וידיואים ועדכונים חדשים מבית 30

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifוידיואים ועדכונים חדשים מבית 30../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אז יש מלא מלא טוויטרים שלא שמתי, וג'ארד גם הפציץ באיזה 7 עדכונים ביממה האחרונה אז בשביל להתעדכן...
המון חדשות על האלבום. Make that..FOUR songs done and ready to be mixed...and our mixer just landed today from london to start working...getting very exciting! ארבעה שירים מוכנים להיות מעורבבים... המיקסר שלנו נחת היום מלונדון כדי להתחיל לעבוד... זה מתחיל להיות מאוד מרגש! והודעה חשובה לכל מי שהזמין את היירבוקס- i am told yearbooks are in the mail! נאמר לי שהיירבוקס כבר נשלחו! Our sincerest condolences to spencer's family. We are so saddened by this loss. sending our warmest thoughts. -mars תנחומינו העמוקים למשפחה של ספנסר. כולנו מוכים בהלם מהאובדן הזה. אנחנו שולחים את איחולינו החמים. -מאדים SEARCH + DESTROY being mixed as we speak! we may have ARTIFACT done and ready to mix tonight too! (מישהו יודע איך לעזאזל מעבירים את המילה mixed לעברית מבלי שזה ישמע מטופש?) anymore thoughts on the name for the album title? THIS IS WAR, NIGHT OF THE HUNTER, A CALL TO ARMS, ARTIFACT, SEARCH + DESTROY....hmm.. למישהו יש עוד רעיונות לגבי הכותרת של האלבום? (וכל האופציות) great ideas..the record is def 'conceptual' ...as opposed to a collection of polka songs... רעיונות נהדרים... האלבום הוא ללא ספק אלבום קונספט... בניגוד לאוסף של כמה שירים ועכשיו מלא וידיאואים ש30 העלו לקייט שלהם. ג'ארד ותומו ממש נקרעים מהתרנגול צעצוע הזה... וזה מה שנקרא הבידור של גברים בני 30+- http://www.kyte.tv/ch/182882/455959 http://www.kyte.tv/thirtysecondstomars http://www.kyte.tv/ch/182882/455960 http://www.kyte.tv/ch/182882/456141 http://www.kyte.tv/ch/182882/456142 making an announcement tomorrow...stay tuned אנחנו מכריזים הכרזה מחר... השארו מעודכנים (זה בקשר לסאמיט העולמי?) lets have a competition בואו נערוך תחרות ושאלה. זה באמת הכרחי שאני אמשיך לפרסם פה את הטוויטרים והתרגום וכל זה או שכולם נכנסים לטוויטר של 30 ישירות ולא ממש צריכים שזה יהיה גם פה?

Aarieli

New member
../images/Emo224.gifמאוד הכרחי...

כי אני בכלל לא נכנסת לטוויטר וכל זה,, ויש פה אנשים שלא נראלי שיש להם בכלל .. *-*

adiiiXD

New member
../images/Emo106.gif טוויטר חדש וחשוב ביותררר!

This isn't the announcement but whoever is the 20 thousandth gets a ticket to a show or a call from the band. Isn't this fun זאת לא ההכרזה אבל מי שיהיה ה"עוקב" ה20,000 שלנו בטוויטר יקבל כרטיס להופעה או שיחת טלפון מהלהקה. האם זה לא כיף? נסו את מזלכם

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gifמידע על הסאמיט העולמי+תאריכים ומדינות../images/Emo41.gif

ok bad idea then... lets change the competition...hmm...first person to tell me the last word sung in "was it a dream" אוקיי רעיון רע... (לגבי העוקב ה20,000)... בואו נשנה את התחרות... המממ... הראשון שיגיד לי מה המילה האחרונה ב"was it a dream" i would say the new cd is post mod prog rock neo nu wave הייתי אומר שהאלבום החדש הוא פוסט מודרני, רוק מתקדם, ניאו ניו וייב (מסתלבט הא
) SEARCH + DESTROY is almost done mxing. finishing singing ARTIFACT tonight search+destroy כמעט מוכן. אנחנו מסיימים לשיר את artificat הערב ARE WE TRENDING??? GOOD JOB TWITIZENS עבודה טובה אזרחי טוויטר JARED DESTROYING VOCALS ON ARTIFACT AS WE SPEAK!!! ג'ארד הורס את הקולות בartificat בזמן שאנחנו מדברים!!! trending # 2!! you guys are animals Here it is... http://bit.ly/pwAVA עכשיו בואו כולנו נתאכזב אבל נדע שזה גם ככה לא היה אמור לקרות... אין סאמיט בישראל. התרגום של הכתבה בהודעה למטה.

