חשוב ביותר

../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif חשוב ביותר ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

מה שקורה כאן בזמן האחרון ממש לא מובן לי. מדי פעם נכנסים לכאן יפי נפש למינהם עם רעיונות מכוערים ועקיצות "שנונות" על באי הפורום. אז ככה: אני לא גננת. אין לי כוונה להיות כזו וכל הודעה מכוערת פשוט תימחק. בזמנו לפני ששינו כאן את מימשק התוספות ואת האפשרות להוסיף ליניקים ישירים לתחתית הדף יצרתי קישור ישיר לאתר מתחתנים (כעת כל המימשק של התוספות השתנה ואין לי מושג איך לבצע זאת שוב..מחכה לקורס משתמשים בתפוז) האתר מתחתנים ברשת הינו אתר מגוון, מלא באינפורמציה, תמונות ולא מעט כתבות מעניינות. כולנו השתמשנו בספר של מתחתנים, האתר עוזר לא מעט לפורום שלנו. אני מאמינה גדולה מאוד בשיתופי פעולה ושולפת ציפורניים כשאני מזהה מחרחרי ריב למינהם. הילה והגבר הם זוג מקסים. אז היא סטודנטית תואר שני, הוא רופא, ובעלי סא"ל בפנסיה ואני מאפרת אז מה? למי זה מפריע לכל הרוחות.. למה להעליב, למה לעקוץ? אני לא אשאיר כאן ולו סנטימטר אחד של אות לצרות עין וקנאות. הפורום הזה הוא פורום שמח וישאר כזה. בעתיד, כל הודעה מחורבנת(ותבלחו לי כי הדם המרוקאי שלי גועש!!!!!!!) תימחק מייד ללא הסבר. השיטה הטובה ביותר להעיף את החולירות זה שיטת האבא של אתי אלבכרי "לא משנה מי מתחיל, משנה מי ממשיך...." ואתם, מוזמנים כמובן לשלוח סיפורי חתונות גם למתחתנים, נורא נורא כיף לעבוד בשיתוף פעולה ונורא נורא קשה לי אחרי יום ארוך לבוא הביתה ולמצוא כאן כזה ברדק. תשמרו לי על הפורום נקי כשאני איננה. אוהבת אתי אלבכרי

רחלי1

New member
תשמעו...

האמת היא שההודעה של אתי אלבכרי היא ממש הד למה שגם אני מרגישה בזמן האחרון...(פשוט לא היה לי חשק אפילו לדבר על זה...) אמנם הסיבה העיקרית למיעוט ההודעות שלי היא אטרף בעבודה ובחיים, אבל נוסף לזה חופשי-חופשי גם אלמנט הביאוס. לא נעים לי להיתקל (כמעט כל יום...) בשירשור נירגן ונשכני כזה או אחר, בעיקר מפני שבבסיס הפורום הזה נודע בזכות הנפשות הבאמת מקסימות שמאכלסות אותו. אני נורא מקווה שאני לא לבד בתחושה הזאת, כי פשוט חבל לפספס את הקסם של המדיה הזאת (והפורום הזה בפרט) בגלל כמה הודעות שאינן במקום, ושהגיעו ממקורות שלא מחפשים לעשות טוב לאף אחד. בברכת קצת נחת ושקט לכולנו... רחלי

