המשך דעות שירים

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif המשך דעות שירים../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo168.gif

חברה אנחנו ממשיכים עם ה"פרוייקט" של הרשימת דעות של שירים של כל חברי הפורום ובאמת אני רוצה שזה יצליח כי העסק בקושי זז... וחבל כי זה תריך להיות אחלה
והפעם אנחנו ממשיכים עם השיר: אחר כך אז קדימה
כולם לכתוב את דעתם!!!!!!!!! על המילים, הלחן, קטעים שאהבתם, קטעים שלא... משפטים חזקים... וכו'... יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאללללללללללללהההההההה

מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

אבל זה שיר עעעעעעעענננננקקקק

Tinkerblack

New member
אני חושבת שזה שיר יפה

כאיללו מוצא חן בעיני הקצב והמילים לא יודעת יותר מידי חוזרות על עצמן אבל בכל זאת יפה...

the king 25983

New member
אחר-כך../images/Emo66.gif

שיר נחמד ביותר. הוא לא בדיוק שיר כי הוא רק דקה ומשהו והוא כמו תוספת כזאת, לפחות מבחינתי. לחן חמוד והמילים לא הכי יפות שיש...

מה שאני במיוחד ../images/Emo168.gif

אוהב בשיר הזה.., זה את התאום בין הכלים שלם.., ממש ממש מדהים בשיר הזה..., התיאום בין הבס לגיטרה... וכו'....

Just Adi

New member
אהמ.. ../images/Emo80.gif

קודם כל אני ממש ממש ממש אוהבת את המלודיה של השיר... מקפיצה בטירוף ומפתיעה, ואני אישית אוהבת אותו, אבל כנראה בגלל שאני ממש ממש מתחברת אליו באופן אישי... די ברור על מה השיר מספר, ואני חייבת לציין שהוא נותן לי תקווה בשביל עצמי :)

shaai

New member
אחר כך !!!!!! ../images/Emo58.gif

אחד השירים שאני יותר אוהבת המילים הם כאילו פשוטות אבל לדעתי ןם מסמלות כאילו התגברות על מערכת יחסים בצורה קלילה כזאת.... ובכלל.. הלחן, הגיטרות, התופים פשוט גאוני!! אני כל כך אוהבת את המעבירים בין הבתים פשוט יפה

נכון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo168.gif

צןדקץת במקה אחוז.... לגבי המערכת יחסים בצורה קלילה.., זה כזה נכון... ומה שעושה את זה ככה לדעתי... זה בעיקר הלחן....

למעלה