יום רביעי - לא לשכוח

שלום לך

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif יום רביעי - לא לשכוח ../images/Emo41.gif

" הדוגמניות - היום שאחרי!" (לא להתבלבל, זו לא אותה התוכנית שהייתה במוצ"ש עם ניראל, אלא משהו אחר..) אל תפספסו!!!

SharoNofit

New member
מה....../images/Emo35.gif מה זה הסרט הזה......./images/Emo35.gif

על מי? על מה? מה, מו.......? לא שמעתי על זה כלום.........

שלום לך

New member
"היום שאחרי" - קצת תשובות...

התוכנית תשודר ביום רביעי הקרוב, 26.4, בין השעות: 21:00-22:00. מה יהיה שם בדיוק, אני לא יודע אני רק יודע בוודאות שנערכו צילומים לצורך התוכנית ביום שאחרי הזכייה. (אין לי מושג מי ישתתף - רק ניראל, כל הפיינליסטיות או כל המשתתפות...)

SharoNofit

New member
../images/Emo27.gif

ומאיפה אתה יודע בכלל שתשודר התוכנית...
הודיעו על זה מתישהו....? אבל בכל מקרה
אני כמובן יראה.

SharoNofit

New member
הלוואי שזה יהיה קשור לכיכר רבין../images/Emo70.gif

וישדרו את התצוגת אופנה, הראיונות וכל זה....... כי ראיתי שצילמו אז למי הם שומרים....? יוווווו מחכה לזה שיגיע כבר יום רביעי

YARDENIS11

New member
כן.. תאמת

יהיה ממש מגניב כי ראיתי את התצוגה לדעתי מקרוב מידי חח

SharoNofit

New member
חחח..... אני הייתי שורה שנייה

בשני התצוגות..... ראיתי מעולה ואני מתה לראות את זה שוב, הלוואי הלוואי(!!) שישדרו את זה. וגם את הראיון עם שרון על שהיא זכתה מקום ראשון בכיכר שרק ראיתי אותה מתראיינת אבל לא שמעתי כלום ממה שהיא אמרה.......

YARDENIS11

New member
הלואיי חח ו..

שמת לב איך כריסטין הלכה כזה עקום עם הבטן קדימה והשמלה האחרונה של אליסיה (שאי אפשר לקרוא לזה שמלה אבל שיהיה) אז חצי ממנה נפל בזמן שהיא הלכה חח

SharoNofit

New member
חחח כן......

השמלה השחורה נכון...? ועוד היא עמדה ליד המאורר והכל עף כזה חחח..... אבל היא נראתה הרבה יותר טוב מבטלוויזיה. על כריסטין לא ממש הסתכלתי.......

SharoNofit

New member
אוף../images/Emo4.gif הלוואי זה לא נכון.....

ראינו כבר רק ניראל, עכשו רוצים לראות את כולן
[ובמיוחד את שרון
] רק מוזר לי שאין על זה שום פרומואים בערוץ 10.......

SharoNofit

New member
אבל לא נראה לי שזה יהיה רק עליה

כי כבר שידרו עליה לבד סרט, שוב....? לא הגיוני פשוט. וגם קוראים לתוכנית "הדוגמניות -היום שאחרי" בלשון רבים, וזה אומר שיהיה על כולן כי אם זה רק על ניראל התוכנית הייתה מקבלת שם אחר [ובלשון יחיד] חח נחכה פשוט ליום רביעי [-או לפרומאים\יותר מידע]

למעלה