המלצה לבילוי בערב שבת הופעה של להקה

dvd2000

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif המלצה לבילוי בערב שבת הופעה של להקה../images/Emo41.gif

שלום לכולם !!! רציתי להמליץ לכם על מועדון לילה שניקרא "פוסידון " שנימצא באזור ראשל"צ ברחוב לישנסקי 17 . בערב שבת הקרוב בשעה 21:30 תהיה שם חפלה בערבית להקה מנצרת בליווי של 10 נגנים רקדנית בטן ועוד הפתעות : ) טלפון להזמנות 0504766666 או 039627030 אנחנו היינו שם ומאוד נהננו , אני ממליץ לכם בחום !!!!

אירית1961

New member
DVD תודה אתה מקסים ותורם לפורום כמו תמיד

המלצתך נופלת עלי ברגע הנכון. תזמורת מנצרת- מה אפשר עוד לבקש? אגב, אתה יודע אולי מי הרקדנית? ומה קורה עם הבלוג שלך, אתה עוד כותב? שיהיה לך יום נפלא אירית

dvd2000

New member
מה אירית את חוגגת יום הולדת ????../images/Emo13.gif

אני לא יודע מי הרקדנית שמופיעה שם , מה שכן אני יודע שהיה כיף בטירוף ואולי אני יגיע לשם : ) העלות 100 ש"ח לאדם אם אני לא טועה מינימום שניתן לנצל אותו לאוכל ולשתיה חשוב להזמין מקומות מראש !!!! : ) שמחתי לעזור ולהודיע לכולם : ) ( חשוב לי לציין כי אין לי שום טובת הנאה מבעל המקום הזה ). לגבי הבלוג אני צריך לעדכן את הרשומות בבלוג ולהתחיל לרשום רשומות חדשות הרבה זמן שלא רשמתי שם כלום : ) אם תרצי שאני יכתוב איזו רשומה ספציפית אז את מוזמנת לבקש : )

אירית1961

New member
היי שרי

מעניין שחשבת על יומולדת כי זה די קרוב, (בעוד 5שבועות בערך) כשאמרתי שהמלצתך נפלה עלי ברגע הנכון, התכוונתי לכך שחשבתי על איך שבא לי על חפלה בסגנון הזה ואז בדיוק שמחתי לקרוא את ההודעה שלך בפורום. אני בהחלט מתכוונת להגיע למועדון. בקשר לבלוג שלך, אולי אתה יכול לספר משהו על השחקנים שמופיעים והופיעו בסרטים המצריים. אתה יודע, אלו של יום שישי? ואם אפשר, אשמח שתספר גם קצת רכילויות מעולם הבידור הערבי. בתודה מראש ובברכת לילה טוב אירית

dvd2000

New member
אני ישתדל לגוון בבלוג ../images/Emo13.gif

אולי גם אני יהיה ביום שבת : ) שם במועדון אם תזהי אותי תבואי להגיד שלום , אני ישתדל לרשום קצת עידכונים ורכילויות מהעולם הערבי למרות שזה לא מעניין כל כך אבל אם יהיה איזה משהו עסיסי וצהוב אז אני ירשום עליו . אני ינסה לחפש מידע על שחקנים יש דווקא כמה שחקנים ושחקניות שאני אוהב לצפות בהם , דרך אגב בלווין יש המון סרטים בערבית ואת כל הרוטאנות בקיצור הכול אצלי בערבית יש לי את הלווין נילסאט והוטבריד שזה לוין אירופאי ואת טורקישסאט ככה שלא ישעמם מדי פעם מוזיקה טורקית חחחח : ) ככה שאני מעודכן בכל מה שמתרחש במדינות ערב : ) , לאחרונה קצת הרבה הזנחתי את הבלוג שהיה בן טיפוחיי אני מקווה שעכשיו יהיה לי את המרץ להשקיע בו שוב . שיהיה חג שמח ושבת שלום

