טוויטרים

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifטוויטרים../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

Happy monday from deep inside the intl center for the advancement of the arts and sciences of sound. יום שני שמח ממעמקי המרכז הבינלאומי לאומנות המתקדמת ולמדעי הצלילים. מה היינו עושים בלי המידע הזה...

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

My denial runs deep. Take it from my enemies. I'm on trial for belief. ההכחשה שלי נמצאת עמוק. תשאלו את האויבים שלי. אני נשפט על אמונה. הייתכן שזה משפט משיר חדש כלשהו
או סתם שטויות של ג'ארד?

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gifתומו מראה סימן חיים!!!../images/Emo41.gif

Putting the finishing touches on a song called "Kings and Queens". Patience my little ones...
Love Tomo שמים את הנגיעות האחרונות בשיר שנקרא "Kings and Queens". סבלנות קטנים שלי...
אוהב תומו אעעעעע תומו

תומו. תומותומותומותומו ../images/Emo99.gif

אני לאהוב את היוגוסלבי המזוקן הזה. אוח

30stm boo

New member
../images/Emo32.gifתקשיבווו!!!

היום אני העברתי לערות 10 והיה פרומו של "לאהוב את אנה" או משהו כזה ופתאום שומעים את ABL!! חשבתי שאני כבר מדמיינת אבל מסתבר שהם באמת שמו את השיר הזה בפרומו!!! ווי זה היה כיף!!

i am777

New member
אםםםם

היית קוראת את מה שאני כתבתי....
בקיצור , תרדי למטה... , כתבתי את זה שם....ב" הודעה חדשה מהבנים במייספייס!!! "..... כבר לפני שבוע הם שמו את השיר...

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

Making final decisions on KINGS AND QUEENS....a few more things and this song is donezell washington! מחליטים החלטות אחרונות בKings and Queens... עוד כמה דברים והשיר הזה יהיה דאנזל וושינגטון! מה הקשר? אף אחד לא יודע

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gifושלוש קריאות הידד../images/Emo41.gif

לבנים הכ"כ חכמים שלנו
we blew up our computer...again. פוצצנו (יותר נכון שרפנו) את המחשב שלנו... שוב.

למעלה