו: כלב!!! וריי, ברור שריי..
את רוצה לעשות קעקוע? אם כן איזה: חחח אני רוצה כן, של פיה.. כמו טינקרבל..
מתי פעם האחרונה שנכשלת במבחן ובאיזה מקצוע:לא חושבת שזה היה נכשל , אבל בתחילת השנה היה לי במחן בכימיה שלא ידעתי עליו, הציון היה בהתאם.
מה הציון הכי גבוה שלך ובאיזה מקצוע: 100 בתנ"ך מה הסדרה האהובה עליך: אהבתי את מה שבנים רוצים, ועכשיו מגרש ביתי. כמה אחים\אחיות יש לך: אחות גדולה ואח קטן. מה השמות שלהם: נופרי ודורי איזה דמות מצוירת את אוהבת: פיקאצ'ו את אוהבת לראות ארתור? בטח! זו אחלה תוכנית! ואוטובוס הקסמים? לא, זה יותר מדי משעמם... מאמינה ברוחות? והעולם הבא? כן... אבל לא בהכל, אני עושה סלקציה במה כן ובמה לא- אבל אני מאמינה בגלגול נשמות ובעולם הבא.
את רוצה להיות שחקנית? חחחח זה יכול להיות נחמד.. מה עם זמרת?כן, אבל לטובת שלום הציבור- אני אמנע מכך.
חפרתי כבר? חחח לא..
צבע אהוב: סגול
חצאית או ג'ינס: ג'ינס.. אני כמעט תמיד עם ג'ינס, אבל אני גם נורא אוהבת חצאיות.
דיסק אהוב: הדיסקים של מקפליי ובאסטד.
סרט אהוב: מלךל האריות וצעצוע של סיפור
ספר אהוב: ספר של פירוש חלומות
mp3 או דיסקמן: mp3 תודה חמודהה !!

bar jones

New member
../images/Emo24.gifאיזה כבוד!! ../images/Emo51.gif

מואהההההה מיכלי
!!!

Im Not Alone

New member
אני שואלת את מור =]

שלומות מור
מקווה שתהני
מה שלומך? איך בלימודים? יש חדש?
להקות אהובות:
מפורסמים אהובים:
מפורסמות אהובות:
חיות אהובות:
סרטים אהובים:
ספרים אהובים:
להקות שנואות:
מפורסמים שנואים:
מפורסמות שנואות:
חיות שנואות:
סרטים שנואים:
ספרים שנואים: מה החלום שלך? למה? את מי היית הכי הכי הכי רוצה לפגוש? למה? חברות הכי טובות: וזהו
אני לא ממש טובה בשאלונים
תהנייייי

bar jones

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

מה שלומך? הכל סבבה!!! איך בלימודים? גם טוב, ראשון מבחן בכימיה, שני בגרות באנגלית יש חדש? לא ממש... להקות אהובות: מקפליי, כימיקל רונמנס, פרנז, קרדיגנז,אודיוסלייב, סווווווודדדדד ובאאאסססטטטטטטדדד מפורסמים אהובים: חברי מקפליי,סוד, באסטד,נלי, פארל, רולנדו בלום, מאט דיימון, בראד פיט, אריק שרון שירגיש טוב, זאב רווח- רק כי הוא מצחיק אותי, ג'יימס בלנט סבבה, כריס קורנל.. מפורסמות אהובות: סיארה, בר רפאלי, קיירה נייטלי, קמרון דיאז, קלי קלארקסון, קלאודיה שיפר, טלי שרוני... הרבה.. חיות אהובות: כלבים, חתולים קצת, דולפינים, ארנבות, טיגריס סרטים אהובים: מיל האריות, צעצצוע של סיפור, האחרים, ספרים אהובים: כל האסטרולוגיה למינהם, צופן דה וינצ'י, חלומות נעורים, אינטילגנציה רגשית.. להקות שנואות: לא היה איכפת לי אם גירלז אלאווד היו מתפרקות... מפורסמים שנואים: אין לי.. מפורסמות שנואות:הילרי דאף, ג'סיקה סימפסון רוני סופר סטאר ושירי מימון- לא שונאת, פשוט חושבת שהן ר-ד-ו-ד-ו-ת! חיות שנואות: ג'וקיםםםם סרטים שנואים: לא נראי לי שיש.. יש כמה שאני ארדם בהם פשוט ספרים שנואים: בעל זבוב- 100 העמודים הראשונים שנואים עליי, מוציאים את החשק מהספר. מה החלום שלך? לפגוש את דני ולהתחתן איתו, לסיים את י"ב במחשבה שזו הייתה השנה הכי יפה שלי, להצליח ולהגשים את החלומות שלי, שכולנו נהיה ברירים ומאושרים, וכמובן.. שייגמרו לנו הבעיות במדינה. למה? כי אני חושבת שאז אני אדע שבאמת ניצלתי את החיים את מי היית הכי הכי הכי רוצה לפגוש? דני 'גונס ללא ספק. למה? כי אני חושבת שהוא כל כך מוכשר ומדהים, פשוט כל מה שאפשר לבקש בבחור. חברות הכי טובות ענבלי אנג'י אל'וש חן דנה ענטי שירי מורי נייטי עדי טל'ווווש נופרי ... וכמובן אמא שלי ואחותי!!