ממה ששמעתי יש במקום "רקדניות" מהסוג שאני

"אוהבת" ושיש להן מזל שהן לא נופלות לי בדיוק בשדה הראייה... אלה שהרצפה קצת עקומה להן כדי לרקוד עליה אז הן מעדיפות לעלות על השולחן או על הבר.. ואין להן ארנק המסכנות ,אז הן נכנסות לרחבה עם שטרות בחזייה, מבעוד מועד למען יראו ויפנימו ....ויפה שעה אחת קודם... אז זה מה שיש בפוסידון. לגבי הלהקה אני בטוחה שהם טובים. אז מי שרוצה לרקוד ולהנות מהמוזיקה בלבד סבבה. הנגנים כבר מסתלבטים על ה"רקדניות" שמופיעות שם.. שבת שלום נאוה

dvd2000

New member
הרקדנית לא חשובה אלא הלהקה ../images/Emo13.gif

ואני כבר יודע איזו סוג של רקדנית זאת ככה שאני לא מצפה לכלום מבחינת הרקדנית ( אולי ניראה אם היא השתפרה חחחח). מעניין שאף רקדנית לא אמרה לרקדנית הזאת שרוקדת איזה משהו לפחות תאירו את דרכה כי ידוע שתפוח אחד רקוב משפיע על שאר התפוחים או שנפלתן על אוזניים ערלות .בכל מקרה אני יודע שהרקדנית הזו היא לא באמת רקדנית בטן אלא רקדנית שמופיעה בדיסקוטקים .

keren alfasi

New member
וואלה נאווה זה מסביר לי כמה דברים

לפני כשבועיים אולי שלוש הוזמנתי להופיע במסגרת אירוע חברה בפוסידון. לא הכרתי את המקום ולא היה לי מושג... המקום נראה פשוט ג'יפה, מוזנח. כשעליתי להופיע (ואני חייבת לצייין שהזמינו אותי שתי עובדות של החברה, שטענו שלבוס יש יום הולדת וגם עושים כבר אירוע "גיבוש" לכל החברה). חשוב לציין שהאירוע היה משפחתי (הוזמנו הנשים/בעלים והילדים של החברה....). אני לא הבנתי למה הזמינו אותי או מה רצו או יותר למה ציפו, כי זה מה שקרה: הקימו את הבוס וסביבו חבורת נשים. לא היה מקום לחלק האומנותי, לסולו. אמרתי לעצמי טוב הם רוצים חפלה ושמח סבבה - נזרום איתם. ואז חשתי שהם לא שומרים על מרחק ונהיה לי קרוב מידי. כדי לבדל את עצמי מההתקהלות (גם לא רואים אותי רוקדת מרוב התקהלות), עליתי על כסא. ומהמרום יכולתי לראות בוודאות שהריקוד שלי פשוט לא מעניין אותם. לפי המבטים וחוסר העיניין בריקוד הרגשתי שהגוף שלי מאוד מעניין אותם אבל בדרך אחרת ובהחלט אין להם פרטנרית לכוון. לעומת זאת אנשים שישבו בשולחנות מסביב מאוד נהננו מהריקוד והיה להם מבט טוב כזה של וואוו ועייניים פתוחות ומבסוטיות. אז הפנתי את עצמי לאנרגיות החיוביות. אבל אז נגשה אחת הבנות ואמרה לי "אל תתייחסי לכל אזורי האולם, האירוע שלנו זה רק השולחנות האלה", אמרתי מה? זה מועדון? חשבתי שאולם אירועים. אז הסבירו לי שבחמישי שישי זה הופך למועדון. טוב אז מכוון שלא עיניין אותם הריקוד שלי ואת החלק של החשפנית אני שומרת רק לבעלי, לא נותר לי אלה להגיש להם את הליצנית או המגבשת. אז הקמתי את כל מי שאפשר לרקוד, עודדתי את כל הנשים שרצו להפגין את כישורי הריקוד, מידי פעם נתתי איזו תנועה או רקדתי עם אחת הנשים. נתתי בצורה מקצועית וקרה את ה- 20 דקות שהתחייבתי וכמו שעון מדוייק עפתי משם, בלי נקיפות מצפון או אכזבה. לבנות ששילמו לי היה מבט מאוכזב על הפנים. את הסחורה שכנראה הן ציפו לה לא סיפקתי. תוך כדי הופעה גם התברר לי שהגיעו אלי דרך מסיבת רווקות שעשיתי לפני כשנה לאחת העובדות. היא דאגה לגשת אלי כל שתי שניות ולשאול אם אין מוסיקה יותר קצבית ולמה אין לי מזרחית ולציין שבמסיבה שלה עשיתי ממש שמח ולמה כאן זה לא קורה. מה אני אתחיל להסביר לה שאנשים התבלבלו בין חשפנית לרקדנית, לא היה עם מי לדבר. היה מגעיל. אז יש לפעמים גם כאלה. תודה לאל שזה קורה רק לעיתים רחוקות. העיניין הוא שלי אין שום בלבול מי אני או מה אני משדרת. ולמקומות הנמוכים שרוצים לקחת את הריקוד הזה, אני לא שותפה. באחד האירועים שבעלי התלווה אלי אמרו לו האורחים: "זו בעיה, אישתך רוקדת בדרך אומנותית כזו שזה לא מתאים לדחוף לה שטרות, לא מתאים בכלל לגשת באמצע". אז בעלי הנחמד אמר: "נכון, אז למה לדחוף טיפ? אם אתם מבסוטים תגידו לה, או תנו טיפ ביד בסוף הערב" וככה היה. בכל מקרה, ולאור הנסיבות, לא הייתי הולכת "לבלות" או להנות מלהקה בפוסידון. לקום לרקוד שם, אפילו כאורחת נראה לי בעייתי.

