הכר את הפורום

MiChElLe182

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהכר את הפורום../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שבוע שעבר הנחקרת הייתה מור
מקווה שנהנת בובה
ועכשיו לעיניננו (משו מוזר במילה הזאת
).... בלי שום קשר לשוחד
הנחקרת שלנו השבוע היייייא
איימי (Love Bem..משו כזה...אין לי כוח ליבדוק) היא כ"כ חיכתה לזה (ושום מילה על שוחד
) אז להפציץ אותה בשאלות
לא לייבש אותי
איימי דרלינג
...תהני

sap sapir

New member
איימי../images/Emo24.gif

ממצב? גיל: מין: מזל: תוכנית אהובה? ספר אהוב? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? שחית בעירום? ברחת מהבית? התחילו איתך? צפרו לך? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? הרגת מישהו? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? גנבת משהו? פגעת בעצמך? רצית למות? עישנת סיגריות? עישנת נרגילה? ניסית סמים? שתית אלכוהול? השתכרת? התנשקת? עשית או תכננת לעשות פירסינג? עשית קעקוע? הסתפרת? צללת עם דולפינים? קפצת כתה? היית ערומה בציבור? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? התאפרת? רצית להיות משהו שאתה לא? רצית להיות בן המין השני? התקלחת יותר מפעמיים ביום? עברת יישור שיניים? היו לך משקפי ראייה? הרגשת שאתה בוגד בעצמך? התביישת בהורים שלך? שיקרת למישהו? היית מאוהב? התעלפת? נשברה לך שן? נעצרת? קיבלת נכשל בתעודה? שברת עצם בגוף? רכבת על אופניים? רכבת על סוס? רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? שיחקת כדורסל? שיחקת כדורגל? הלכת מכות? שיחקת טאקי? שיחקת מונופול? שיחקת שש-בש? הוצאת מלא כסף על שטויות? הברזת מבצפר? התחרטת על משהו שעשית? היית אובססיבית כלפי משהו? היית מאושרת? התנצלת על משהו שעשית? היית מכורה למשהו? היית כל הלילה על המחשב? התקלחת עם מישהו? קמת באמצע הלילה סתם ככה? זכרת חלום? נרדמת בשיעור? העברת פתקים בשיעור? תפסו אותך? התעקשת על משהו מטופש? הברזת למישהו בלי להודיע? התחרפנת? נכנסת למצב כפית? ביקרת אצל פסיכולוג? חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? רקדת בגשם? צרחת מפחד? היית 'צומי' במודע? שנאת את עצמך? צעקת על מישהו? קינאת במישהו אחר? היית גאה בעצמך? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? בכית בגלל מישהו? בכית בגלל מישהי? עשית משהו שלא חשבת שתעשה? אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? היית מחוייב למישהו? הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? התעלמת ממישהו בכוונה? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה? נשבר לך הלב? שברת לב? השם שלך הופיע בעיתון? לסיום- שמחה שנגמר השאלון?