Hip Hop star

New member
מור....../images/Emo123.gif

מה שלומך? בת כמה? מאיפה? איזה כיתה? מה המזל שלך? מה הגובה שלך? מה התאריך לידה שלך? איפה נולדת? יש לך חבר? היה לך פעם? פעם שנייה שאת נחקרת פה,נכון?
איזו שאלה היית רוצה שאשאל אותך? מהי משמעות החיים בשבילך? מתי תסיימי כבר ללמוד שיהיה לנו זמן לדבר?
את מתגעגעת אליי?כי אני כן! מה יהיה אם גם איילת תצטרף לדירה שלנו בת"א? ואז כשנטוס ללונדון עוד כמה שנים,אם לא תשלטי על עצמך כשתראי את ג'ונסי,נצטרך להשתלט עלייך בכוח ונעשה לך פאדיחות,נכון? עכשיו די להיות רעה..אני אוהבת אותך!
מה היית רוצה לקבל ליום הולדתך? איך זה שאת,ג'ונסי ואנכי נולדנו באותו חודש? אבל אני היחידה שמזל טלה,אמרת שאת דגים,לא? תמליצי לי על סרט...........? תמליצי לי על ספר...........? תמליצי לי על ערוץ..........? תמליצי לי על שיר............? תמליצי לי על דיסק...........? מי השחקנ/ים האהובים עלייך? מי השחקנית/יות האהובות עלייך? מי הזמר/ים האהובים עלייך? מי הזמרת/ות האהובות עלייך? מי הלהקות האהובות עלייך? איזה זמרים שהחליטו לנסות משחק את אוהבת? איזה זמרות שהחליטו לנסות משחק בקולנוע את אוהבת? איזה להקות שהחליטו לנסות משחק בקולנוע את אוהבת? את מי את לא אוהבת? מאמינה באלוהים? מה זה משפחה בשבילך? האם המשפחה נותנת לך השראה? האם בעת צרה את פונה למשפחה? האם את מאמינה ברומנטיקה? איך רומנטיקה מתבטאת אצלך? מה את מצפה ממשפחה? האם את מאמינה בנישואין? האם את מאמינה בגירושין? האם אי פעם איבדת בן משפחה קרוב? אם כן,כיצד זה השפיע עלייך? האם את מעוניינת בילדים? מה את מצפה מילדייך? האם ראית "סקס טראפיק"? אם כן,מה דעתך על סחר בנשים? נגיד ולא ראית את הסרט,מה את חושבת על מי שעוסק בזנות? האם את חושבת שמי שעוסקת בעסק הזה ראויה לעזרה? אם את חושבת שכן,היית עוזרת לאחת? תוכנית/סדרת טיוי אהובה? סרט אהוב? מוזיקה אהובה? ספר אהוב? קבוצת ספורט אהובה? אוכל אהוב? כינויים שיש לך? צבע העיניים שלך? צבע השיער שלך? צבעת את השיער פעם? מתי בפעם האחרונה צחקת? משענת? ישנה עם חפצים או חיות? מאמינה שיש חיים נוספים ביקום? זוכרת את האהבה ה-1 שלך? עדיין אוהבת את אהבת אהבתך ה-1? קוראת עיתונים? יש חיות מחמד(ריי
)נוספות? אוהבת את טעם האלכוהול? יש כובעים? יש פירסינג? שונאת את עצמך? יש אובססיה למשהו? יש קראש סודי? אוספת דברים? יש הרגלים רעים? איך ייראה חבר שלך? ספרי פאדיחה שקרתה לך...? ספרי בדיחה שקרתה לך בבקשה...? מה את חושבת על התמונה הזאת=>? תוסיפי תמונה משלך והסבירי מדוע בחרת דווקא בה...? תודה רבה מור על הזמן במידה ואת עונה(
?). אני אוהבת אותך מאוד ומתגעגעת!!!!!!!! *איילת,גם אותך
*

