הפרוייקט(ים)

willo1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהפרוייקט(ים)../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אז אמנם עשינו משהו דומה פעם אבל בכ"ז.. לפרוייקט יש שירים מדהימים, אלבומים, הופעות שלא מאכזבות, פורומים ואתרים.. או בקיצור הפרוייקט- מה הלאה? ולא, אני לא בהכרח מדברת על שירים חדשים או דיסקים שייצאו לאור.. די וי די למשל יכול להיות מעולה.. רעיונות למחלקת קריאטיב ויחסי ציבור של הפרוייקט? אתם מוזמנים

חולצות פוסטרים בלאגנים!

חח סתם :) אבל על עניין הדיוידי אני מאוד רוצה להתעכב!! עידן היקר, לא כולנו יכולים להגיע לכל הופעה (למרות שאנחנו רוצים מאוד!) וזאת לא אשמתנו שעשית עיבודים כ"כ יפיפיים לשירים בהופעות, שהקול שלך מהפנט, שקשה להוריד ממך את העיניים כשאתה רוקד על הבמה, שכברה מדהימה כל פעם מחדש! וזה לא בסדר שאנחנו לא יכולים ליהנות מהם מתי שרק נרצה! אז אתה מתבקש, עם כל הכבוד, לשחרר לנו איזה סינגל חדש מהדיסק השלישי, ולהתחיל לעבוד על עניין הדיוידי! בתודה, צוות העובדים וההנהלה :)

willo1

New member
פוסטר../images/Emo12.gif

גדול! וואו זה דבר שממש לא חשבתי עליו

אהה עידן יש לי עוד בקשה!../images/Emo6.gif

אם אפשר בבקשה סיבוב הופעות קצר, שלך סולו, רק אתה והקלידים! מי מאיתנו לא היה משלם כדי לראות את עידן, לבד על הבמה, שר שירים כמו "אם תלך" או "מילים יפות מאלה"?

betti10

New member
מצטרפת לבקשה להופעת סולו

רק חיילים זוכים לדבר שכזה... חוצפה מה שהולך פה

בזמן המלחמה

(לפחות אז זה היה בעיקר..) עידן עשה הרבה סיבובים בבסיסים, לשמח את החיילים :)

betti10

New member
אגב, חולצות כבר יש...מזמן...

חשבתי יותר אולי בכיוון של הלבשה תחתונה שבישבן מופיע.... מממ.... טוב... יש פה קטינים.... תפעילו את הדמיון המפותח שלכם.

betti10

New member
יש חולצות

שמקדימה כתוב ככה בקטן הפרויקט של עידן רייכל ומאחור יש רשימה של כל הערים שהם הופיעו בחו"ל... החולצה עצמה לא משהו..ציפיתי ליותר תחכום...:)

betti10

New member
זהו..שאי אפשר

אני זוכרת שהייתה איזושהי הופעה ...אולי בהופעת ה-200 שמכרו אותן... כרגע אפשר לראות אותן רק על אנשי הצוות... אגב, אם את כ"כ רוצה אפשר להתקשר או לכתוב אימייל להפקה או לכל גורם אחר שקשור לרייכל ולשאול אותם.

yinnon2

New member
אם כבר מדברים על חולצות..

לפני כמה שבועות היה 7 לילות מעין מאמר קטן כזה על איך להכין חולצה אישית על פי טעמך..אז סתם כל אחד נראה לי יכול פה להשקיע ולהכין חולצת פרויקט מיוחדת משלו..

willo1

New member
חחח עכשיו אני חושבת על זה

ולראות אנשים עם חולצות שעליהן מרוח עידן נשמע לי ממש (ממש) משעשע
אבל אני רואה שיש התלהבות מהעניין

yinnon2

New member
אפשר לעשות קו הלבשה של הפרויקט..

לעשות פס ייצור של המכנסיים של עידן ושל אבי ווסה או דברים כאלה...או פאות של הבחור עם המים בהופעות (וגם של הראסטות)

למעלה