Love Bem

New member
ספיר../images/Emo24.gif

ממצב?הכול בסיידר גיל:16 מין:נקבה מזל:קשת תוכנית אהובה?"מכושפות" סאות' פארק ספר אהוב?הארי פוטר יצאת מהמדינה?בטח אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?כן שחית בעירום?לא ברחת מהבית?כן התחילו איתך?כן צפרו לך?יאפ זה היה מביח זה היה נהג משאית בן 40 נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה?לא אני לא מחחבת טלפונים הרגת מישהו?כן נישקת מישהו מאותו מין?לא אבל אני מחחבת אנשים כאלה בגדו בך?לא הרגת חיה בטעות?לא אבל נהרגה לי חיה מול הפנים הרגת חיה בכוונה?לא גנבת משהו?כן פגעת בעצמך?כן רצית למות?כן עישנת סיגריות?כן עישנת נרגילה?כן ניסית סמים?כן שתית אלכוהול?כן השתכרת?כן התנשקת?כן עשית או תכננת לעשות פירסינג?כן עשית קעקוע?כן הסתפרת?כן צללת עם דולפינים?כן קפצת כתה?לא היית ערומה בציבור?לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט?כן התאפרת?כן רצית להיות משהו שאתה לא?כן רצית להיות בן המין השני?כן התקלחת יותר מפעמיים ביום?כן עברת יישור שיניים?לא היו לך משקפי ראייה?כן הרגשת שאתה בוגד בעצמך?כן התביישת בהורים שלך?כן אבל אמת שאני לא הייתי גדולה מספיק כדאי להיתבייש שיקרת למישהו?כן היית מאוהב?כן התעלפת?כן נשברה לך שן?לא נעצרת?כן קיבלת נכשל בתעודה?כן שברת עצם בגוף?כן רכבת על אופניים?כן רכבת על סוס?כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?כן שיחקת כדורסל?כן שיחקת כדורגל?כן הלכת מכות?כן שיחקת טאקי?כן שיחקת מונופול?כן שיחקת שש-בש?כן הוצאת מלא כסף על שטויות?כן הברזת מבצפר?כן התחרטת על משהו שעשית?כן היית אובססיבית כלפי משהו?לא היית מאושרת?כן התנצלת על משהו שעשית?כן היית מכורה למשהו?כן היית כל הלילה על המחשב?לא התקלחת עם מישהו?כן קמת באמצע הלילה סתם ככה?כן זכרת חלום?כן נרדמת בשיעור?כן העברת פתקים בשיעור?כן חח..מי לא תפסו אותך?כן התעקשת על משהו מטופש?כן טאני תמיד ככה הברזת למישהו בלי להודיע?כן התחרפנת?כן נכנסת למצב כפית?כן ביקרת אצל פסיכולוג?כן חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי?כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?כן רקדת בגשם?כן צרחת מפחד?כן היית 'צומי' במודע?לא שנאת את עצמך?כן צעקת על מישהו?כן קינאת במישהו אחר?כן היית גאה בעצמך?לא הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כן בכית בגלל מישהו?כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה?כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט?כן היית על במה?כן היית מחוייב למישהו?כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף?כן רצית לצרוח ולא עשית את זה?כן נשבר לך הלב?כן שברת לב?מקווה שלא השם שלך הופיע בעיתון?כן לסיום- שמחה שנגמר השאלון?לא אוהבת אותך

vered131

New member
:)

שלום לך מה שלומך? מה הצבע האהוב עליך? בת כמה את? מאיפה? פריט לבוש אהוב? נעליים אהובות? להקה אחת שאת הכי אוהבת? מידת נעליים? איזה מספר כתה? את מי את הכי אוהבת ממקפליי? האם את באיזה חוג/ תנועת נוער? מורה אהובה? מורה שנואה? מקצוע האהוב? מקצוע שנוא?

Love Bem

New member
=]

שלום לך וגם לך
מה שלומך?הכול נורמאלי מה הצבע האהוב עליך?שחור בת כמה את?16 מאיפה?אשדוד פריט לבוש אהוב?החולצת הים שלי נעליים אהובות?נעליי הוואנס שלי להקה אחת שאת הכי אוהבת?יש הרבה אבל כרגע הים מידת נעליים?41 איזה מספר כתה?מה? את מי את הכי אוהבת ממקפליי?דאגי האם את באיזה חוג/ תנועת נוער?לא מורה אהובה?אין מורה שנואה?כולם מקצוע האהוב?אנגלית מקצוע שנוא?מת'

שאלות..תיזכרי אני לא אחרית להם..

טוב זה מה שעולה לי ישר בראש אז עם יש תלונות אל תאשימי אותי... מה המצב? מה שלומך? את בסדר? איך היה בבית? ובבית ספר? יש לך ספריה באיזור? מכירה את אלי פיניש? היית בפסטיגל השנה? ושל שנת 1990? ושל שנת 1995? ושנה שעברה? ולפני שנתיים? מה את חושבת על הצבע האדום? והשחור? והורוד? והלבן? מה דעתך על אריק שרון? איפו את עכשיו? ומיקודם איפו היית? יש לך סימס2? יש לך פלאפון? מה דעתך על דאגי? ועל הארי? ועל דני? ועל טום? ועלי? ועלייך? דאגי או דני? דאגי או הארי? דאגי או דאגי? דאגי או טום? טום או דני? טום או הארי? דני או הארי? את מי את אוהבת (מהלהקה)? באסטד או מקפליי? בלינק182 או מקפליי? משולש או מעויין? מה הסמיילי האהוב עלייך? והסמיילי השנוא? השלימי: אהבה זה כמו...? שנאה זה כמו..? מה מזכיר לך הדברים הבאים: תרנגולת? נמשים? שיער? וחום? תגידי לי ב3 מילים מה עשית היום.. 1. 2. 3. לאיזה שיר נידבק? שומעת מוזיקה? נכון הוא חתיך? מכירה את מכירה את דאגי (לי) די? מה דעתך על החברות שלך? הן ניפלאות לא? היית שיכורה? היתעסקת בסמים? וסיגריה ? רוצה מצית? אבטיח יאאמי הוא טעים לא? תות גם טעים לא? צימחונית? מה את הכי רוצה בעולם? ומה החלום הכי מוזר שלך עד היום? מימה את פוחדת? מה דעתך על השאלות? מספיק לא? ועכשיו מה לדעתך דני חושב בתמונה הבאה.? אוהבת שוקו? איזה? תה או קפה? טוב איימי היה נחמד מאוד להכיר אותך... תודע שענית... ועכשיו בה ביי

