"הרגנו את עצמינו בשביל האלבום הזה

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif"הרגנו את עצמינו בשביל האלבום הזה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

http://www.mtv.com/news/articles/1626101/20091111/30_seconds_to_mars.jhtml (יש גם וידיאו) By their own admission, 30 Seconds to Mars went to hell and back to make their new album, This Is War, so you can't blame them for being a little hesitant to talk about the process. Sometimes, words aren't enough. הלהקה הודתה שהם הלכו לגיהנום ובחזרה כדי להקליט את האלבום החדש שלהם, This Is War, אז אי אפשר להאשים אותם כשהם מעט מהססים לדבר על התהליך. לפעמים, מילים אינן מספיקות. "I don't know what to say. We spent two years of our lives working on that record, and it was us against the world. We didn't have outside influence or help, we didn't have a label, we had us, betting the farm, and pushing ourselves," frontman Jared Leto sighed. "There were times that it was overwhelming. Everything that was going on was brutal, but there were beautiful moments as well. There was so many outside influences that were in conflict that working on the record was actually quite peaceful. It was a case of survival, to tell the truth." "אני לא יודעת מה להגיד. השקענו שנתיים מהחיים שלנו בעבודה על התקליט, וזה היה אנחנו כנגד כל העולם. לא הייתה לנו השפעה או עזרה מבחוץ, לא הייתה לנו חברת תקליטים, היה לנו את עצמינו, מהמרים על הכל ודוחפים את עצמינו," סיכם הסולן ג'ארד לטו. "אלו היו זמנים מכריעים. כל מה שקרה היה אכזרי, אבל גם היו רגעים יפים. היו כל כך הרבה השפעות מבחוץ שהיו בעימות אז לעבוד על התקליט היה די שליו. זה היה מקרה של הישרדות, אם לומר את האמת." אני אמשיך לתרגם בצהריים כשאני אחזור מביה"ס

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gifהמשך../images/Emo41.gif

The two-year battle that surrounded War has been as well-documented as the album itself, and now, with the December 8 release date quickly approaching, 30 Seconds to Mars are ready to put the past behind them and start talking about the future. המאבק שנמשך שנתיים שסבב במלחמה היה מתוקשר כמו האלבום עצמו, ועכשיו, כשהשמיני בדצמבר תאריך שחרור האלבום מתקרב, 30STM מוכנים להשאיר את העבר מאחוריהם ולהתחיל לדבר על העתיד. It's terrifying that the album is so close. There's so much going on in my head," Leto laughed. "One thing that I know is that this record is really the best that we can do. It's everything that we have inside of us. It's our complete commitment, it's our complete abandonment, our blood and our bones and our heart and our soul, and everything. Everything we have is in this record, so that's what we have to say. ... Regardless of what anyone thinks of the record, we made the record we set out to make. ... Who knows if anyone in the world will like it or not? That's to be determined." אני מת מפחד שהאלבום כבר כל כך קרוב. כל כך הרבה דברים עוברים לי בראש," לטו צחק. "דבר אחד שאני יודע הוא שהאלבום הזה הוא הטוב ביותר שאנחנו יכולים לעשות. זה כל מה שיש לנו בתוכינו. זו המחויבות המלאה שלנו, זו הנטישה (?) המלאה שלנו, הדם שלנו והעצמות שלנו והלב שלנו והנשמה שלנו, והכל. כל מה שיש לנו נמצא באלבום הזה, אז זה מה שיש לנו להגיד. ...בלי קשר למה שאף אחד חושב על האלבום, אנחנו עשינו את האלבום שרצינו לעשות. ...מי יודע אם מישהו בעולם יאהב אותו או לא? זה עוד ייקבע." And while there's plenty of time to talk about the somber, icy songs on War, the important thing to mention right now is that the record is done, there's a video due to premiere and 30 Seconds to Mars made it out alive. It's time to celebrate, really. בזמן שיש הרבה זמן לדבר על הצד הרע של הדברים, שירים קרים על מלחמה, הדבר החשוב להזכיר ברגע זה הוא שהתקליט גמור. יש וידאו שאמור לצאת ו30STM יצאו מזה בחיים. זה הזמן לחגוג, באמת. "We were literally having to kill ourselves at times. I had it written on the wall: 'Kill yourself to finish.' There were no other options," Leto said. "So we did that. It was a time to redefine, rediscover, reinvent, reinvest in each other. We thought about this record in a very deep way, and it means a lot to us. ... Music can just be fun, but it can also do more, mean more, and that's just what it is for us, I suppose." "אנחנו באמת צריכים להרוג את עצמינו לפעמים. כתבתי את זה על הקיר: 'הרוג את עצמך כדי לסיים.' לא היו אפשרויות נוספות," אמר לטו. "אז עשינו את זה. זה היה זמן להגדיר מחדש, לגלות מחדש, להשקיע מחדש אחד בשני. חשבנו על האלבום הזה בצורה מאוד עמוקה, וזה חשוב לנו מאוד. ...מוזיקה יכולה להיות סתם כיפית, אבל זה גם יכול לעשות יותר, וזה פשוט איך שזה עבורנו, אני מניח." לא ממש אהבתי איך שהוציאו את 30 כאלה מסכנים וקורבנות. זה שהם הצליחו להוציא אלבום כנגד כל הסיכויים לא אומר שחייבים לדבר עליו רק בגלל זה לא? אני מקווה שאחרי שהאלבום יצא ויישמע בידיי המבקרים והכתבים, ימעיטו קצת ברחמים ויותר ידברו על השירים ועל האיכות של האלבום. מה אתם חושבים?

I AM7

New member
תודה!

ראיתי את זה ב5 בבוקר... יש ראיון מלא יותר שהוא יושב עם המעריצה ב "its on" .....

תודה יקירתי!!!

אני אוסיף את זה למייספייס. לאחר שאני אעשה לי שיפוץ. או יותר משהו כמו ניתוח פלסטי במהלך הסופ"ש

RenanaD

New member
ג'יימס מונטגומרי קצת מטריד אותי

כל יומיים הוא מפרסם כתבה חדשה על הלהקה. כל הזמן, וכבר חודשים! אין יותר עבודה ב-MTV?
תראו למשל את הכתבה הזאת. כ"כ חיובית ומפרגנת שזה כבר גובל בליקוק... מטריד קצת. יש מצב שהוא מאוהב בג'ארד.

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif תודה רבה^^

לפי 2 השירים ששמעתי עד כה, אין לי ספק שזה הולך להיות אלבום ממש טובD:

למעלה