חידון הלהקות הגדול שבוע שלישי ואחרון

../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gifחידון הלהקות הגדול שבוע שלישי ואחרון

החידון שלנו ממשיך היום אל השבוע השלישי שלו! הכללים, להזכירכם, נמצאים ממש פה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1710&msgid=103615818 ושם גם השאלות של השבוע הראשון שעליהן אתם כבר לא יכולים לענות...
להקה ראשונה
בלגרום לכם רוגע אנחנו מומחים אנחנו אוהבים לקחת יתרון
להקה שניה
אנחנו אמנם מדומים, אבל אנחנו מספקים צרכים מיוחדים שמישהו יקרא לאמבולנס כי אנחנו הופכים להיות עיוורים
להקה שלישית
הדמות בלוגו שלנו קצת מזכירה את אחד הספרים של הארי פוטר הסולן שלנו גם חי גם מת וגם מדמם בשביל הפנטזיה.
להקה רביעית
השם שלנו נלקח משיר של להקה אחרת יש לנו שיר ב-2 חלקים עם כל הידיים.
להקה חמישית
מותק, השער של המגזין הזה לא גדול מספיק בשביל שנינו אם יש כדורים תמורת אהבה, אנחנו דווקא נעוף באדום! -ה-טרגדיה, לו יהי
להקה שישית
אף אחד לא יודע את האומנות הנסתרת שלנו. עוד שיר אהבה אחד ונראה לי שאיבדתי את כאב הראש שלי
אני שוב מזכירה- את התשובות יש לשלוח אליי במסר בלבד עד יום רביעי הבא ב12 בלילה
בהצלחה !!

זה שבוע אחרון לא?../images/Emo223.gif

זיהיתי 2.. והשלישי זה קל לפני השורה השנייה רק אין לי מושג מה הקשר להארי פוטר.. ואני תכף יזכר גם מאיפה מוכר לי הראשון והשישי ויש מלא להקות שהשמות שלהם נלקחו מלהקות אחרות

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifהא!

אני מצאתי שלוש P-: ועוד אחד אני עוד לא כזה בטוחה עליו.. חחחח אוף.. למה לא שלחתי את התשובות שלי על הקודם

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאני טיפשה..

החלטתי בכל זאת לשלוח בחידון הקודם את מה שכן הצלחתי לגלות.. אבל מה? התבלבלו לי הימים והייתי בטוחה אתמול שלישי אומשהו ופשוט שכחתי לשלוח XDDD לא נורא.. אני אנסה לפענח בשביל הכיף

אוף, מישהו כאן הצליח את הראשון?../images/Emo223.gif

הצלחתי למצוא את הרביעי זה היה יותר קל ממה שחשבתי אבל אין יל מושג מה זה הראשון.. חוץ מניחוש לא ממש הגיוני

למעלה