התפקדות חודש אוקטובר

ANGELUSPIKE

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהתפקדות חודש אוקטובר

יאללה מספרי ברזל להתפקד. שם: גיל: מקום מגורים: משהו טוב שקרה החודש (לא דווקא לכן/ם): משהו רע שקרה החודש (לא דווקא לכן/ם): איך עברו החגים? מה אתן/ם מצפות/ים מהחודש הבא? איך התרשמתן/ם מתחילת העונה? האם האדי ישרדו ביחד עד סוף העונה. שיהיה לכן/ם חודש טוב ונעים. רואי.

Netto

New member
מתפקד:)

שם: דור גיל: 22 מקום מגורים: נורדיה משהו טוב שקרה החודש (לא דווקא לכן/ם): טיסה עם היפה שלי לברצולנה - טס מחרתיים משהו רע שקרה החודש (לא דווקא לכן/ם): יותר מידי אוכל בחגים איך עברו החגים? מצויין מה אתן/ם מצפות/ים מהחודש הבא? שיהיה יותר טוב:) איך התרשמתן/ם מתחילת העונה? לטובה.

יאללה למה לא...

שם: ליאת גיל:26 מקום מגורים:פתח תקווה משהו טוב שקרה החודש (לא דווקא לכן/ם): תחושת העצמאות שלי גברה משהו רע שקרה החודש (לא דווקא לכן/ם): יום כיפור (יש צורך לפרט?!) איך עברו החגים? יותר מידי חגים בבת אחת מה אתן/ם מצפות/ים מהחודש הבא? אם קצת מזל להתקדם קצת בחיים איך התרשמתן/ם מתחילת העונה? הפרק הראשון היה מעולה, השני קצת פחות האם האדי ישרדו ביחד עד סוף העונה. קשה להגיד בשלב זה

bali

New member
מנהל
מתפקדת

שם: ענבל גיל: 31 מקום מגורים: ירושלים משהו טוב שקרה החודש (לא דווקא לכן/ם): הכוונה רטרואקטיבית, לא? לחודש אוקטובר יה רק יום אחד בינתיים... האוס וקאדי עשו את זה
, נולד לי אחיין מתוק. משהו רע שקרה החודש (לא דווקא לכן/ם): לשמחתי לא עולה לי משהו כזה כרגע איך עברו החגים? שמחים, עמוסים, מרגשים בגלל האחיין החדש שנולד ממש לפני ראש השנה. מה אתן/ם מצפות/ים מהחודש הבא? קצת פחות משפחתולוגיה, קצת יותר שגרה. איך התרשמתן/ם מתחילת העונה? עושה טעם של עוד. האם האדי ישרדו ביחד עד סוף העונה? אני רוצה להאמין שכן אבל אני קצת סקפטית. שיהיה לכן/ם חודש טוב ונעים... תודה, גם לך

מתפקדת גם../images/Emo124.gif../images/Emo77.gif

שם: אביטל גיל: 22 (חודש הבא 23
) מקום מגורים: כרגע ב"ש, עוברת עוד שבועיים לשדרות משהו טוב שקרה החודש (לא דווקא לכן/ם): נכנסה משכורת אחרי הרבה זמןןןןןןןןן משהו רע שקרה החודש (לא דווקא לכן/ם): רומינה יאן (בלן מ"קטנטנות" נפטרה לפתע אאוט אופ דה בלו) וזה קצת עשה לי עצוב במשך יום שלם... איך עברו החגים? היו מעולים! באו לי טו-אוב!! מה אתן/ם מצפות/ים מהחודש הבא? מומולדת
ודירה חדשה
איך התרשמתן/ם מתחילת העונה? גרייט
קשה לחכות כל שבוע מחדש לפרק הבא!!!
האם האדי ישרדו ביחד עד סוף העונה? מקווה מאוד
חודש מעולה לכולםםםםםםםםםםםםם

ANGELUSPIKE

New member
מתפקד

שם: רואי גיל: 27 בשבוע שעבר מקום מגורים: חולון משהו טוב שקרה החודש (לא דווקא לכן/ם): יומהולדת משהו רע שקרה החודש (לא דווקא לכן/ם): לא לי אבל אתמול מתה רומינה יאן מי שגילמה את בלן בסדרה קטנטנות המיתולוגית, שזאת אחת הסדרות שגדלתי עליהם, אז אני ממש בהלם כרגע מזה. איך עברו החגים? לאט החודש הז היה מתיש מה אתן/ם מצפות/ים מהחודש הבא? עבודה סוף סוף איך התרשמתם מתחילת העונה: עדיין אין תגובה אחרי פרק אחד. האם האדי ישרדו ביחד עד סוף העונה? אני מאוד מקווה.

