The Fantasy
New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifחזרתי-ובגדול!!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
אז ככה חברות וחברים שלי, אנשים שאני כ"כ אוהבת, שבגלל הצבא יצא לי לנטוש אתכם לכ"כ הרבה זמן ורק לקפוץ לביקורים קצרים מדי פעם בפעם, אני חוזרת אליכם ומקווה שהפעם זה לצמיתות. יהיו שבועות שאני לא אהיה פה כי אני כן סוגרת עדיין, אבל השינוי היחיד הוא שסיימתי הסמכות, מה שאומר שכשאני יוצאת הביתה זה לשבוע ולא לשלושה ימים מסכנים
דבר ראשון, רציתי שתעדכנו אותי בכל מיני דברים חדשים ומעניינים שקרו לפחות בחודשיים-שלושה האחרונים, בפורום וגם דברים שקשורים ללהקה שהפסדתי. אם מישהו יוכל לקחת את זה על עצמי (אהמ*שני*אהמ) ולעשות לי מן סיכום קצרצר על הדברים הבאמת מעניינים שהיו פה, ואם אפשר אפילו קישורים וכאלו. אני מאוד אעריך את זה
דבר שני, אני מקווה שממש בקרוב אני סוף כל סוף אצטרף להנהלה, אחרי שהפורום הזה קיים כבר כמעט שנה (ב9.7 היכונו היכונו
) ולחשוב שאני זאת שפתחה את הקומונה, והייתי מנהלת גם יחד עם אופק, ואנחנו צריכות לחזור ולהצטרף לניהול. ולא שאני מזלזלת במנהלות שלכם. יש פה את המנהלות הכי טובות שיכלתי לבקש לפורום הזה. ענבלי, שלקחה על עצמה את האחריות וגרמה לפורום הזה להפוך לפורום
אוהבת אותך כל כך את לא מבינה אפילו כמה! ושני, שאני באופן אישי ביקשתי ממנה שתכנס לניהול כי ידעתי שהיא תטפל בו הכי טוב
ודבר אחרון...התגעגעתי!!!!!! אתם לא מבינים כמה! אתם כ"כ חשובים לי, ואפילו יש פה אנשים שאני לא מכירה
אני רוצה שנעשה מסדר זיהוי כזה אם אפשר, שאני אכיר יותר טוב את כולם, גם לראות מה קורה עם כל האנשים שנטשתי פה, וגם להכיר אנשים ופרצופים חדשים
וכמובן, צריך לארגן מפגש בקרוב, שהפעם אני אוכל להיות בו
אוהבתתתתתתתת וסליחה על החפירה
אז ככה חברות וחברים שלי, אנשים שאני כ"כ אוהבת, שבגלל הצבא יצא לי לנטוש אתכם לכ"כ הרבה זמן ורק לקפוץ לביקורים קצרים מדי פעם בפעם, אני חוזרת אליכם ומקווה שהפעם זה לצמיתות. יהיו שבועות שאני לא אהיה פה כי אני כן סוגרת עדיין, אבל השינוי היחיד הוא שסיימתי הסמכות, מה שאומר שכשאני יוצאת הביתה זה לשבוע ולא לשלושה ימים מסכנים