טוויטר

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifטוויטר../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

פה יבואו כל העדכונים בטוויטר עד שהשרשור יפסיק לקפוץ

A Modern Myth

New member
לפני 11 ו-10 שעות

נראה לי שג'ארד התלהב יותר מדי מהטוויטר הזה, אני מקווה שהם עדיין ממשיכים לעבוד על האלבום. What kind of a 'stash should I farm? איזה סוג של שפם אני צריך לגדל? What book do you think would make an amazing film? איזה ספר לדעתכם יכול להיות סרט מדהים?

i am777

New member
כן....D:

אבל.....הם מצפים שנענה להם?.. אני עדיין לא הבנתי איך זה עובד. ואיפה הצ'ט מתקיים?

הצ'אט מתחת לוידאו כל הזמן

את צריכה להרשם כדי להשתתף. ובקשר לזה שהם מצפים שתעני, אז כן, הם מצפים :]. יש לך אפשרות בטוויטר לענות למה שאנשים כותבים. אני כבר המלצתי להם על שני ספרים מעולים

A Modern Myth

New member
עדכון חדש לפני 3 שעות

Eating sweet corn vegan soup on sunset blvd. Yum. אוכל/ים מרק תירס מתוק צמחוני בsunset boulevard (רחוב כזה). יאמ. וואו תודה על העדכון! איך היינו חיים בלי המידע הזה?

A Modern Myth

New member
עדכון חדש בטוויטר לגבי היומולדת של שאנון../images/Emo41.gif

ואני כבר חשבתי שהם שכחו...
נוסף ממש לפני שעה קלה: LET'S ALL SING A HAPPY HAPPY BIRTHDAY TO OUR FAVORITE MADMAN DRUMMER SHANNON LETO!!!!!!!!! WOOHOOOO!!!!! בואו כולנו נשיר יום הולדת שמח-שמח למתופף המטורף האהוב עלינו שאנון לטו!!!!! ווהוווו!!!!! חחחחח איןןןן עליהם אין אני מדמיינת לעצמי מה הולך שם עכשיו. בטח ג'ארד מתרגש יותר משאנון.

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifטוויטר דנדש../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

כשאצלינו היה 11 וחצי בלילה אצלם היה אחה"צ. Good afternoon! What charity do you guys work with or think is great? -j צהריים טובים! חברה, באיזה ארגון צדקה אתם מתנדבים או חושבים שהוא ממש נהדר? -ג' אני מזכירה למי שנרשם לטוויטר ועוקב אחר ההודעות של 30 שאפשר לענות

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifטוויטר נוסף../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מעניין אםהשרשור עדיין קופץ. BOO! Happy friday 13th! Been a VERY interesting day here. Working on a song called ARTIFACT or BLITZKREIG not sure yet..Have a great wknd!-j בו! יום שישי ה-13 שמח לכולם! היה לנו יום מאוד מעניין כאן. אנחנו עובדים על שיר שקוראים לו ARTIFACT (משהו מלאכותי, מעשה ידיי אדם, ממצא שווא, תוצאת לוואי בלתי רצויה ובלתי רלוונטית) או BLITZKREIG (מלחמת בזק), אנחנו לא בטוחים עדיין... שיהיה לכם סופ"ש מעולה! -ג' ארטיפיקאט משום מה נשמע לי יותר מגניב מבליצקריג. זה מזכיר לי יותר מדי את טוקיו הוטל. בכ"מ who am i to say כשאפילו לא שמעתי את השיר עדיין והוא בכלל לא מוכן... נסמוך על ההחלטות של הבנים שלנו

למעלה