Love Bem

New member
ליטלוש../images/Emo24.gif

מה המצב?בסדר מה שלומך?גם את בסדר?אני חושבת איך היה בבית?רגיל ובבית ספר?רגיל יש לך ספריה באיזור?ביית ספר?,כן מכירה את אלי פיניש?לא היית בפסטיגל השנה?לא ושל שנת 1990?לא ושל שנת 1995?לא ושנה שעברה?לא ולפני שנתיים?לא מה את חושבת על הצבע האדום?שהוא יפה? והשחור?שהוא מגניב והורוד?שהוא דפוק והלבן?שהוא בסדר מה דעתך על אריק שרון?הוא שקסי איפו את עכשיו?בבית של חברה ומיקודם איפו היית?בבית של חברה יש לך סימס2?כן יש לך פלאפון?כן מה דעתך על דאגי?הוא כוסית ועל הארי?כן גם הוא ועל דני?הוא שקסית ועל טום?הוא גם ועלי?את כוסון ונשנשית מסוקססת במיוחד שזה אומר את מותק
ועלייך?שאני משעממת דאגי או דני?דאגי דאגי או הארי?דאגי דאגי או דאגי?דאגי דאגי או טום?דאגי טום או דני?דני טום או הארי?דאגי דני או הארי?דני את מי את אוהבת (מהלהקה)?דאגי באסטד או מקפליי?מקפליי בלינק182 או מקפליי?בלינק משולש או מעויין?מעויין מה הסמיילי האהוב עלייך?
והסמיילי השנוא?
השלימי: אהבה זה כמו...?מוות שנאה זה כמו..?מוות מה מזכיר לך הדברים הבאים: תרנגולת?רצח נמשים?חושני שיער?יפה? וחום?נחמד תגידי לי ב3 מילים מה עשית היום.. 1.השתעממתי 2.! 3.! לאיזה שיר נידבק?ליסן טו יו ארט שומעת מוזיקה?כן נכון הוא חתיך?מי? מכירה את מכירה את דאגי (לי) די?כן מה דעתך על החברות שלך?שהם נשנשיות הן ניפלאות לא?כן היית שיכורה?כן היתעסקת בסמים?לא וסיגריה ?כן רוצה מצית?למה? אבטיח יאאמי הוא טעים לא?כן תות גם טעים לא?לא צימחונית?כן מה את הכי רוצה בעולם?את מי שאני אוהבת ומה החלום הכי מוזר שלך עד היום?לא זוכרת מימה את פוחדת?מפחדנים מה דעתך על השאלות?שהם שקסיות מספיק לא?לא ועכשיו מה לדעתך דני חושב בתמונה הבאה.?איימי תאהב את זה? אני לא יודע מה לקנות לה. אוהבת שוקו?לא איזה?לא אוהבת תה או קפה?קפה אוהבת

ייאיי ועכשיו אני יענה..