חשוב לא פחות ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

קודם כל הרשי לי לאמר לזכותו של פורום זה שהוא מאוד תורם מידע ועצות וגם מאוד תומך ולכן גם מאוד כיף כאן. אולם יש לפעמים שלא כולם תמימי דעים לגבי נושא מסויים, ולדעתי בקטע של לקבל ביקורת הפורום די חלש !!! הביקורת לא נובעת מרצון לחרחר מריבות אלא כביקורת שלדעתי צריכה להיות לגיטימית ובונה - וכזאת היתה הביקורת שלי. בטח שאין רצון לעשות רע, בדיוק ההפך - רצון לעשות את הפורום עוד יותר טוב ממה שהוא כבר עכשיו. ומחמאות לפורום כבר נתתי למחביר ומגיע לו. ולעצם העניין, אמרתי דבר מאוד פשוט כשיש שרשור שכל אחד מספר על איפה ומה הוא סגר, ועל תחושותיו והתלבטויותיו לא חושב שזה ראוי ע"י "הילה והגבר" לא לספר שום פרט וגם לא לדבר על שום תחושה אבל להיות "פתוחה" אילנו מצד שני, ולספר שבעלה "רופא". ואם כבר היתה הפתיחות אז למה לא סיפרה במה היא עושה תואר שני ??? כאמור ה"פתיחות" היתה מאוד סלקטיבית וזאת דעתי הצנועה. וזאת ביקורתי. אפשר להתנגד, אפשר להסכים, ואפשר גם למחוק את כל הודעות הביקורת. הביקורת לא נאמרת כדי להרוס אלא רק כדי לתקן !!!!!!!! יכול להיות שטון הדברים היה אולי קנטרני, אם כן אז אני מתנצלת. כי שהמעט שהתיחסו אל הביקורת, התיחסו לטון הדברים ולא לתוכן. מה שכנראה אומר שלא מעט אנשים הסכימו בשתיקה. אם הנימה והטון פגעו - אני מתנצלת לגבי התוכן - אני איתנה בדעתי !!!!! אני מקווה שהביקורת שלי (הבונה) תזכה להתיחסות בונה ורצינית.

ומי מינה אותך יקירתי לשפוט או לבקר?

מה משנה התוכן כשהנימה קנטרנית ומעיבה? למה להעיב על הפורום הזה עם כל מיני עננים שחורים. את רוצה לבקר? בקרי דברים קונקרטיים הקשורים לנושא החתונות. בקרי אותי כמנהלת. אבל מישהי שמשתתפת בפורום את מבקרת אותה? ומה אם היא מרגישה צורך נפשי אדיר להתגאות בבעלה הרופא? מה זה משנה..פרגני קצת. למה להתעסק בכיעור וברוע אם אפשר לעשות טוב. והנה לך. ביקורת בונה: במקום שאפשר לעשות טוב. עשי טוב. במקום שאפשר לראות רע נסי למצוא את הטוב. מנסיוני הזקנה שבין משתתפות הפורום ..עם השנים אנשים שמתעסקים ברוע מגדילים לעצמם קמטי רוע בזווית הפה ואז, שום טוב לא מוחק להם את הרע מהפרצוף.

ולמה את חושבת שאני זקוקה למינוי ?

אם יש ביקורת היא צריכה להאמר. לא צריך מינויים ורשיונות לשם כך. שוב אחזור ואומר שבמידה והנימה היתה קנטרנית - אני מתנצלת לגבי מהות ותוכן הביקורת - עדיין לא שיכנעת אותי !!! ויש לי הסכמה בשתיקה מרוב חברות הפורום. זה לא משהו נגדך או נגד הפורום - ההיפך !!! וקצת מוזר לי שאת רואה לנכון לסנגר על "הילה והגבר" אין לי בעיה עם מה שהגדרת "הצורך הנפשי האדיר של הילה_והגבר להתגאות בבעלה הרופא..." אבל אם זה משולב בפתיחות לגבי על איפה ומה הם סגרו, ועל תחושותהם והתלבטויותהם. אבל עם זה רק "הצורך להתגאות" אז אני חושבת שאת צריכה להתנגד לזה לא פחות ממני. ושוב זה רק דעתי הצנועה, ותו לא !. מעבר לכך, דעי לך שאת "נסיונך בתור זקנת חברות הפורום" אני מאוד מכבדת ולא מעט מעצותייך הוסיפו לי מאוד. ורק שתדעי, שאצלי הן נופלות על אזניים מאוד קשובות. (ועל כך תודה בלי קשר). אני האלמונית

לא ממש הבנתי למה זה היה חשוב

להתיחס לזה שהילה ציינה שחבר שלה הוא רופא. לדעתי, את מוציאה את העינין מפרופורציה בכלל. למה זה חשוב?

utopia

New member
שתיקת חברות הפורום אינה בהכרח הסכמה

אלמונית יקרה. השתיקה שלי למשל נבעה מכך שלא ראיתי שום טעם להגיב על הודעה כל כך קנטרנית שנובעת לפי דעתי מקנאה. אני לא רואה שום סיבה מדוע הילה לא יכולה להתגאות במקצועו של חברה (ואכן כל הכבוד לו) ולהתגאות בהשכלתה. לכל אדם הזכות להתגאות באשר השיג בחייו !!!