bar jones

New member
../images/Emo99.gifאלוש אהובתי ../images/Emo23.gif

מה שלומך?
בת כמה? 17 וחצי +++ מאיפה? פ"ת איזה כיתה? י"ב 2- מדעיות שולטות! ולא 'כפת לי מה המב"ר אומרים!
מה המזל שלך? דלי
מה הגובה שלך?1.67-1.69 לא זוכרת מה בדיוק.. מה התאריך לידה שלך? 5.2.88 איפה נולדת? פאדיחות סורוקה בבאר שבע יש לך חבר? דני נחשב?
היה לך פעם? אחד..כן.. פעם שנייה שאת נחקרת פה,נכון? נכוןןןן
איזו שאלה היית רוצה שאשאל אותך? מהי משמעות החיים בשבילך? להגיע לרגע שאתה מסתכל לאחור ויודע שבאמת היית מי שתמיד חלמת ותמיד היו איתך האנשים שתמיד חלמת.
מתי תסיימי כבר ללמוד שיהיה לנו זמן לדבר? חחחח אם תבקשי, יהיה לי זמן תמיד.
את מתגעגעת אליי?כי אני כן! ב-רור!! מלייאנתלפים.
מה יהיה אם גם איילת תצטרף לדירה שלנו בת"א? חחח שתהיה דירה קודם.. ואז כשנטוס ללונדון עוד כמה שנים,אם לא תשלטי על עצמך כשתראי את ג'ונסי,נצטרך להשתלט עלייך בכוח ונעשה לך פאדיחות,נכון? פאק...כן...
עכשיו די להיות רעה..אני אוהבת אותך! ואני אותךךך
מה היית רוצה לקבל ליום הולדתך? ברכות יפות
איך זה שאת,ג'ונסי ואנכי נולדנו באותו חודש? אממממ... אל'וש... טעות... את וג'ונסי נולדתם באותו חודש, אני חודש לפני..
אבל אני היחידה שמזל טלה,אמרת שאת דגים,לא? דלי, תודה.
תמליצי לי על סרט...........? האחרים- סרט אימה כל כך מתוחכם. תמליצי לי על ספר...........? שבועת רחל של מיכל שלו תמליצי לי על ערוץ..........? חחח 92... וגם 56- תראי סמאקדאון! תמליצי לי על שיר............? the cardigans- my favourite game maria carey- i give my all/i still believe/i cn't live without u duran duran- come undone madonna- the power of goodbye תמליצי לי על דיסק...........? audioslave- be yourself mcfly- wonderland busted- שניהם! mcr מי השחקנ/ים האהובים עלייך? בראד פיט, אורלנדו בלום, ג'וני דאפ, מאט דיימון, בן אפלק.. וצ-א-ד מ-י-ק-ל -מ-א-ר-י!
מי השחקנית/יות האהובות עלייך?אנג'י ג'ולי, קמרון יאז, קיירה נייטלי, מי הזמר/ים האהובים עלייך? דני ג'ונס
.. כריס קורנל, ג''ימס בלאנט, פארל- רק כי הוא חמוד ואמינם גם- למרות שאני אל הכי אוהבת ת'מוזיקה שלהם, טום כמובן, ג''ימס מסוד מי הזמרת/ות האהובות עלייך? מריה קארי, קלי קלארקסון, סלין דיון, ביונסה נינט..חחח מי הלהקות האהובות עלייך? מקפליי בסטד סוד אודיסלייב, קארדינגנז, כימיקל רומנס,הרבה.. איזה זמרים שהחליטו לנסות משחק את אוהבת? לא עולה לי בראש... איזה זמרות שהחליטו לנסות משחק בקולנוע את אוהבת?ביונסה מדונה איזה להקות שהחליטו לנסות משחק בקולנוע את אוהבת? סימפל פלאן היו ביום בניו יורק- היה חמוד! את מי את לא אוהבת? את הנאצים!! סליחה בדיוק קראתי משו בהסטוריה.. מאמינה באלוהים? לחלוטין מה זה משפחה בשבילך? סיבה לחיות באושר?
האם המשפחה נותנת לך השראה? לפעמים, לפעמים גם בא לי שיסעו לאיזה יומיים לצימר בצפון
