התפקדות יוני

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo175.gif

שם: אופיר. גיל: 16. מקום מגורים: ראשל"צ. שיר אהוב של רונה: 'סיפור מגירה' וקצת 'בוקר חדש'. אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה.): לא מועדף, אך מתנגן לאחרונה - Jesse Sykes & The Sweet Hereafter - Oh, My Girl. וכמובן, תמונה: כמובן.

dsol

New member
../images/Emo2.gif כמה אנשים !_../images/Emo189.gif

שם: דודי גיל: עוד פחות משבועיים 19 מקום מגורים: אשדוד שיר אהוב של רונה: מי מפחד מהזריחה אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה.): אמממ כגע זה Misery Is A Butterfly של blonde redhead וכמובן, תמונה: אני בתגובה מהירה אין לי כח.... יש לי יומולדת ב-21 לחודש ולי יש ב 16
כולם לזכור.

Lost Sheep

New member
בד"כ קוראת סמויה...

שם: אורטל גיל:22 שבוע הבא :) מקום מגורים: כרגע בערבה... שיר אהוב של רונה: עיניים זרות אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה.): יהודה פוליקר - ההופעה בקיסריה וכמובן, תמונה: תבחרו... http://www.flickr.com/photos/simplytal/

Lost Sheep

New member
תודה ../images/Emo9.gif

כשהייתי בצבא שרתתי בתפקיד של יומיות אבל גרתי בבית החייל, אז לקחתי לעצמי קורס צילום למתחילים של מסע אחר - זה בעיקר מלמד את היסודות הכי ראשוניים. השאר כבר הגיע מניסוי וטעיה והרבה אהבה לצילום :)

Lost Sheep

New member
אני למדתי בחיפה...

בלב המפרץ יש כיתות ששייכות לאוניברסיטה או משהו כזה ושם למדתי כשמדי כמה מפגשים נערך מפגש מעשי בחוץ. תנסי לעשות גוגל על "אודיסאה" - זה בית הספר לצילום של מסע אחר. מעבר לזה יש קורס גם במכללת ויצו (במושבה הגרמנית) גם שם התעניינתי בזמנו... ותראי תוצאות כשיהיו :)

punky brewster

New member
../images/Emo99.gifאיזה תמונות

תמשיכי לצלם ועוד יותר טוב מזה, תראי לכולם איזה כשרונות מגלים כאן..

0mroosh

New member
יש לשי יום הולדת ב21 לחודש. כולם לזכור. ../images/Emo23.gif

שם: יודיד הכסף גיל: כן. מקום מגורים: גם. שיר אהוב של רונה: מי מפחד מהזריחה. אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה.): הביוגרפיה של לוקה פיליפסן-קרן אן.

../images/Emo112.gif מתפקדת

שם: יודית גיל: 16 וחצי מקום מגורים: אשדוד עיר החטאים שיר אהוב של רונה: נס אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה.): כרגע זה The Beatles- Abbey Road וכמובן, תמונה: יצאתי גוש

למעלה