../images/Emo140.gif

בס"ד שם: שירה גיל: 22 מקום מגורים: השרון משהו טוב שקרה החודש (לא דווקא לכן/ם): אממ.... חגים. משהו רע שקרה החודש (לא דווקא לכן/ם): אממ....חגים
איך עברו החגים? האבסה עצמית עד כלות. מה אתן/ם מצפות/ים מהחודש הבא? שנפתח את שנת הלימודים ברגל ימין. איך התרשמתן/ם מתחילת העונה? עוד לא ראיתי.. אני עוד ב6.. האם האדי ישרדו ביחד עד סוף העונה. הלוואי! <וזה היה ספויילר ששמחתי לקרוא> שיהיה לכן/ם חודש טוב ונעים.

אז אני מבינה אותך כעת../images/Emo77.gif

שנה שעברה בתאריך הזה הייתי סופרת את הדקות שיש לי טרם כניסתי לעולם האקדמיה... אבל מהר מאוד הבנתי שהשד הוא כלל וכלל לא נורא... להפך, היה לי ממש כיף... והרי ההוכחה, מהרגע שניגשתי למבחן האחרון השנה אני רוצה שכבר תתחיל שנה ב'... אז אל דאגה, אחרי השבוע הראשון הכל יילך יופי טופי.... פשט תזכרי להנות!

זאת לא הפעם הראשונה באקדמיה.

בס"ד התחלתי כבר ללמוד. ועזבתי. ועכשיו אני מתחילה מחדש. פשוט כולן כבר התגבשו במכינה שהיה לי ממנה פטורים ו...אוף..כלמיני...

מוצארט

New member
גמאני

שם: יוסף גיל: 26 מקום מגורים: באר שבע משהו טוב שקרה החודש (לא דווקא לכן/ם): לא קרה משהו כזה. משהו רע שקרה החודש (לא דווקא לכן/ם): חגים. מעדיףאת חנוכה. איך עברו החגים? לא משהו בכלל מה אתן/ם מצפות/ים מהחודש הבא? גשם. איך התרשמתן/ם מתחילת העונה? לא רעה בכלל. האם האדי ישרדו ביחד עד סוף העונה: לא נראה לי.

באיחור

מתפקד, קצת באיחור. הנה נתחיל: שם: ארד. גיל: עוד מעט 32(29/01/11). מקום מגורים:תל אביב. משהו טוב שקרה החודש (לא דווקא לכן/ם): שותפה לדירה באה איתי לארוחת חג(של סוכות). משהו רע שקרה החודש (לא דווקא לכן/ם):בין ה-06/09/10 ל-16/06/10 הייתי באיכילוב לצורך בדיקות. ביום שהשתחררתי השותפה(מהנושא הקודם)באה לבקר אותי ונשארה איתי שלוש שעות למרות שהיא לא הייתה חייבת.ולכן הזמנתי אותה בערב חג. איך עברו החגים? קשה, חם מאוד. מה אתן/ם מצפות/ים מהחודש הבא? שתהיה יותר עבודה. איך התרשמתן/ם מתחילת העונה? בסדר, בקושי ראיתי ואם ראיתי אז אני בקושי זוכר. האם האדי ישרדו ביחד עד סוף העונה. לא יודע. שיהיה לכן/ם חודש טוב ונעים.

kvkvkv

New member
ממ למה לא

אני מידי פעם, בכל זאת
שם: ליהי גיל: 21
מקום מגורים: בקרוב ב"ש משהו טוב שקרה החודש (לא דווקא לכן/ם): צרפת:) משהו רע שקרה החודש (לא דווקא לכן/ם): אני והחבר נפרדנו איך עברו החגים? בסדר גמור [= מה אתן/ם מצפות/ים מהחודש הבא? לימודים, עבודה, ב"ש
.. עמוס ביותר איך התרשמתן/ם מתחילת העונה? לא משהו, למרות שבסוף הפרק השני זה השתפר.. נקווה שהעונה תמשיך ככה האם האדי ישרדו ביחד עד סוף העונה. לא

RoyBO

New member
בכיף

שם: רועי גיל: 24 מקום מגורים: רמת גן משהו טוב שקרה החודש (לא דווקא לכן/ם): עשיתי ניתוח לייזר משהו רע שקרה החודש (לא דווקא לכן/ם): לא היה לי כמעט חופש איך עברו החגים? עברו בשלום מה אתן/ם מצפות/ים מהחודש הבא? תחילת שנת לימודים נוחה איך התרשמתן/ם מתחילת העונה? טוב, אני נהנה. האם האדי ישרדו ביחד עד סוף העונה? כן. השאלה אם זו תהיה העונה האחרונה, אם כן אני מהמר שהאוס יציע לה נישואין בסוף. רואי.

RoyBO

New member
"הרואי" בסוף כמובן ספיח מההודעה המקורית ../images/Emo13.gif

למעלה