האם בעת צרה את פונה למשפחה? כמעט תמיד כן האם את מאמינה ברומנטיקה? כן.. מקווה גם להרגיש ולא רק להאמין
איך רומנטיקה מתבטאת אצלך? חחח אני לויודעת עדיין... מה את מצפה ממשפחה? לתמוך כשקשה, להעניק אהבה ובטחון, תחושה של ביחד..
האם את מאמינה בנישואין? כן- למרות שלפעמים זה אבסורד. האם את מאמינה בגירושין? כן- כי נישואים לפעמים זה אבסורד. האם אי פעם איבדת בן משפחה קרוב? כן... אם כן,כיצד זה השפיע עלייך? נקשרתי לאמא, הבנתי את משמעות החיים ואני מניחה שזה ביגר אותי..
האם את מעוניינת בילדים? חחח כן, בילדה.. מה את מצפה מילדייך? שיטעו וילמדו מכך האם ראית "סקס טראפיק"? לא.. אם כן,מה דעתך על סחר בנשים? אחד הדברים היותר לא הומניים שיש, זה מזעזע ממש.. נגיד ולא ראית את הסרט,מה את חושבת על מי שעוסק בזנות? שהרבה פעמים זה מחוסר ברירה.. ושחייבים להפסיק להשתמש במילה כקללה- הרוב מוכרחות, זה לא מנמפומניה. האם את חושבת שמי שעוסקת בעסק הזה ראויה לעזרה? לחלוטין כן. אם את חושבת שכן,היית עוזרת לאחת? אם אני יכולה, כן. תוכנית/סדרת טיוי אהובה? מגרש ביתי סרט אהוב? נגוון, טרויה. מוזיקה אהובה? רוק עדין, גראנג', פופ, פאנק.. ספר אהוב? מי גנב את הגבינה שלי קבוצת ספורט אהובה? לא מכירהה בכלל אוכל אהוב? שוקולד...ומקדונלדס.. כינויים שיש לך? מורי, מיו.. צבע העיניים שלך? חום צבע השיער שלך? חום צבעת את השיער פעם? לא מתי בפעם האחרונה צחקת? היום משענת? לא מעשנת ישנה עם חפצים או חיות? עם בובה של גארפילד.. מאמינה שיש חיים נוספים ביקום?לא הכי זוכרת את האהבה ה-1 שלך? חחחחח, ג'יימס מבאסטד? עדיין אוהבת את אהבת אהבתך ה-1? ברור, הוא תמיד מספר 1, גםשהוא בסוד. קוראת עיתונים? בסופ"ש בעיקר יש חיות מחמד(ריי)נוספות? חחחח אחי הקטן.. אוהבת את טעם האלכוהול? לא טעמתי מעולם יש כובעים? יש יש, ואני הולכת לקנות עוד הרבה! זה כל כך נחמד יש פירסינג? לא!!! וגם לא יהיה! שונאת את עצמך? לפעמים מאוכזבת מעצמי, אבל שונאת, לא! יש אובססיה למשהו? לשיער שלי יש קראש סודי? לאיזה ילד חמוד בשכונה שלי.. אין לי מושג מה השם שלו.. אוספת דברים? בעיקר ברכות מחברים יש הרגלים רעים? כן, אני מאחרת כפייתית... איך ייראה חבר שלך? חחחחח אני אצרף תמונה שלו ספרי פאדיחה שקרתה לך...? חברה שלי פתחה לי את החזייה בשיור במגמה ומתוך אינסטינקט צעקתי "פתחת לי את החזייה" וכולם הסתובבו.. ספרי בדיחה שקרתה לך בבקשה...? מה משותף למשכורת ולמחזור?- תשובה: אם לא קיבלת, סימן שדפקו אותך! מה את חושבת על התמונה הזאת=>? גרין דיי? חמודים- אחלה תמונה, אבל אני לא מעריצה שלהם, פשוט מעריכה אותם מאד על הכשרון. תוסיפי תמונה משלך והסבירי מדוע בחרת דווקא בה...?כי היא פשוט יפה

bar jones

New member
והתמונה של איך שהחבר יראה../images/Emo27.gif

אך... צריכים לקנוס אותו על עודף יופי..

