הקליפ החדש של FOB!@!$

FallOutGirl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif הקליפ החדש של FOB!@!$

אז חמש שעות פרשתי לישון וכבר העלו את זה חחח ממש לפנות בוקר. עוד לא ראיתי אותו כי לוקח לזה שנים להיטען. http://www6.falloutboyrock.com/falloutboy/ecrm_form.php זה קישור ישיר להורדה וצריך להרשם לאתר. אפשר גם דרך האתר להכנס לקישור של ההורדה ולקחות שעה-שעה וחצי עד שזה נטען XD ועוד לא מצאתי ביוטיוב או כל מקום אחר כי זה ממש חדש. האתר הרשמי- http://www6.falloutboyrock.com/falloutboy/

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

בעצם זה בעמוד הראשי שנכנסים לאתר אז פשוט כנסו ותראו P:

Rose131

New member
זה לוקח לו שנים לעלות../images/Emo7.gif

אני אסתכל בערב בתקווה שזה כבר יעלה ליוטיוב

PATD

New member
הורדתי אותו!

אבל המנייאק עוצר בדקה וקצת!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif גם אצלי זה עצר בדקה ומשהו

אז פשוט חרשתי על זה באתר שלהם XD מחקים 10 דקות וזה עובד נורמלי באתר. לא צריך להוריד. ועכשיו כבר העלו ליוטיוב..

מאכזב :/../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

ציפיתי מהם להרבהההה יותר אחרי דיס איינט א סין... אני עוד מדמיינת את הקליפ בצורת חדר חקירות אחרי שהם רצחו מישהו, או משהו כזה;; הם גנבו מTAI את הקטע של פיט והקופים שמאפרים אותו!!!!!!!!!1111111 ומה הקטע עם הקופים בכלל? מאז הVMA הם כל החיים שלהם עם קופים. מין מצא את מינו, אה פיט? ודי עם הפרסומות הסמויות! "איי שוד הב גאטן פאניק! אט דה דיסקו" XDDDDDD עם הפלאפונים והדאורדורנט. כוס אמא שלכם, קשה לממן קליפ בלי פרסומות סמויות?!

SHANY4E

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifעל הקטע של הפרסומות XD

אם כבר אז ההפך../images/Emo3.gif ../images/Emo115.gif

כי תיראי..זה מתאים לקליפ של FOB וTAI בטח סתם לקחו את הקטע הזה כי הוא מדבר בטלפון אומשו..

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif הם לא גנבו מהם את הקטע..

עשו את זה כאילו הקליפים מתאימים כי עוד שלושה שבועות הם יוצאים לסיבוב הופעות משותף ^^

MirrorGirl

New member
ס'קליפ יפה../images/Emo99.gif../images/Emo28.gif../images/Emo210.gif

והשיר עצמו בכלל מדהים ^___^

SainTonix

New member
השיר שאני הכי אוהב מהאלבום הזה

קליפ מגניב, אומנם מפוצץ בפרסומות כמו שחצי עולם עושה עכשיו, אבל עדיין, אהבתי =]

SHANY4E

New member
../images/Emo28.gifטוב אחרי שראיתי את זה כמה

פעמים, קליפ ממש חמוד XD הקטעים של פיט הרגו אותי
דרך אגב, את יודעת אם גם אותו ביים אלן פרגוסון? [או איך שלא כותבים את השם שלו]

נחמד../images/Emo13.gif ../images/Emo115.gif

אבל זה נראה כאילו הם פשוט אוהבים לצחוק על עצמם>< אבל בכלי זה קליפ נורא חמוד!!פיט נראה ממש טוב וחבל שהוא שובר את הבאס..היא הכי יפה

Xx Moriko xX

New member
|נזכרת להגיב|

מאנקיז! ואו. כ"כ יפה ! ומצחיק ! עזבו ת'פרסומות "סמויות" ,הרעיונות שלהם לקליפים כ"כ מקוריים! [וזה גם תירוץ טוב לראות את פיט בלי חולצה XD] כ"כ עיצבן אותי ! הם הבטיחו שהם יעלו את זה יום שישי , ומיום חמישי בלילה אני בפוברוק עושה רענן כל שניה! >,< פיט כתב שהם עוד יעשו שינויים קטנים עד שזה יגיע לטלויזיה ביום שני.. מכל החפירה הזו- אהבתי ^___^

למעלה