משועממת... "יש לך סימס2?כן" גם לייי יששש!!!!!! איזה יש לך!? אוניברסיטה? "מה דעתך על דאגי?הוא כוסית" גאה בך... סוף סוף מישי מבינה אותי וחושבת שדאגי כוסית!!!!! הוא כוסית כוסית!!!! "מה מזכיר לך הדברים הבאים: תרנגולת?רצח נמשים?חושני שיער?יפה? וחום?נחמד" לי הם מסכירים... תרנגולת- הארי (אל תירצחו אותי) נמשים-דני שיער- דאגי חום- השיער של טום.. "ועכשיו מה לדעתך דני חושב בתמונה הבאה.?איימי תאהב את זה? אני לא יודע מה לקנות לה." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי... "מכירה את מכירה את דאגי (לי) די?כן" האמת זה אחד הכינויים שלי באחד האייסים שלי חחחח "נכון הוא חתיך?מי? " לא יודעת... ייאיי איזה מותק אני.. ואת יותר..

sarahhh

New member
שואלת

-מה המצב?? -בת כמה את?? -איזה כיתה?? -הית פעם בחו"ל? -אם כן איפה?? -לאן הית רוצה ליסוע עכשיו? -נכון את לוקחת אותי איתך? -מה הית לוקחת איתך לאי בודד? -יש לך אחים? -אם כן כמה?? -יש לך פירסינג? -איפה עוד או ביכלל הית רוצה לעשות? -הית רוצה קעקוע? -מה הכי בא לך עכשיו לעשות? - מה הכי בא לך לאכול? -לאן את הכי אוהבת לבלות? -את אוהבת ספורט? -אם כן מה את אוהדת קבוצה שהיא?? טוב נו שיגעתי אותך מספיק לילה טוב

Love Bem

New member
עונה

-מה המצב??הכול בסדר מה איתך? -בת כמה את??16 -איזה כיתה??י -הית פעם בחו"ל?כן -אם כן איפה??רוסיה ואנגליה -לאן הית רוצה ליסוע עכשיו?רוסיה -נכון את לוקחת אותי איתך?בטח -מה הית לוקחת איתך לאי בודד?את חבר שלי -יש לך אחים?כן -אם כן כמה??שניים -יש לך פירסינג?כן,יש לי ליפסייד גבה לשון אף וליקס -איפה עוד או ביכלל הית רוצה לעשות?טבור? -הית רוצה קעקוע?כן ויש לי -מה הכי בא לך עכשיו לעשות?פיפי? - מה הכי בא לך לאכול?גלידה -לאן את הכי אוהבת לבלות?במעודון של ההומאים הם כאלה חושנים -את אוהבת ספורט?לא -אם כן מה את אוהדת קבוצה שהיא??לא

oriane0

New member
היי איימי../images/Emo13.gif

היי איימי
מה נשמע? מה קורה? מה חדש? ד"א או דרך אגב? דאגי או דני? הארי או טום? טום או דאגי? טום או דני? דאגי או הארי? דני או הארי? ג'יימס או צ'רלי? ג'יימס או מאט? מאט או צ'רלי? מקפליי או SOD? מקפליי או באסטד? SOD או באסטד? מחשב נייד או מחשב נייח? מחשב או טלוויזיה? חלום שהיית רוצה להגשים? אם היית אלוהים, מה היית עושה? אם היו אומרים לך שנשארו לך רק עוד 24 שעות. מה היית עושה? אם היית יכולה להתחלף ליום שלם עם מפורסם/מפורסמת עם מי היית מחליפה? באיזה ארץ היית רוצה לחיות? יש לך חבר? היית רוצה שיהיה לך? את אוהבת מישהו? דלוקה על מישהו? מה את מעדיפה, מים או קולה? חברות או חבר? ידיד או חבר? הרבה חברות פשוטות או קצת חברות טובות? פקצות או פריקיות? חום או קור? תמליצי לי על סרט? תמליצי לי על דיסק? תמליצי לי על חנות בגדים? תמליצי לי על הצגה? תמליצי לי על ספר? תמליצי לי על תוכנית? תמליצי לי על מאכל? תמליצי לי על שתיה? מה יותר טעים, אוכל של סבתא או המבורגר? ארוחה משפחתית או להיות עם חברות? אייסיקיו או מסנג'ר? תפזורת או תשבץ? ראש1 או מעריב לנוער? לאישה או GO? טלנובלות או סרט מצוייר? מרי-קייט או אשלי? בת כמה? מה המזל שלך? את אוהבת את עצמך? את אופטימית? את אוהבת לצייר? מתי בפעם האחרונה...: בכית? שתית? אכלת? ציירת? חייכת? צחקת? נישקת? עישנת? רצת? ישבת? שמעת מוזיקה? היית בבצפר? עכשיו...: שומעת: לובשת: מרגישה: בכללי: בא לך: שיהיה לך יום מצויין!!!
מוזמנת להוסיף תמונה ולכתוב למה בחרת דווקא בה?

