התפקדות יוני

noa08128

New member
ואיי אני והצבא זה סיפור

עד לפני כמה חדשים בכלל לא רציתי להתגייס מטעמי פצפיזם. דברי איתי באייסי ישלי מלא דברים להגיד לך על זה

dsol

New member
עזבי כמה נועות../images/Emo2.gif כמה אנשים !_../images/Emo189.gif

לא הייתי פה שבועיים והצטרפו כל כך הרבה ?!

SheIIy

New member
../images/Emo176.gif

שם: שלי מקום מגורים: בנימינה, לעת עתה. שיר אהוב של רונה: בימים אלו אני בקטע של קסיוס (אפילו חלמתי הלילה על השורה "העורבים קוראים לך לעזוב את הארץ ולהיבנות"... אל תשאלו). אלבום מועדף: יש כמה... אחד מהם הוא 'מקום' של שלמה ארצי . ותמונה: קרי ראסל. כי אין עליה

SheIIy

New member
ד"א,

אני רוצה לציין שלא התאהבתי בשיר החדש. היו לי ציפיות גבוהות בגלל ההתלהבות כאן, אבל... לא משו. (ועוד דבר, יער - השיר empty ממש הבהיל אותי בשמיעה ראשונה, ושנייה, ושלישית... וזהו).

../images/Emo7.gif

איך אפשר שלא להתאהב ב... This is the noise that I make when I fall" "to the ground without making a sound הוא כל כך יפה.. טוב נו, אני אתן לך עוד זמן להתרגל לשניהם ואז תחזרי לדווח אם את אוהבת באמת....

SheIIy

New member
אבל הצעקות שבאות אחרי המשפט הזה..

מה קורה שם?! חחחח אני אשמיע את השיר לחברות בדירה ואחזור אלייך עם תגובות

SheIIy

New member
../images/Emo13.gif

ועדיין, אני מעדיפה שתשמור את זה לשירי

אורידיס

New member
מתפקדת

שם: אורפה גיל:16 מקום מגורים: תלאביב שיר אהוב של רונה: wait אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה.): Jeff Buckley- Grace וכמובן, תמונה:

misheani

New member
טוב, נעשה את זה רשמי:

שם: רוני גיל: 24 מקום מגורים: cell שיר אהוב של רונה: הממ... שיהיה כל כך מהר, הבור, papercut, ו- בשביל משהו שהוקלט לאלבום - הקול שקורא לי. אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה.): קשהההההההה. הראשון שקופץ לראש- ואחד שתמיד אנצור - either/or של אליוט סמית'. וכמובן, תמונה:

tipeshet

New member
מתפקדת.

שם: עומר גיל: 17 מקום מגורים: בית. שיר אהוב של רונה: קשה עכשיו לבחור, במיוחד על הבוקר. אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה.): היום זה 'זמנים מוזרים' של המכשפות. אבל רק היום. וכמובן, תמונה:

לה הודח

New member
smack snack

שם: הודח גיל: 89 מקום מגורים: שם, שם ראיתי קשת בענן שיר אהוב של רונה: קסיוס אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה.): טרי טרי פויזון, טרי טרי פויזון וכמובן, תמונה:

peach plum pear

New member
לואיזה, לואיזה, לואיזה, לואיזה

אני אוהבת את פאטיט. גם את גילי. את אנה לא. את ברונו כן.

Sheeesh

New member
we might as well push this night to its edge

שם: שירה גיל: 22 מקום מגורים: קריות שיר אהוב של רונה: Tips Tips Tips!!! איך לא הכרתי אותו קודם??? (ותודה לזוהר....) אלבום מועדף: לא אלבום מועדף, אבל כרגע מתנגן פה הפסקול של "Good Will Hunting" וכמובן, תמונה:

למעלה