המשך דעות שירים

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהמשך דעות שירים../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ../images/Emo168.gif

והפעם שכל אחד יתן את הפירוש והדעה שלו על השיר : עוד פעם

Just Adi

New member
הדעה שלי... ../images/Emo80.gif

בשיר מתוארת מערכת יחסים, בהתחלה מספרים על האהבה של הבחור כלפי הבחורה, מאיפה הוא מכיר אותה, על מערכות היחסים שלה (לא איתו) ואז איך מתפתח בינהם הקשר, ואיכשהו מגיעים לרמיזה שהקטע פה זה די סקס "היא חייכה חיוך מובן אחרי הכל הוא לא הראשון שקנה לה..." לפי הציטוט הזה מסתבר שמאחורי הקנייה יש רמיזה למשהו, אבל אני חושבת שלא קרה בינהם משהו מעבר לאקט המיני, לא ברור מי זרק את מי, אבל לדעתי היא אותו, אחרת הוא לא היה מבקש "תני לי עוד פעם להיכנס לתוך הלב שלך" דעה אישית על השיר: בהחלט שיר נחמד, לא בין האהובים עליי, המלודיה שלו מהממת בלי שום ספק, ואהבתי מאוד שהקצב מתגבר לקראת הסוף, פחות אהבתי את התוכן, היה לי קשה קצת למצוא קישור מדוייק אבל חפיף שיר נוגע ללב

../images/Emo45.gif ../images/Emo168.gif

אני גם חושב.., שיר מאוד מאוד יפה ודיי אהוב עליי... הוא מתאר מערכת יחסים שבא הוא בעצם מספר מה קרה, ושהוא אהב אותה כבר מזמנים קודמים : "גרו בשכנות..." לאחר כמה זמן... שיוצא להם כבר לצאת ביחד וכו', היא זורקת אות, אבל בו עדיין נשארת אהבה והוא לא מתייאש ומבקש ממנה שתחזור אליו.... כמו שאמרתי.., אני דווקא מאוד אהבתי את התוכן של השיר...

בואר

New member
מממ...שלי...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

עוד פעם זה בעיקרון עוד שיר על מישהי שעזבה אותו והוא רוצה לחזור אליה... (כמה שירים כאלה כבר אפשר???) מוזיקה יפה, מילים נחמדות-בעיקרון לא הכי בעולם אבל סבבה של שיר...

אאאאאאאאננננשששייייםםםם ../images/Emo168.gif

יאאאללללההההה תרשמו כולם את דעותיכםם
!|
קדימה חייבים שיצליח הפרוייקט הזה.... יאאאלללהההההההההההההה

jamesT

New member
שלי

אני מאוד מתחבר לשיר הזה! בגלל המלודיה והלחן גן ממש ממש יפה אז זה באמת אחד השירים שאני הכי אוהב! גם היה זמן שהייתי מכור עליו אבל זה הפסיק כשיצא הדיסק החדש... מעניין למה???....

למעלה