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתרגום ההודעה על הסאמיט העולמי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

Thirty Seconds to Mars is excited to announce that we will be taking The Summit worldwide. After numerous requests around the world from people who couldn't make it to Los Angeles for The Summit due to their schedules, financial constraints, and/or physical limitations, we have decided we will be extending the audio experiment to locations in Australia, Italy, Germany, France, Japan, Mexico, United Kingdom, Canada and possibly more for an abbreviated version of the Los Angeles event. Additionally, we will be holding an online version of The Summit if you still can't make it. So you can be at home alone or gather with friends and be a part of it all. 30STM גאים לבשר שאנחנו הולכים לקחת את הסאמיט בצורה עולמית. אחרי בקשות מרובות מרחבי כל העולם מאנשים שלא יכלו להגיע ללוס אנג'לס בשביל הסאמיט בגלל לוחות הזמנים שלכם, אילוצים כספיים, ו/או מגבלות פיזיות, החלטנו שאנחנו הולכים להרחיב את ניסוי האודיו למיקומים באוסטרליה, איטליה, גרמניה, צרפת, יפם, מקסיקו, אנגליה וקנדה לעוד גרסא מקוצרת של האירוע בלוס אנג'לס. בנוסף, אנחנו הולכים לארח גרסת אונליין של הסאמיט אם אתם עדיין לא יכולים להגיע. אז אתם יכולים להיות לבד בבית או להתאסף עם חברים ולהיות חלק מכל זהץ Although these 'mini' Summits won't be as involved and in depth as the original Summit, nor will the band be attending, it will still be a chance to share this very special experience with those of you who couldn't make it to Los Angeles. למרות שה'מיני' סאמיטס האלה לא יהיו כל כך מעורבים וכל כך בעומק כמו הסאמיט המקורי, והלהקה גם לא תהיה נוכחת בהם, אבל זו עדיין תהיה הזדמנות לחלוק את החוויה המאוד מיוחדת הזאת עם אלו שלא יכלו להגיע ללוס אנג'לס. The Global Summit event will be held on the following dates and you are invited to attend and participate in the making of our new album. We will be releasing further information on the locations in the coming days. אירוע הסאמיט העולמי יתקיים בתאריכים הבאים ואתם מוזמנים להגיע ולהשתתף בהכנות לאלבום החדש שלנו. אנחנו נשחרר מידע נוסף לגבי המיקומים בימים הקרובים. June 13th Cologne, Germany June 16th Toronto, Canada June 19th Sydney, Australia June 20th Mexico City, Mexico June 20th London, UK June 20th Tokyo, Japan Wknd of June 20/21 Paris, France June 22nd Milan, Italy 13 ביוני, קולוגן, גרמניה 16 ביוני, טורונטו, קנדה 19 ביוני, סידני, אוסטרליה 30 ביוני, מקסיקו סיטי, מקסיקו 20 ביוני, לונדון, בריטניה 20 ביוני, טוקיו, יפן סוף השבוע של ה20-21 ליוני, פריז, צרפת 22 ביוני, מילאנו, איטליה Although we cannot attend any of the Global Summit events in person (because we’ll be in the lab putting the final touches on the new album), we do have a lot planned to ensure that each event is special, unique and full of surprises. למרות שאנחנו לא יכולים להגיע לאף אחד מהאירועים העולמיים של הסאמיט בצורה אישית (בגלל שאנחנו נהיה במעבדה ונשים את מאמצינו האחרונים באלבום החדש), יש לנו הרבה מתוכנן על מנת להבטיח שכל אחד מהאירועים יהיה מיוחד, יחודי ומלא בהפתעות. Keep your eyes peeled as we will forward more information about the events, in addition to an RSVP list, in the near future. תשאירו את עיניכם פקוחות כשנפרסם עוד מידע לגבי האירועים, בנוסף לרשימת אישורי ההגעה, בעתיד הקרוב. Provehito In Altum - MARS קצת מנחם אתכם ש30 לא יהיו נוכחים במיני סאמיטס? כי אותי לא ממש.