*שיר

New member
אני איתך!

גם אני לא מצאתי לנכון להגיב על הודעה מטופשת כלכך. אנחנו נכנסים לפורום הזה כדי לקבל פרגון ותמיכה וכדי שלא נצטרך להתבייש במה שאנחנו אומרים או עושים. יש פה אנשים שונים ומשונים, אך כל אחד מתקבל באהבה, לא משנה מי הוא ומה הוא וככה זה צריך להשאר!!

מיה :)

New member
ועוד דבר, גבירתי האלמונית,

מכיוון שאנחנו מתכתבות ולא מדברות, הרי שתוכן הודעתך בונה כאן את הטון

תמרה*

New member
אלמונית יקרה, שלא ממש מבינה

מה קורה פה זה שלא קיבלת ים של תגובות המגנות את מה שכתבת על הילה, זה לא כי שאר חברות הפורום מביעות הסכמה שבשתיקה, אלא כי פשוט לא היה לנו זמן וכוח נפשי להגיב על ההודעה הלא נחמדה שלך (או כמו שאת מכנה את זה: על ה"ביקורת הבונה" שלך)

סיגל2

New member
לאלמונית, גם אני לא מסכימה בשתיקה

עם דברי הביקורת הכביכול "בונה". ככה שלפני שאת מצהירה על תמיכה בך תבררי אם אכן המצב הוא כזה. כמו שאת רואה המצב הוא לא כזה, פשוט לא לכולן יש את הזמן והכוח להגיב על דברים כה מעליבים ושלא במקומם. גם מתוך תקווה שאולי אם לא נגיב, פשוט תביני את הרמז שאנו לא מעוניינות להגיב על דברי הביקורת "הבונה" או לתת להם במה כאן בפורום המפרגן והשמח שלנו.

ליידיגו

New member
אלמונית יקרה

מה לעשות ואני חושבת כמוך? אבל נראה לי שזו שיחת אילמים. כמו שכבר ציינתי יש לחלק מן הבנות כאן, הרגשה שהפורום הוא שלהן בלבד וכל מי שמעזה לשנות קצת את כללי הפוצניו-מוציניו מוצאת את עצמה מותקפת.חבל! המנהלת של הפורום הרי הסכימה שהביקורת גם בונה- ואם היא אמרה כך הרי כולן עכשיו תאמרנה "אמן" כי בפורום הזה - לא ממרים את פי המנהלת! קצת חבל על רוח הדברים כי זה ממש פורום אחלה, אני נעזרת בו לא מעט ואפילו שאני לגמרי פסיבית! מכל מקום, תנו לנו גם את האפשרות לבטא את עצמנו בדעות אחרות.

הבעיה היא לא ב"סתימת פיות" כפי שאת

מציגה אותה, בתור לוחמת בזכות חופש הדיבור... מעולם לא היתה פה סתימת פיות, ותמיד ניתן לכתוב מה שרוצים. הבעיה היא אחרת לחלוטין: האם הביקורצת שמעבירים - ולעיתי םעבירים כאן ביקורת... - היא רלוונטית, מועילה ו/או בונה?? האם להגיד לכלה שמפרסמת את התמונות שלה בפורום שהיא נראית נורא? האם זו ביקורת בונה? מה זה יעזור אם תחלקי איתה ועם כולם את האינפורמציה הזו? אם את חושבת שהיא נראית נורא, אז פשוט תשמרי את דעתך לעצמך באותו הרגע ואל תגיבי בכלל. אני בטוחה שזה לא יטריד אותך יותר מידי.... אני ממש, אבל ממש לא מבינה מה קרה פה עם הקטע של הילה. הבחורה בסך הכל אמרה שבעלה לעתיד רופא והיא סטודנטית לתואר שני. מה קרה??? אלוהים יודע על מה ולמה היו צריכות להשפך פה מילים כמים. לא ברור. ואני מצטרפת לשאר פה - זה שלא הגבתי על הודעתה של האלמונית, זה לא כי הסכמתי איתה, אלא כי לא ראיתי צוןרך להגיב על כל שטות שכותבים פה, רק על שטויות גדולות במיוחד, כמו הודעתך זו...