Love Bem

New member
היי אורינוש../images/Emo24.gif

מה נשמע?הכול בסדר מה קורה?כנ"ל מה חדש?שום דבר ד"א או דרך אגב?שניהם דאגי או דני?דאגי הארי או טום?הארי טום או דאגי?דאגי טום או דני?דני דאגי או הארי?דאגי דני או הארי?דני ג'יימס או צ'רלי?צ'רלי ג'יימס או מאט?מאט מאט או צ'רלי?מאט מקפליי או SOD?סוד מקפליי או באסטד?מקפליי SOD או באסטד?סוד מחשב נייד או מחשב נייח?נייח מחשב או טלוויזיה?מחשב חלום שהיית רוצה להגשים?הכול אם היית אלוהים, מה היית עושה?שהיו רק נשים גם ככה בנים רק שוברים תלב אם היו אומרים לך שנשארו לך רק עוד 24 שעות. מה היית עושה?מנשקת את מי שאני הכי אוהבת אם היית יכולה להתחלף ליום שלם עם מפורסם/מפורסמת עם מי היית מחליפה?איימי לי באיזה ארץ היית רוצה לחיות?סנט פורטגב יש לך חבר?כן היית רוצה שיהיה לך?יש לי את אוהבת מישהו?כן דלוקה על מישהו?כן מה את מעדיפה, מים או קולה?קולה חברות או חבר?חבר ידיד או חבר?ידיד הרבה חברות פשוטות או קצת חברות טובות?קצת חברות טובות פקצות או פריקיות?פרקיות אבל לא מאמינה בזה חום או קור?קור תמליצי לי על סרט?קינג קונג תמליצי לי על דיסק?לאב מטאל של הים תמליצי לי על חנות בגדים?הום בוי תמליצי לי על הצגה?לא קיימת תמליצי לי על ספר?הארי פוטר החדש באנגלית[ככה הוא יותר מעניין] תמליצי לי על תוכנית?אומנת בית זה ברוסית תמליצי לי על מאכל?גלידה תמליצי לי על שתיה?מנגו מה יותר טעים, אוכל של סבתא או המבורגר?אוכל של סבתא ארוחה משפחתית או להיות עם חברות?להיות עם חברות אייסיקיו או מסנג'ר?מסן תפזורת או תשבץ?תפזורת ראש1 או מעריב לנוער?ראש 1 לאישה או GO?לאישה טלנובלות או סרט מצוייר?סרט מצוייר מרי-קייט או אשלי?מרי קייט בת כמה?16 מה המזל שלך?קשת את אוהבת את עצמך?לא ממש
את אופטימית?ככה ככה את אוהבת לצייר?כן מתי בפעם האחרונה...: בכית?אתמול שתית?עכשיו אכלת?עכשיו ציירת?עכשיו חייכת?עכשיו צחקת?היום חחח... נישקת?אחרי בית ספר את חבר שלי עישנת?בבית ספר בהפסקה רצת?עכשיו ישבת?עכשיו שמעת מוזיקה?עכשיו היית בבצפר?בבוקר עכשיו...: שומעת:את הטלוויזיה לובשת:חולצה של הים מכנס חדש ונעליי אול סטאר מרגישה:חרא בכללי:חרא בא לך:פיפי שיהיה לך יום מצויין!!! גם לך
מוזמנת להוסיף תמונה ולכתוב למה בחרת דווקא בה?כי אני רוצה שימלה כזאת

בטלקאפ

New member
להלה

איך היה היום? עשיצ משהו מיוחד? מי הרגיז אותך? [היום] על מי הספקת לכעוס? עם מי לצחוק? צבע אהוב? למה? מזל? זהו:]

Love Bem

New member
לולו

איך היה היום?בסדר עשיצ משהו מיוחד?לא מי הרגיז אותך?חבר שלי על מי הספקת לכעוס?חברה שלי עם מי לצחוק?חברה שלי צבע אהוב?שחור למה?כי הוא יפה אני יודעת מזל?קשת

למעלה