העולים לגמר בתחרות

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהעולים לגמר בתחרות../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אלה העולים לגמר: elalush
ספיישל בלונדינים Emily ©
ספיישל ילדוּת justinet
ספיישל זוגות מפורסמים Emily ©
ספיישל מוזיקה ישראלית TaKe Me DuDi
ספיישל דוגמנים העברנו את חמשת העולים לגמר להנהלת התכונית שתשפוט, ביחד איתנו - ותמצא מי תהיה הזוכה המאושרת, שתזכה בחולצת תפוז
אנשים אופנתית, והקלטת הודעה אישית לתא הקולי בסלולארי מאחד המנחים - לבחירתה! בהצלחה לכולם. ייתכן ותראו את הספיישל על מסך הטלוויזיה שלכם! (הקרדיט הובטח לזוכה במקרה כזה). בהצלחה! נשמח לקבל תגובות

miss boscorelli

New member
אבל יש שתי רעינות שכבר היו בתוכנית

ספיישל מוזיקה ישראלית כבר היה... ומי שרואה אקזיט עוד מהתוכנית הראשונה אז יודע שכבר היה ספיישל דוגמנים בתוכנית... (זאת היתה התקופה שהיו שידורים חיים כל השבוע ותמיד בימי חמישי היה ספיישל דוגמנים/ דוגמניות..)

Emily ©

New member
אלללללללללללה.../images/Emo101.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

אני חושבת אבל שהשוקולד היה טוב.
ו..יגידו את השם של הזוכה בתוכנית?

elalush

New member
גם לי היה רעיון כזה...../images/Emo153.gif

חחח כתבתי את זה מזה מפגר... יראו מלא סוגים של שוקולד... והמנחים יתלבשו בגוונים של חום... חחחח אני מקווה שספיישל בלונדינים ישודר
ואז אני אבוא לתוכנית עם פאה בלונדינית וכולם יתנו לי קרדיט
סתם... אני מגזימיישן

קיבלתן ציונים גבוהים

הרעיון של ספיישל שוקולד מצא חן בעינינו, והיה לו ציון גבוה, אבל אלה עקפו אותו. ובהצלחה לשתיכן בתחרות!

M a r y J a n e

New member
אני הצעתי...

תוכנית לילה כזאת שהמנחים יהיו עם פיג'מות והצעתי גם תוכנית משפחה עם המשפחות של המנחים ועוד משהו שכבר שכחתי...

המשפחות של המנחים

היה כבר את ספיישל אח'שלו, אבל לא פסלנו את הרעיון, וגם לא היית היחידה שהציעה אותו (היו 3!!). בכל מקרה, הוא לא עלה לגמר אבל בגלל ש-3 בנות הציעו אותו, אפילו אחרי ספיישל אח'שלו, העברנו להנהלה את ההצעה, והודענו שיש ביקוש.

M a r y J a n e

New member
אם תבדקו טוב...

ותראו מתי שלחתי לכם את ההודעה תראו ששלחתי לפני ספיישל אח'שלו..

justinet

New member
יששששששש תודה אחים שלי!!

אוהבת אותכם....בחיים לא עליתי לגמר!! חחחחח

TaKe Me DuDi

New member
אני לא מאמינהההה

עליתי
חשבתי שאני לא אעלה
יאוואווו תודהההה

elalush

New member
יהווווווווווווווו../images/Emo153.gif

אפילו שכבר הגבתי בשרשור הזה אני עדיין מגיבה שוב כי.... זה כייף לראות את החיזריישן החמודיישן שלי בתחילת הודעה... ויווו אם יהיה את הספיישל בלונדינים יהיה מזה שווה ו...ההנהלה כבר ראתה את הרעיונות??? ושאלה אחרונה שאני גם ארשום אותה בשרשור אחר
מישהו יודע אם מצלמים ביום חמישי..? כי זה יום הזכרון ליצחק רבין

SofyTofy

New member
שלחנו אתמול......./images/Emo103.gif

אני מניחה שהם לא עובדים בשישבת.. אז בטח מחר יענו לנו

למעלה