זקוקה לעזרה SPLASHID במעבר מפאלם

meduza74

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifזקוקה לעזרה SPLASHID במעבר מפאלם../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לasus a696 בזמנו עם הפאלם לא הייתה לי גרסת דסקטופ ל-SPLASHID חשבתי שמ שאני צריכה לעשות זה להקין גרסה כזו, למשוך את הנתונים מהפאלם ואז להעביר אותם לגרסת הפוקט. אבל לא הולך לי. את הDB יש לי של הפאלם בגרסת PDB, לא מצליחה לייבא אותו לגרסת דסקטופ. הוא מאפשר לייבא VID שאין לי מושג מה זה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה ? תודה רבה

shuky1

New member
אנסה. תייצאי את הנתונים מ הPC לקובץ אקסל ->

ואחר כך תייבאי אותם ל SPLASH ID החדש. זה יעבוד.

meduza74

New member
תודה אבל פה הבעיה....

אין לי את הנתונים בPC בתקופת הפאלם עבדתי רק עם גרסת הפאלם, ועכשיו התקנתי מהאתר שלהם את גרסת הPC הנסניונית ל-30 ימים, בשביל להעביר את הנתונים ל-PC, אבל את זה אני לא מצליחה לעשות. יש לי את הDB בפורמט PDB ולא נראה שגרסת הPC יודעת לקרוא אותו , מה שאומר שבטח יש לי עוד איזו המרה לבצע ואת זה אני לא יודעת לעשות.... תודה בכל אופן

shuky1

New member
באם עדיין יש לך את הנתונים בפאלם,->

יש אפשרות לייצא אותם לכרטיס SD ומשם לייבא. אפשר??

meduza74

New member
יש אותם בפאלם ויש כרטיס SD

לאן אתה מתכוון שאייצא אותם ? לPC ? ב-PC יש לי גרסת PDB של הנתונים, שזו גרסה שרק פאלם יודע לקרוא.אבל לא גרסה שתוכנת הדסקטופ של בSPLASHID יודעת לקרוא. לא יעזור לי להעביר כך את הנתונים לפוקט כי הפוקט עד כמה שאני יודעת לא קורא את הפורמט PDB מה לא הבנתי ...?

AYELET1

New member
יש לי את התוכנה הנהדרת הזו על פוקט

ניסיתי לחפש והבעיה היא שלא מצאתי אפשרויות יצוא מגרסת ה-PDA אינני בטוחה שניתן לחבר את גרסת ה-DB שבפאלם למשהו אחר. יש בעיה לקשר בין DB שלהם שאינו בתצורת VID או CSV למשהו אחר. אם תמצאי פתרון אשמח מאד לשמוע

meduza74

New member
../images/Emo10.gif ואני קיוויתי כ"כ שאת תצילי אותי ../images/Emo8.gif

אני אעדכן אם אמצא משהו. בעבר היה מחובר לי בין גרסת הZ71 ל PC רק שמתישהו אחרי פרמוט המחשב לא התקנתי שוב את גרסת הPC....ועכשיו כשאני עושה זאת, לא הולך לי
תודה בכל אופן

meduza74

New member
להלן פתרון חלקי

מסתבר שיש גרסת דסקטופ לפאלם ויש גרסת דסקטופ לפוקט. אם מצליחים להכניס את הנתונים לגרסת הדסקטופ של הפאלם, מייצאים אותם לפורמט Vid ואחר כך מייבאים בגרסת הדסקטופ של הפוקט. ואז מסנכרנים את הפוקט. וזהו. הבעיה שלי הייתה, זה בגלל שלא השתמשתי בתקופת הפאלם בגרסת הדסקטופ הסתבכתי עם הבאת הנתונים מהפאלם עצמו לגרסת הדסקטופ כי לא היו לי הנתונים בפורמט המתאים Vid, אבל, מצאתי בפוקס באיזה גיבוי ישן שלי מ-2006 את הנתונים בפורמט המתאים ומשם התחלתי. אחר כך עשיתי עבודת נמלים קטנה בעדכון הנתונים שהשתנו מדצמבר 2006. ועכשיו, זהו באמת

AYELET1

New member
תודה רבה../images/Emo13.gifאת כל זה אני יודעת. הבעיה עדיין

נותרה בעינה - למה הם אינ ם מאפשרים יצוא מהקובץ הכף ידי או לחילופין מדוע לא ניתן בקלות לסנכרן את תוכן מחשב כף היד לגרסה הדסקטופית אף אם לא מתקינים את שניהם בעת ובעונה אחת. בכל מקרה שוב תודה על השיתוף.

meduza74

New member
Bכון, אבל זה בערך כמו לבוא ולהגיד

למה אי אפשר לייצא את היומן מהפאלם ואנשי הקשר וכו' ישירות לפוקט.... אין לי בעיה עם זה שיש שלב ביניים, בעיני זה הגיוני. מה לעשות שמדובר בפורמטים שונים וצריך לבצע את התאום... אף אחד לא הבטיח לי גן של שושנים במעבר מפאלם לפוקט (אחרי 7 שנים של שימוש בפאלם אני עדיין אוהבת אותו יותר, מה לעשות שהייתי חייבת GPS ותוכנה לאירופה)

AYELET1

New member
בטח שלא הבטיחו לך גן עדן. על עריקה כזו את

ראויה לשוטים ועקרבים
ותשובה רצינית : עשיתי אינספור נסיונות עם התוכנה הזו. מצד אחד אני באמת אוהבת אותה מאד, גם מבחינת השימושיות שלה וגם מבחינה ויזואלית. וגם אני משתמשת בה לא מעט שנים (לא 7 אבל 5-6 שנים...). אם התקנת את החלק של מחשב כף היד , בלתי אפשרי כמעט לחבר אותה אח"כ עם חלק דסקטופ שלא הותקן ביחד. בנוסף, לא ניתן לסנכרן פאלם ופוקט לאותו חלק דסקטופ. בנוסף, כדי לפרמט מחשהב חייבים לייצא את הקובץ. אם חלילה תשמרי את הקובץ ממחשב ה-PC יהיה מסובך עד בלתי אפשרי לחבר בינהם אח"כ. מנסיוני עם תוכנות אחרות, ישנן כאלו שכל הדברים שמניתי הרבה הרבה יותר פשוטים ואפשריים אצלן.

meduza74

New member
תאמיני לי שלא רציתי לעבור, ממש לא הייתה לי

ברירה. נשבעת לך. אני לא אתקל (כנראה) בחלק מהבעיות שציינת כי לצערי פאלמי היקר כבר בקושי בקושי מתפקד, מסך מגע פגוע עד מאד. ברגע שהצלחתי להעביר לפוקט את הנתונים, אשריני לצורך העניין
אבל אני מבינה מה שאת אומרת, מעצלנות בלבד לא בא לחפש תוכנה אחרת... הרבה תודה

AYELET1

New member
הבעיה היא שגם בפוקט ישנן בעיות דומות.

ולכן עליך לסנכרן באופן קבוע עם החלק הדסקטופי וליצא את הקבצים ולשמור אותם כגיבוי. בבקשה

למעלה