Hip Hop star

New member
וואפס..ההוא היה הבן../images/Emo122.gif

מבין כל התמונות,דווקא את התמונה הזאת?
בואי נראה אם אמצא תמונה אחרת.....(שלא תעזי לחשוב על הרעיון שלפתח פה שירשור תמונות בשבילו,בסדר?
)

Love Bem

New member
מור../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif

מי את באמת? את עובדת בשרות החשאי? יש לך שקל? רוצה להביא לי אותו? נכון שאני אוהבת אתך? ואת הכלב החושני שלך? אגב מה איתו? את אוהבת אותו? לא אותו נוו.. אותו? את דאגי? חחחח...את יודעת גרוזינית? אני שונאת את השפה הזאת.ואת? פעם נסעת? פעם טסת? פעם שטטת? פעם הלכת? פעם רכבת? פעם מצאת כסף ברחוב? כמה? וו..?? וו..?? רוצה לספר לנו משהו? אחחח..מור חחח...

bar jones

New member
../images/Emo24.gifאיימיייייי../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

מי את באמת? חח, אני גם שואלת..
את עובדת בשרות החשאי? מי העביר לך מידע מסווג? את בשחקים?תלפיות? יש לך שקל? בשבילך יש יותר!
רוצה להביא לי אותו? חחחח, לתת לך את הכתובת?
נכון שאני אוהבת אתך? אני מקווה, אם כן- אני שמחההה
ואת הכלב החושני שלך? אוי, אני רק חושבת עליו, איזה חיוך יש לי.. גם את נמסה ממנו??.?
אגב מה איתו? מתוקי שלי השבוע עשה חיסון, הקיא, הרגיש לא טוב, לא אכל, והיום חזר לחיים והיה חייבת לבשר לי זאת בכך שנשך את היד שלי
את אוהבת אותו? אני מאוהבת בווווווווווווו
לא אותו נוו.. אותו? פאק..יותר מדי..
את דאגי? כן...
חחחח...את יודעת גרוזינית? את יודעת איספנית?
אני שונאת את השפה הזאת.ואת? אפילו לא מכירה אותהההה
פעם נסעת? כן, וגם נהגתי!
פעם טסת? כןןן, זה סוווו כיף!
פעם שטטת? כן בנסיוןלמצוא מקום אומלל במשך 4 וחצי שעות
פעם הלכת? כן פעם רכבת? על פונייי
פעם מצאת כסף ברחוב? 100 שקל! בדיוק בויום חלוקת התעודות, הרגשתי שה' מצ'פר אותי!
כמה? 100 וו..?? וו..?? רוצה לספר לנו משהו? המורה שלי לנהיגה שאל אותי אם אני לסבית והיה רציני..
חחחחח, איזה טמבל..
אחחח..מור חחח... אחחח.... איימי... גררר.... מממממ.... יוו...

מור שאלון בטלפון תרימי...

שלום אנחנו מחברת הסופר המרכזי בחור בעולם... האם תירצי להישתתף בשאלון?! (זה לא שאלה) אנה עני לנו על השאלות הבאות תודה.. (באמת עלה לי החום למוח) מה המצב? מה שלום החבר? מה שלומך? מה שלום הכלב? החתול? העכבר? הכלב של השכן? המשפחה? אז איך בבית סוהר? ובתא (הכיתה)? החברים? תני 3 סיבות למה כדי להיות חברים שלך.. 1. 2. 3. תני 8 אנשים שאת הכי שונאת 1. 5. 2. 6. 3. 7. 4. 8. ו4 דברים שעשית היום.. 1. 2. 3. 4. סמיילי אהוב? סמיילי שנוא? מה מזכיר לך הדברים הבאים: תרנגולת- נמשים- עגיל- חום- כוכב- מה את עושה? משו מעניין? היית במשטרה פעם? ועם כן למה? היית שיכורה? שותה? מי אוהב אותך יותר מימני? ומי לא אוהב אותך יותר מימני? מה השם שלך? הכינוי שלך? התאריך לידה שלך? עשית פעם משו שלא רצית לעשות? מהו? מכירה את דודו טופז? הוא חתיך לא? רואה חדשות? קורא עיתון? איזה? שאלון נחמד לא? משקפיים או עדשות? בית סוהר או בית ספר? דני או דאגי? דני או הארי? דני או טום? דאגי או הארי? דאגי או טום? הארי או טום? אני או דני? צבעת שיער? היסתפרת? מספיק עם השאלות לא? רוצה עוד? עם מי את מדברת ? אבא או אמא? סבא או סבתא? חתול או כלב? מה לדעתך דני חושב בתמונה? תני ציון לשאלון הדבילי הזה מ1-10 תודה שהישתתפת בשאלון שלנו עזרת לנו מאוד מור..