dorlim

New member
סליחה ../images/Emo70.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo5.gif

אף אחד/ת לא מעז/ה להפר את דברי מנהלת הפורום?!?!?!?! אסור לשנות קצת את כללי הפוציוניו קוציניו?!?!?! (מה זה בכלל?????) איזה שטויות!!! אם עד עכשיו שתקתי, זה הזמן לפתוח את הפה. די, נמאסתם!!!! מה זה חירחורי המלחמה האלה בפורום?!!? הפורם מוכר בזכות האווירה השוררת בו בד"כ - אווירה של תמיכה, פרגון וסיוע הדדי, ולדעתי זו אחת הסיבות להתמכרות של רבים מאיתנו.... אין לי מושג למה אבל, אותה אלמונית "יקרה" ואת ליידיגו "יקרה" לא פחות, הכנסתן לכאן אווירה של כעסים ותלונות ואם זו מטרתכן - אתן לא רצויות בסביבתנו !!!! באנו לכאן כדי למצוא עזרה בתחומים הקשורים בחתונה,ובכלל זה גם תמיכה נפשית לכל הלחצים,ולשמוע חיצי ביקורת שכל מטרתם להכאיב (!!!!), זה לא בדיוק סוג העזרה הדרושה ואני לא מוכנה לזה (נדמה לי שאני מייצגת עוד כמה דיירים פה...). אז אם יש לכן משהו חשוב לומר - ובכלל זה גם ביקורת בונה אתן מוזמנות לכאן ובואו נפתח דף חדש. לימור (בניגוד לכל אותם אלמונים ואלמוניות שלא מוכנים להזדהות!!!!)

dorlim

New member
מאמי!!!!!

סוף כל סוף רואים משהו מהגנים שלך
חוצמזה, החלטתי גם אני לאמר משהו. קודם כל, אני מסכים עם כל מילה. ובאשר לסתימת פיות - אני מציע לכולם לדפדף קצת אחורה, לכל מני הודעות, ולראות כי היו מקרים שהעבירו ביקורת, אבל בצורה בונה, מנומסת וחברית. די כבר עם הוויכוחים המיותרים האלו. דורון

רק שיהיה רשום ברקורד של הפורום

הזה שאני ממש לא בקטע לפגוע בחופש הדיבור של מישהו. בחיים!!! נשבעת בכל ספרי הטלפונים לא מחקתי הודעת ביקורת!! ההו´דעות היחידות שנמחקו הן הודעות פרסומות והודעות כפולות. אה נכון..גם הודעות שחשבתי שהן מרושעות. ומי שמכיר קצת את אתי אלבכרי יודע שחופש הדיבור והמרחב שיש אצלנו בפורום הוא דבר שאני מאוד מאוד גאה בו. וכן, שתדעו לכם שאני חשופה להודעות מכוערות גם לאימייל הפרטי שלי..לא פעם נפגעתי. אותם דברים בדיוק שהופנו כלפי הילה של הגבר..דברים קטנוניים ומרושעים הנאמרים אך ורק על מנת להכאיב נאמרו גם לי בלא מעט הזדמנויות. מעולם לא הבאתי את הטינופת הזו לכאן וגם אין לי כוונה לעשות זאת בעתיד. צרות עין וקנאות הם לצערי שתי מחלות חשוכות מרפא שעוד לא הצליחו לבודד את הגן שאחראי על פתרון הבעיה ואיך אמא שלי אומרת "נורא..נורא המחלה הזו...אוכלת אותך מבפנים ולא משאירה כלום למסתכל מבחוץ.. אז תמשיכו אהובי עם האווירה הטובה הזאת. תתחתנו ותשמחו. תהיו יפים ומדליקים. ואיך אפרת היקרה שפתחה אצלי את עונת החתונות היתה אומרת: "שימותו בקנאים, המלעיזים, צרי העין.." ואמא שלי מתקנת..למה? למה שימותו..שישארו בחיים ויתפוצצו....ובנימה אופטימית זו..מתה עליכם.

נופר30

New member
לא שאני רוצה להיכנס לכל

הרישרוש הזה רק רציתי להגיד שאין פה שום הסכמה בשקט מצידי

למעלה