בוקר טוב- חבל שלא באתי אליכן
בשמן שהחתמתי על העצומה, אבל טוב מאוחר מלעולם לא (ומזל טוב לPOOH!!!). הקיצר, זה מה שעניתי לבחורה בפורומים השונים, ואני מזמין אתכן לחתום על העצומה ה"ישנה" שלי. במידה ותרצו, אנא, שילחו לי מסר עם שם מלא וישוב מגורים. אם אפשר- גם מייל. תודה, ובהצלחה!! אורן 60% מהנשים העובדות מרוויחות מתחת לסף מס הכנסה. האם פיני היקר חשב על דרך לפתור את זה? איך לא להגדיל את הקיטוב ולא לדפוק את מי שקשה לו בלאו הכי? אז אני חשבתי תודות לאנשים נהדרים שעזרו לי לכל אורך הדרך, ובסוף החודש אני אמור לקבל תשובה מלשכת עו"ד לישראל האם הם לוקחים על עצמם לנסח הצעת חוק לפי הפתרון שלי. יצרתי קשר (או יותר נכון- ניסיתי) עם כל הגורמים שמקיפים את פיני יקירנו. אם הם היו רוצים- הטלפון שלי כבר מזמן היה מצלצל והייתי "מסגיר" את "סודותי", אבל מכיוון שהם לא טרחו- ותאמיני לי, שאני טרחתי לידע אותם בכל דרך אפשרית- נשארה מסקנה אחת בלבד- לא בדיוק איכפת להם מהקטע- איכפת להם רק מהרייטינג. אז אם את בסך הכל באה לעזור להם עם הרייטינג- בהצלחה. אבל אם את רוצה באמת לשנות את החוק ולקדם משהו- אני מאוד אשמח אם תצטרפי לאלף החותמים עד היום ויותר מזה- תגייסי עוד חותמים כמו שאת מגייסת לתוכנית... מקווה שתקראי את זה אבל מה לעשות, בשבוע האחרון הפכתי יותר סקפטי מתמיד... אני רק יודע שאני שנה עובד על זה, גם אם יש תקשורת וגם אם לא. תשאלי את עצמך שאלה קטנה- איפה פיני יהיה בעוד חודשיים? אני בטוח שהוא לא יזכור בכלל את העצומה. אני מבטיח לך שאני לא אשכח אותה כל החיים...מספיק טוב בתור הבדל? אבל דבר אחד חשוב יוצא מזה- הד תקשורתי. כמו שקרה עם ה"יוזמה" של יועצת ראש עיריית ת"א, שאחרי שנעלמו המצלמות- נעלמה גם העצומה. וכמו אותו יועץ לשר משינוי שכאשר ביקשתי ממנו להתחייב לי שלא ידפקו את ה60% מתחת לסף ההכנסה- הוא ברח ונעלם... הקיצר- נתתי לך הרבה חומר למחשבה כאן, לא?