dvd2000

New member
שלום קרן ../images/Emo13.gif

הסיטואציה שאת מתארת היא מאוד מעצבנת , וגם אני ניתקלתי בתופעה הזו (ולא במועדון פוסידון ) אלא באירועים שמזמינים אותי. כל אחת שרק מתחילה את צעדיה בריקוד חושבת שהיא איזו פיפי עבדו ותקליטנית מומחית לערבית , בכמה אירועים אמרו לי אין לך משהו במזרחית או משהו יותר קיצבי ( ואני שם את השירים הכי קיצביים שיש והכי מוכרים שיש ) אני תמיד אומר לאותן בנות שאני מעדיף שהן ישמעו את המוזיקה שאני הבאתי כי הן בסה"כ שמעו רק שיר אחד והן לא יודעות מה יגיע לאחר מכן . לבסוף אני ניכנע ואומר להן שישימו את השיר שהם רצו ואיזה דיסק הם שמות לי ??? דיסק של ננסי מלפני שנתיים ואיזה שירים בכלל לא מקפיצים , כנראה שהם רוצים להראות שהן מבינות ?? לא יודע ולבסוף הן תמיד מחזירות את הדיסק שלי לפעולה . והקטע שהכי מעצבן !!! זה שהן חושבות שהן קנו אותך בכסף שהם שילמו , ודווקא כשאני מסיים פתאום זאת שהזמינה אותי מתחילה לרקוד והיא פונה אליך כאילו את חייבת לרקוד איתה . תאמיני לי שאין לי בעיה אישית לרקוד עוד ריקוד או שניים אבל יש דרכים לבקש , ולרוב אם כיף לי ואני נהנה אני נותן מעבר לזמן שסוכם בכדי שיהיו מבסוטים . תאמיני לי שנתקלתי באנשים מקסימים במהלך הופעותיי גם שביקשו ממני עוד הדרן אחרון לסיום וכמובן שאני הענקתי להם את ההדרן בכיף כי האוירה היתה טובה , וברגע שאני חש בזילזול הכי קטן אני מתייחס לאותם אנשים באותו מטבע ומסיים את המופע . כי כמו שאני מכבד את אותם אנשים אני מצפה שאותם אנשים יכבדו אותי . ובאשר למועדון פוסידון - לכל אחד ואחת יש טעם אחר , יש אנשים שיאהבו ויש אנשים שלא יאהבו ועל כן מומלץ בכניסה לכל מועדון שתלכו להיכנס ולראות לפני . אם מתאים לכם תכנסו ואם לא לא קרה כלום . חשוב לציין כי גם האנשים תורמים לאווירה במקום ואולי בגלל זה כנראה ניגעלת מהמקום כי האנשים באותו ערב היו "זולים" או ערסים . מה שגורם לחוסר נוחות זאת העובדה שהבמה היא בעצם רחבת הריקודים . שבוע טוב

פנטופל

New member
עיברית שפה יפה

אולי זה נשמע נדוש אך לעיתים קרובות אין הכותבות בפורום מקפידות על כתיבה בשפה עברית תקינה וחבל אשתדל- ולא ישתדל.

dvd2000

New member
הכותבות לא מקפידות אבל הכותבים כן ../images/Emo13.gif

להבא אני אשתדל ..... אשתדל זה במלאל או במלרע ????? בכלל עיברית שפה מאוד יפה סליחה עברית , אך עם כל הדיקדוק הזה . אבל תודה רבה בכל זאת מטעויות לומדים .

למעלה