חזרתי!!!!!!!

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifחזרתי!!!!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ../images/Emo168.gif

אאאאאאאאאאננננננננננננננננננננשששששששששששששששששיייייייייייםםםםםםם חזרתי לפני כמה זמן מטיול ים אל ים של הצופייםם..., והיה פפפפפפפפפפפשששששווווטטטט ענק!!!! קשה.., אבל כככככככככככיייףףףףף. ונורא נורא התגעגתי אליכם!! כולי שרוף בגב ומת מעייפות..... ממ.., מרפרוף ראשוני בלי לקרוא כלום בפורום.., אני רואה שכתבתם דיי הרבה ואפילו מיליתם דף בזמן שלא הייתי כאן... אני עכשיו יעבור בפורום ויראה........ אוהב אתכם והתגעגתי! חן הוכמן

the king 25983

New member
../images/Emo66.gifברוך הבא../images/Emo24.gif

אתה מוזמן להישאר בפורום. המנהל כרגע בטיול מהצופים. אתה יכול להשתתף בסקר, לרפרף במאמרים, ולאמץ אייקון. מקווה שתישאר כאן. סתאאאם
טוב שחזרת, חן
התגעגעתי
מכיר את העבודה הזאת של השלמת חומר... כל הערב חיכיתי להודעה הזאת. אני חייב לציין, שההודעות בפורום, רובן נכתבו היום ואין בזה שום דבר רע...

Just Adi

New member
אולה חן! ../images/Emo80.gif

תפרט על הטיול! איך היה? התגעגעתי!

the king 25983

New member
../images/Emo66.gifברוך השב../images/Emo70.gif

החלפתי אייקון מאומץ:
מה עם האייקון שלך

../images/Emo24.gif ../images/Emo168.gif

אצלנו היה ממש מממש מממש ממש ענקקקק!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היה נורא נורא כיף, וכל יום הלכנו עוד כמה קילומטרים עם כל הציוד וכל יום ישנו במקום אחר..., היה נורא קשה.., אבל גם נורא כיף ומצחיק!!!

וואי דווקא בכתה ח לא הייתי...

בצופים....אז לא הייתי בטיול ים אל ים...או שזה ב-ט ואני לא זוכרת?... ואצלנו יש גם ספארי ב-ח...נו מילא.. שמחים שחזרת בריא>קצת< ושלם!!
חיחי
אבל ברוך השבבבב!

i c y

New member
חן!^^../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

ברוך השאאאווה!
נממ.. ראיתי שהחלפת סקר, אבל אני לא מצליחה להצביע!
בכל אופן, אני מעדיפה שהלוגו יהיה מקדימה, כי אם הוא יהיה מאחורה הוא יוסתר על-ידי השיער שלי..!

Just Adi

New member
לדעתי... ../images/Emo80.gif

האלבום החדש הרבה יותר מזכיר את הראשון... אם אתה מחפש את האלבום השונה בין שלושת האלבומים זה השני דווקא

נכון... אבל.. ../images/Emo168.gif

אני לא כל כך חושב, שהאלבום "חיות מחמד" מזכיר את הראשון, לדעתי הוא מאוד שונה.., ובאמת הכי שונה הוא "יחסים פתוחים"... אבל לדעתי הוא גם דיסק מעולה!!

רותמיקה

New member
לא לא לא לא../images/Emo31.gifמאחורה../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif

לא מקדימה זה יראה דפוק ומכוער, אני גם ככה לא נראה לי שילך איתה, כי אייייייייככככככסססססססההההההה למה לבן
לבן זה מגעיייל
אני לא אלך אם חולצה לבנה. ורוני השיער שלך לא ארוך מספיק בשביל שלא יראו, יראו את זה גם אם זה יהיה מאחורה, שתוכלי להצביע בבקשה תצביעי אחורה, ואם זה יהיה מקדימה ולבן אני לא חושבת שאני אקנה
סורי. אנחנו עסינו בחירות והחלטנו אפור.. אז למה פתאום החלטת לבן? אם איפה שאתה מדפיס אין אפור אני אברר אצלנו פה בכמה עושים את זה... זהו,
רותם

רותמיקה

New member
התכוונתי,לא לא לא../images/Emo70.gif מאחורה!!!../images/Emo29.gif

שההדפס יהיה מאחורה!

i c y

New member
ניימניימממ!../images/Emo7.gif../images/Emo42.gif

שאלתי כרגע את ליבי, והיא אמרה לי שאם יהיה סמל גדול מאחורה- השיער שלי "יסתיר חלק נכבד ממנו".
ו- מה יש לך נגד חולצות לבנות???

רותמיקה

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo29.gif

סמל גדול, את תסתירי עם השיער אולי ב 2 ס"מ... אבל אם את רוצה אין בעיה תעשו מקדימה, אני לא חייבת לקנות אותה... ולבן.. ממתי אני הולכת עם חולצות לבנות? מתי פעם אחרונה ראית אותי לובשת חולצה לבנה?? יש לי 2 חולצות לבנות בבית, אחת של דוד שלי(ז"ל)שאני לובשת בתור פיז'מה ואחת היא בכלל לא לבנה היא יותר קרם עם פיס ענק שמסתיר את היותה בהירה.. אני לא חייבת לקנות חולצה, אם אתם רוצים תעשו.. וחוץ מזה בבחירות דמוקרטיות מאוד הוחלט אפור! למה זה השתנה? זה ממש לא בסדר!

למעלה