התלבושת הזוכה מס 2 עם 22 נקודות
ל לאה14 New member 3/4/04 #1 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהתלבושת הזוכה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מס 2 עם 22 נקודות
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהתלבושת הזוכה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מס 2 עם 22 נקודות
ל לאה14 New member 3/4/04 #3 על לא דבר חח ברונו כל פעם אתה הורג אותי מצחוק ולטובה עם התגובות שלך כלפים המשחק
F f e r n a n d a New member 4/4/04 #5 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אהבתי יותר את האחרות........ במיוחד את הראשונה........
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אהבתי יותר את האחרות........ במיוחד את הראשונה........
ל לאה14 New member 4/4/04 #6 חשבתי לי אני מעניקה לכם (לכל מי שירצה שירשום פה) את השבוע הזה ושבוע הבא הקיצר כמה שידרש שכל אחד יעבור ויעשה את המשחק התלבושת הזוכה אז מי רוצה?
חשבתי לי אני מעניקה לכם (לכל מי שירצה שירשום פה) את השבוע הזה ושבוע הבא הקיצר כמה שידרש שכל אחד יעבור ויעשה את המשחק התלבושת הזוכה אז מי רוצה?
ל לאה14 New member 4/4/04 #8 כן אפשר לחלק את זה שיצא כל שבוע מישהו אחר ואז כולם יוכלו לחוות את העשייה יותר אז מי רוצה להתחיל היום? וכן אפשר להעזר בגלריות שלנו או בכל דבר אחר
כן אפשר לחלק את זה שיצא כל שבוע מישהו אחר ואז כולם יוכלו לחוות את העשייה יותר אז מי רוצה להתחיל היום? וכן אפשר להעזר בגלריות שלנו או בכל דבר אחר
ל לאה14 New member 4/4/04 #10 שניה פרננדה גם רצתה נדמה לי אז השבוע היא תעשה ואתה יום ראשון הבא?! זה בסדר? אם פרננדה לא תרצה אז אתה תיהיה השבוע
שניה פרננדה גם רצתה נדמה לי אז השבוע היא תעשה ואתה יום ראשון הבא?! זה בסדר? אם פרננדה לא תרצה אז אתה תיהיה השבוע
F f e r n a n d a New member 4/4/04 #12 בטח שאני רוצה! חייבים לעשות 4 תלבושות או שאפשר יותר (כל יום תלבושת.... חוץ משבת)
ל לאה14 New member 4/4/04 #14 השבוע פרננדה אחרי זה ברונו ופרננדה אפשר אפילו 29 אני פשוט לא הייתי מספיקה וגם לא כולם היום מספיקים להגיב
השבוע פרננדה אחרי זה ברונו ופרננדה אפשר אפילו 29 אני פשוט לא הייתי מספיקה וגם לא כולם היום מספיקים להגיב