שם: אופיר. גיל: 16. מקום מגורים: ראשל"צ. שיר אהוב של רונה: 'סיפור מגירה' וקצת 'בוקר חדש'. אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה.): לא מועדף, אך מתנגן לאחרונה - Jesse Sykes & The Sweet Hereafter - Oh, My Girl. וכמובן, תמונה: כמובן.
../images/Emo2.gif כמה אנשים !_../images/Emo189.gif
שם: דודי גיל: עוד פחות משבועיים 19 מקום מגורים: אשדוד שיר אהוב של רונה: מי מפחד מהזריחה אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה.): אמממ כגע זה Misery Is A Butterfly של blonde redhead וכמובן, תמונה: אני בתגובה מהירה אין לי כח.... יש לי יומולדת ב-21 לחודש ולי יש ב 16
שם: אורטל גיל:22 שבוע הבא מקום מגורים: כרגע בערבה... שיר אהוב של רונה: עיניים זרות אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה.): יהודה פוליקר - ההופעה בקיסריה וכמובן, תמונה: תבחרו... http://www.flickr.com/photos/simplytal/
כשהייתי בצבא שרתתי בתפקיד של יומיות אבל גרתי בבית החייל, אז לקחתי לעצמי קורס צילום למתחילים של מסע אחר - זה בעיקר מלמד את היסודות הכי ראשוניים. השאר כבר הגיע מניסוי וטעיה והרבה אהבה לצילום
בלב המפרץ יש כיתות ששייכות לאוניברסיטה או משהו כזה ושם למדתי כשמדי כמה מפגשים נערך מפגש מעשי בחוץ. תנסי לעשות גוגל על "אודיסאה" - זה בית הספר לצילום של מסע אחר. מעבר לזה יש קורס גם במכללת ויצו (במושבה הגרמנית) גם שם התעניינתי בזמנו... ותראי תוצאות כשיהיו
שם: יודית גיל: 16 וחצי מקום מגורים: אשדוד עיר החטאים שיר אהוב של רונה: נס אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה.): כרגע זה The Beatles- Abbey Road וכמובן, תמונה: יצאתי גוש