חשוב!

isidora

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifחשוב!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הי בנות. אני מצרפת קישור לעצומה של פיני גרשון והסבר למי שלא ראתה "עושים עסק" (כמוני, זה הגיע אלי במייל
): זוהי עצומה לטובת הכרה במס של הוצאות הטיפול בילדים קטנים (פעוטון, מטפלות וכו'). ההבטחה בשידור היתה שאם יהיו מספיק חתימות העצומה תועבר לשר האוצר.

new mermaid

New member
קראתי בפורום אחר שיש פה בעיה

כ-60% מהנשים מרוויחות שכר מתחת לסף תשלום מס הכנסה, ולא בטוח שהמהלך הזה הוא לטובתן. בנוסף, לא ממש התעמקתי בפרטים אבל הובעה אכזבה מכך ש"הכל למען הרייטינג ולא ממש יוזמה אמיתית כי..." (פה הפסקתי להתעניין אבל זה נדון בהרחבה נדמה לי שבפורום להיות הורים או הורים לתינוקות)

בוקר טוב- חבל שלא באתי אליכן

בשמן שהחתמתי על העצומה, אבל טוב מאוחר מלעולם לא (ומזל טוב לPOOH!!!). הקיצר, זה מה שעניתי לבחורה בפורומים השונים, ואני מזמין אתכן לחתום על העצומה ה"ישנה" שלי. במידה ותרצו, אנא, שילחו לי מסר עם שם מלא וישוב מגורים. אם אפשר- גם מייל. תודה, ובהצלחה!! אורן 60% מהנשים העובדות מרוויחות מתחת לסף מס הכנסה. האם פיני היקר חשב על דרך לפתור את זה? איך לא להגדיל את הקיטוב ולא לדפוק את מי שקשה לו בלאו הכי? אז אני חשבתי תודות לאנשים נהדרים שעזרו לי לכל אורך הדרך, ובסוף החודש אני אמור לקבל תשובה מלשכת עו"ד לישראל האם הם לוקחים על עצמם לנסח הצעת חוק לפי הפתרון שלי. יצרתי קשר (או יותר נכון- ניסיתי) עם כל הגורמים שמקיפים את פיני יקירנו. אם הם היו רוצים- הטלפון שלי כבר מזמן היה מצלצל והייתי "מסגיר" את "סודותי", אבל מכיוון שהם לא טרחו- ותאמיני לי, שאני טרחתי לידע אותם בכל דרך אפשרית- נשארה מסקנה אחת בלבד- לא בדיוק איכפת להם מהקטע- איכפת להם רק מהרייטינג. אז אם את בסך הכל באה לעזור להם עם הרייטינג- בהצלחה. אבל אם את רוצה באמת לשנות את החוק ולקדם משהו- אני מאוד אשמח אם תצטרפי לאלף החותמים עד היום ויותר מזה- תגייסי עוד חותמים כמו שאת מגייסת לתוכנית... מקווה שתקראי את זה אבל מה לעשות, בשבוע האחרון הפכתי יותר סקפטי מתמיד... אני רק יודע שאני שנה עובד על זה, גם אם יש תקשורת וגם אם לא. תשאלי את עצמך שאלה קטנה- איפה פיני יהיה בעוד חודשיים? אני בטוח שהוא לא יזכור בכלל את העצומה. אני מבטיח לך שאני לא אשכח אותה כל החיים...מספיק טוב בתור הבדל? אבל דבר אחד חשוב יוצא מזה- הד תקשורתי. כמו שקרה עם ה"יוזמה" של יועצת ראש עיריית ת"א, שאחרי שנעלמו המצלמות- נעלמה גם העצומה. וכמו אותו יועץ לשר משינוי שכאשר ביקשתי ממנו להתחייב לי שלא ידפקו את ה60% מתחת לסף ההכנסה- הוא ברח ונעלם... הקיצר- נתתי לך הרבה חומר למחשבה כאן, לא?

משוש30

New member
ומוסיפה כמישהי ש"מכירה" את אורן

כבר כמה חודשים טובים שהוא עושה כל שביכולתו לדחוף הצעות חוק שיועילו לכולנו. ואני עדה שהוא עוסק בנושא מזה זמן רב (וחתמתי על העצומה שלו כבר מזמן). למען הסדר הטוב אגיד גם שחתמתי אצל פיני גרשון למרות שאחרי שביקרתי אצלו בפורום גם אני נוטע לחשוב שזה רק רייטינג ולא מעבר.

sipor

New member
תסתכלו באתר "לא רלוונט"

מה שכתוב שם בקצרה שפיני גרשון עושה ריטינג על חשבונני, הרעיון נחמד הישום צולע.. הוא מבטיח שהוא יביא את העצומה לשר האוצר אם יהיו מספיק חתימות , השאלה מה זה מספיק חתימות ? 1000 2000 30000 ??? ומה יקרה אם הוא יביא את העצומה חתומה לשר האוצר???? בקיצור מה שהוא אומר שם שזה סתם בשביל להעלות את הרייטינג של התוכנית. ככה שבעיני חבל על האנרגיה, לשם היא לא צריכה להיות מכוונת אלא למקום שבאמת תקדם את הרעיון הזה.

למעלה