השיר המועדף

AnAt CoLoMbO

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהשיר המועדף../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שכל אחד יכתוב מה השיר המועדף שלו של דניאל סלומון משני הדיסקים.
כרגע השיר המועדף שלי הוא רבות הדרכים

Lihi a

New member
הממ..

זה די קשה האמת.. אני לא יכולה לבחור רק אחד, וזה גם משתנה עם הזמן. כרגע זה רבות הדרכים
שיר מדהים

טול2

New member
..

אין כמו האהבה שלך
רבות הדרכים
מיתר קרוע
אין לך הגנה
אחרת זה השירים המועדפים עלי מהדיסק החדש.. מישן: כשתחזרי אני לא מאמין כולם אוהבים את דניאל בא מכאב כוכב

'דניאל סלומון': עדיף כשתחזרי לב זהב לבן אני לא מאמין 'רבות הדרכים': ספרי לי רבות הדרכים מיתר קרוע אין כמו האהבה שלך מה את נושאת 5 מכל אחד. המועדפים ביותר

y a ® d e n

New member
../images/Emo41.gif

טוב זה ממש קשה בהתחשב בזה שלא שמעתי את כל השירים מהדיסק החדש אז ככה- בא מכאב רבות הדרכים עדיף אני לא מאמין קשה להחליט
כרגע אני שומעת הכי הרבה את רבות הדרכים אבל

ממממ.. ../images/Emo27.gif

אוהב אותך כשתחזרי לב זהב בא מכאב אהבה רבות הדרכים

hodayoyo

New member
ומהדיסק הראשון

בכלל קשה לי לבחור... אמממ ->לבן כי הוא פשוט מעודד אותי ->בא מכאב כי זה פשוט עלי ->אני לא מאמין בגלל המשפט "אני לא מאמין בסוף של מוות..." וההמשך... ->כשתחזרי כי זה פשוט דניאל

קשה להחליט שיר אחד...

זה גם כל הזמן משתנה כרגע נראה לי שזה אהבה או רבות הדרכים.. או בא מכאב.. אוף זה קשה להחליט! :) בכל אופן נראה לי שאני תמיד אעדיף את עדיף כי משם הכל התחיל, וכי זה שיר כלכך יפה... :)

לא מכיר הרבה, יש לי רק 10 שלו

אבל הייתי בוחר ב"כוכב", שהוא בין הראשונים ששמעתי, אולי בגלל זה, ובגלל שהוא היה השיר שלי ושל חברה שלי.

©big smile©

New member
בנתיים מהדיסק הראשון. ../images/Emo27.gif

אני אכתוב 2 שירים, אני חייבת
- אני לא מאמין. אוהב אותך.

אמממ

זה באמת קשה ומשתנה עם הזמן.. עכשיו: -"לב זהב" -"ספרי לי" -"מיתר קרוע" -"עשן בעיני" אני אוהבת את כל השירים שלו..

M A R K I

New member
אמממממממ. . . .../images/Emo27.gif

מהדיסק הראשון בא מכאב עדיף מהדיסק השני אהבה

למעלה