Aarieli

New member
../images/Emo224.gifת'אמת שזה קצת מנחם ..= \

אבל לא הכי,זה באמת היה טיפשי לחשוב שהסאמיטס יגיע לפה.. אנחנו מדינה קטנה לאומת אלה שהם הולכים אליהם! בואו נקווה רק שהם באמת יגיעו לפה להופעה .. :)

A Modern Myth

New member
מן הסתם שאין סיכוי שהסאמיט היה מגיע לפה,

זה לא מנחם אותי כי ככה לא נראה את הלהקה שוב. הם כמעט ולא יוצאים מהמעבדה שלהם, ועם כמה שזה טוב בעקרון- לראות אותם ולשמוע אותם זה אף פעם לא דבר רע.

אוי אוי אוי! פאק דאמיט שיט!

לא פייר! לא פייר!!!!!!!! איזה קארמה ב ז ב ל! לא אכפת לי שהם לא יהיו. אני רוצה לראות את כל החברים. למה?! הו למה הם עושים את זה?!?!!?!?!

DarkSecretLove

New member
כן כן המשיכי לכתב את זה פה

דבר ראשון לא בטוח שלכולם יש טוויטר. ואני אישית לא נכנסת אליו כי אני יודעת שאת מעדכנת פה.. Mixed יכול להיות מעובד? לא ..

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif תוודה רבה !!

ואי הם כתבו מלא ^^ לא נכנסתי לטוויטר 4 ימים ><"

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

halfway through the mix of SEARCH + DESTROY באמצע של לעבד את search+destroy .mixing slow but great...maybe we will awake to 20k..night מעבדים לאט אבל בקצב אחיד. אולי נגיד ל20 אלף... הלילה.

אני מפצירה בך להמשיך לעדכן ../images/Emo8.gif

אני לא חושבת שאת אפילו יודעת כ מ ה זה עוזר לי. כי את הדברים החשובים אני צריכה לשים במייספיס ואז אני פשוט עושה העתק הדבק ממה שאת מתרגמת במקום לשבת ולתרגם את הכל

30stm boo

New member
אחחחח...D:

בדיוק חשבתי על כמה שמוצף פה בעדכונים ואיך שלפני בדיוק כמה שבועות היה פה שקט רצח..:) איזה כיף!!

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

listening to SEARCH+DESTROY in the car! getting there.. מאזינים לsearch+destroy באוטו! מגיעים לשם... mixing NIGHT OF THE HUNTER! מעבדים את night of the hunter! For the glyphics comp. Just email [email protected] and it auto uploads the photos to the MarsGlyphics flickr account! Thanks! לגבי תחרות הגליפיקס. שלחו אימייל לכתובת הזו [email protected] וזה יעלה אוטומטית את התמונות לפליקר המיוחד של התחרות, תודה. וזה אמנם ג'ארד פרסם בטוויטר הפרטי שלו ושל של הלהקה, אבל הייתי חייבת להעלות למען כל אוהבות טוויליט
ג'ארד באמת אמר ממש מזמן שהוא נפגש עם רוברט פאטינסון ושהוא בחור ממש נחמד, מעניין איך הם נפגשו. ולידיעה במייספייס- אין אליה קישור ישיר, אבל אם תכנסו לפה http://bit.ly/7qDFZ ,תרדו הכי למטה ובאמצע תראו את התמונה של ג'ארד ורוברט ויהיה כתוב בלבן ע"ג ורוד JARED LETO בגדול. אז זה שם, אבל זו לא כזו כתבה מטורפת אלא רק כמה שורות אז מי שבכל זאת מתעקשת...

adiiiXD

New member
לא ידעתי שלג'ארד יש טוויטר...

גם לשאנון ותומו יש ?

למעלה