bar jones

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ליטליי

מה המצב? מצויין! עשיתי שופינג! מה שלום החבר? טפו טפו טפו, התגעגעתי אליו. מה שלומך? בחזרה אלייך מה שלום הכלב? יווו מתווווקקק שלי הוא, הוא מעולה! החתול? חחחח אין העכבר? ש-ו-נ-א-ת, חוץ מפיקאצ'ו ומיקי מאוס הכלב של השכן? הכלבה, והיא נוראית המשפחה? סבבה אז איך בבית סוהר? בית ספר התכוונת? ובתא (הכיתה)? חחח שנה אחרונה, אני לומדת לאהוב את זה יורת מתמיד החברים? אותם אני הכי אוהבת! תני 3 סיבות למה כדי להיות חברים שלך.. 1. אני נותנת להעתיק במבחנים. 2. אני אל זוכרת שאנשים חייבים לי כסף. 3. יש לי אחלה ממתקים בבית. תני 8 אנשים שאת הכי שונאת 1. היטלר 5. 2. נאצים 6. 3. מחבלים 7. 4. 8. ו4 דברים שעשית היום.. 1. בגרות באנגלית 2.הוצאתי פטור מריצות 3. הייתי בקניון 4. הכנתי בראוניז סמיילי אהוב? סמיילי שנוא? מה מזכיר לך הדברים הבאים: תרנגולת- קורנפלקס נמשים- דניייייייייי עגיל- דאגי חום- אני כוכב- נינט מה את עושה? עונה...?... משו מעניין? מדברת עם אנג'י היית במשטרה פעם? חחח אתמול, ילד אחד לא שילם באוטובוס והנג הסיע את כל נוסעי האוטובוס לתחנת המשטרה כדי שהילד יעצר..נו באמת!! ועם כן למה? היית שיכורה? בחיים לא שותה? לא ניסיץי מי אוהב אותך יותר מימני? דני ומי לא אוהב אותך יותר מימני? מה השם שלך? מור הכינוי שלך? מורי התאריך לידה שלך? 5.2.88 עשית פעם משו שלא רצית לעשות? כן... מהו? הקלדתי לחברה של אאמא שלי כמה מבחנים מכירה את דודו טופז? נו הוא חתיך לא? לאאאאא רואה חדשות? לפעמים קורא עיתון? בסופ"שים איזה? ידיעות שאלון נחמד לא? מעולה משקפיים או עדשות? עדשות בית סוהר או בית ספר? בית ספר דני או דאגי? ד-נ-י
דני או הארי?דנייייייייייייי
דני או טום?דנייייייי
דאגי או הארי?דאגי דאגי או טום?דאגי הארי או טום?הארי אני או דני? את בטוהש את רוצה שאני אענה על זה? צבעת שיער? לא היסתפרת? גם אני עושה שטויות
מספיק עם השאלות לא? חח לא... רוצה עוד? יאפ
עם מי את מדברת ? טל ואנגי' אבא או אמא? ...
סבא או סבתא? ...
חתול או כלב? כלבב
מה לדעתך דני חושב בתמונה? איפה מור שאני צריך אותה?!!? תני ציון לשאלון הדבילי הזה מ1-10 2000 תודה שהישתתפת בשאלון שלנו עזרת לנו מאוד מור..

LeeR4Ever

New member
|קרמבו|../images/Emo9.gif

מור!! what's up? על מה את חושבת עכשיו? מה עובר בראשך? שיר אהוב של כל הזמנים? קליפ אהוב של כל הזמנים? אלבום אהוב של כל הזמנים? תמונה אהובה של כל הזמנים? זמר אהוב של כל הזמנים? זמרת אהובה של כל הזמנים? להקה אהובה של כל הזמנים? צבע אהוב? אן לי מה לשאול
יום טוב מתוקה

למעלה