התפקדות יוני

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהתפקדות יוני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שם: גיל: מקום מגורים: שיר אהוב של רונה: אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה.): וכמובן, תמונה: יש לי יומולדת ב-21 לחודש
כולם לזכור.

Regulus Black

New member
../images/Emo203.gif

שם: ג'סי גיל:20 ושנתיים מקום מגורים:חיפה שיר אהוב של רונה:כרגע במערכת הדם. או מבול. או עיניים זרות... קשה להחליט
אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה.): יותר מדי טו מנשן... תלוי בתקופה.

DeepThoughts

New member
../images/Emo68.gifאני פרש רגיש ויש לי הירהורים

שירה 23.5 ב"ש כרגע: החדש - האורוות אלבום: וול כרגע זה ADP החדש של טורי איימוס ותמונה--}} של הפרש המהורהר וכנסו לעמוד שלי ביוטיוב יש דברים טובים.

darling2

New member
../images/Emo42.gif

שם: דר גיל:18 מקום מגורים: מושב תאשור שיר אהוב של רונה: מי מפחד מהזריחה. אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה.): Skunk Anansie - Post Orgasmic Chill
! וכמובן, תמונה: אממ..מקווה שזה יעלה.אני ה
..עם אחותי. סיימנו עם תנ"ך. סוף סוף. עוד בגרות אחת ואין ביצפר.
אבל יש צבא

מיץ פזי

New member
מתפקדת! ../images/Emo20.gif

שם: יעל (ואם מישהו תהה למה יש לי ניקניים טיפשי משהו, זה כי שם המשפחה שלי הרפז, וחברי לקומונה אחרת קוראים לי פזי...) גיל: 17 מקום מגורים: חיפה שיר אהוב של רונה: בימים האחרונים- החדש, עיניים זרות, בכלליות- אותו פזמון, tips, ice, הפעם האחרונה... אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה): עידן רייכל "ממעמקים" וכמובן, תמונה:

מיץ פזי

New member
טוב יצאתי מעוותת משהו בתמונה../images/Emo122.gif

אז הנה תמונה של רונה, לשפר ת'עניינים... (התמונה מהמופע התרמה למען קונגו)

N o o s h y

New member
'אבל משהו תקוע, תקוע עמוק בתוך הגרון'.

נעה בקרוב 18 'הקול שקורא לי' אלבום: 'אביב גפן |||' תמונה מהפורימון של שנה שעברה.

אפשר גם? אני חדשה...

אז אני מודה באשמה התחלתי לאהוב ולהכיר אותה ר מהפריצה שלה בגלגל"צ... אבל האקסית קנתה לי את האלבום החדש... (שהוא מדהים) והיינו אמורות ללכת ביחד להופעה המשותפת עם עברי... אבל כנראה שאני אצטרך למצוא מישהו אחר ללכת איתו... ולהתפקדות: שם: ענבר גיל 18 עוד חודש מקום מגורים: מושב באזור כ"ס שיר אהוב של רונה קינן: "בתוך אדם קפוא" בנתיים אני צריכה להקשיב עוד כמה פעמים לדיסק (יש לי פאק שבפעמים הראשונו שאני שומעת שיר אני מפרקת אותו לכלים השונים ולמילים וכל פעם כאילו שומעת רק כלי אחד.. ווירד אני יודעת) אלבום אהוב? מוניקה סקס-פצעים ונשיקות.. זהו... אז "היי לכם"

TziMHoNoa

New member
../images/Emo118.gif

שם: נועה גיל: בקרוב 17 מקום מגורים: ראשל"צ שיר אהוב של רונה: מבול אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה.): הראשון של אביתר בנאי

bזוהר

New member
../images/Emo42.gifהתפקדות יוני../images/Emo42.gif

שם: זוהר גיל: עוד חודש ויום 16 מקום מגורים: רמת גן שיר אהוב של רונה: שיר האורוות:) אלבום מועדף: לא בטוחה שיש וכמובן, תמונה: גמני רוצה לשים תמונה של רונה,כשהיא קטנה,אני מקווה שזה יעלה את זה!

"את יכולה להדליק את האור, את יודעת"

שם: טל (שם ממש מגעיל
) גיל: 14 וחצי
מקום מגורים: מעלה דומים, ליד ירושלים
שיר אהוב של רונה: זה משתנה לפי המצבי רוח... לבינתיים זה "לחיות נכון" ו"ההכרה שלי נמוגה" אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה.): לא יודעת, קשה לי להחליט... וכמובן, תמונה:

אנלא לומדת תנך יותר בחיים ../images/Emo196.gif../images/Emo6.gif

שם: נעה גיל: ממש תכף 17 מקום מגורים: קריות שיר אהוב של רונה: ללא ספק Waltz אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה.): כרגע כנסיית השכל - אוטוביאוגרפיה. וכמובן, תמונה: אין ! ולי יש יומולדת ב26 לחודש

Wait for me

שם: יער גיל: 25 מקום מגורים: נס ציונה שיר אהוב של רונה: לאחרונה השירים שהיא מבצעת באנגלית. אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה.): Tracy Chapman - Tracy Chapman (הראשון שלה) וכמובן, תמונה: הכנרת, קיץ 2005 [לכבוד ההופעה עם עברי בבית גבריאל שבה לא אהיה
]

עכשיו אני

שם: עתליה גיל:22 וחצי מקום מגורים: חיפה שיר אהוב של רונה: שיר האורוות. אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה.): לאה שבת חמניות מול השמש וכמובן, תמונה: תמונה לא משהו עם הפלאפון ושינתי את הרקע אני רוצה לחזור לשמוע אתלנשום בספירה לאחור מלא זמן לא שמעתי אותו רצוף

noa08128

New member
ואיי כמה נועות ../images/Emo47.gif

שם:נועה גיל:נושק ל18 מקום מגורים: ראשון לציון. ובקרוב מאוד אני מקווה שאעבור למשאבי שדה שיר אהוב של רונה:TIPS ,המעיין הזוהר אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה.):MC קרולינה& FUNSET היום רשמית, קיבלתי פטור מהצבא. תמיד הייתה בי רוח התנדבותית. אז אני אתנדב בכל זאת. רק כדי להיות בגרעין נחל חח. וזו תמונה משנטיפי בשבועות

TziMHoNoa

New member
היי, נועה,

לא עדיף לעשות שירות לאומי? האפשרויות פתוחות הרבה יותר...

למעלה