חולצת פורום!!!

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifחולצת פורום!!! ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ../images/Emo168.gif

או קיי.., באיזה צבע אתם רוצים שהיא תהיה.... בואו כל אחד יתן צבע שהוא חושב ואז נעשה סקר על זה.... תתחשבו גם באיך שאמרנו שהיא תיראה: *מאחור - הלוגו של מוניקה על כל הגב, מעל ללוגו כתוב "פורום מוניקה סקס בתפוז", ומתחת יהיה כתוב בקשת את הכתובת של הפורום- www.monica-sex.up.co.il *מקדימה - תפוז- עם שמות חברי הפורום, או שבלי, כאשר בצד שמאל למעלה יש בקטן את הלוגו של מוניקה..., אז תחשבו גם על הצבע שיהיה מתאים.. יאללה תגובות.., בלי קמצנות..

בורדו ממש לא לדעתי... ../images/Emo168.gif

כי זה לא ילך עם הלוגו של מוניקה.., האפור לבן כזה ילך הכי יפה!!! דמיינו (רן דמיין כזה משהו דומה לחולצה של שטולבך וריאל של השבט שלהם הסווטשירט..., טיפה יותר כהה..)

לדעתי...

בגלל התקופה, הכי יפה זה יהיה חולצה אמריקאית עם קפוצו'ון..., זה יהיה מזה מגניב.., גם לחולצה ש מוניקה..... תחשבו גם על התקופה (פסח..)

קצר!!! או דק עם קפוצ'ון!!

ואחרי החולצת פורום צופים דרום ממש לא אכפת לי כבר צבע...

Just Adi

New member
אהמ... לדעתי...

קודם כל זאת אני (עדי1234) עם שם משתמש חדש וכרטיס אישי ואני חושבת שצריך לעשות בצבע אפור בהיר כזה אבל מקדימה רק הלוגו בלי השמות של חברי הפורום....

כן זה גם הצבע שאני חושב!! ../images/Emo168.gif

אפור בהיר כזה.., ומקדימה נעשה אז בקטן את הלוגו של מוניקה מצד שמאל.., ובאמצע לדעתי נעשה תפוז...

jamesT

New member
אנחנו יכולים לעשות חולצה בדיוק כמו

בעטיפה של פצעים ונשיקות - זה יהיה מגניב

כן.., זה בערך.... ../images/Emo168.gif

זה בערך הצבע שנעשה את החולצה אבל מאחורה יהיה על כל הגב את הלוגו של מוניקה.., זה יהיה חבל"ז....

למעלה