יום רביעי

Klayhamn

New member
לא

אני כתבתי שאתי פוסטמה, היות והיא לא טרחה אפילו להסתכל לכיוון של אורטל שישבה לבד בודדה, וזאת אחרי שעשתה עבורה את הג'סטה של הלייף

noaxxx

New member
היא בונה על זה, אתי אמרה לא פעם שהיא רוצה את

הכסף בגלל אמא שלה, וגם, הפלא ופלא, גם קרן חברתה הטובה חושבת ככה וטרחה להודיע לנו הצופים ש"אחרי ששומעים את הסיפור האישי של אתי, היא חייבת לזכות במיליון". במילה אחת? גועל נפש

Klayhamn

New member
מתי קרן אמרה את זה?

לירון הימרה שאתי תקח את המליון, נחכה ונראה אם ההפקה תתן לזה לקרות (בסופו של דבר היא לא מספיק פופולארית בשביל זה, איילת עוברת אותה)

noaxxx

New member
זה היה באחת השיחות של השלישיה המגעילה

למיטב זכרוני, אחת השיחות שזה עלה בהן היתה בשיחה באותו הלילה שהן רקמו מזימות איך לעצבן את דניאל...

"הדור הבא" ומוזיקה כנראה לא הולכים ביחד...

אין לי מושג למה במסיבות של הדור הבא אין מוזיקה ממש,כלומר ממש מוזיקה עם מילים,ולא משנה אם זה פופ,אר נד בי,רוק וכו... מה הטעם להביא DJ,שישמיע ביטים ומקצבים? אפשר גם מהקונטורול לעשות זאת. אתם שמעתם מוזיקה אמיתית שם? ליידי גאגא,ריהנה,ביונסה וכו... כנראה שאין להם זכויות,וזה עניין של תמלוגים אבל זה די מפתיע לאור זה שיש להם כסף לדברים אחרים כמו הבאת קובי פרץ לשלושה ימים בוילה. אפרופו פרץ אני בטוח שהוא "משתכר" היטב עבור שהותו בוילה,דחיל רבאק לא יכלתם להגיע איתו לסיכום על שניים שלושה שירים בערב? כמה זה עוד אלפייה או שתיים? לא מובן גם מכיוונו של פרץ,הוא מפסיד הופעות במועודונים,חתונות,בר-מצוות כל לילה שם רק עבור שהותו?

NevaEva

New member
אולי קובי פרץ לא כ"כ עסוק, למרות שנראה

שלזמרים מזרחים תמיד יש עבודה... בתקופה האחרונה קובי פרץ פחות פופולרי.

עסוק עסוק האמן לי,יש הרבה "שלופים" במדינה..

הבחור תותח ברומניה,מכר שלי חזר משם לא מזמן... בתור אחד שכבר מילא את נוקיה פעמיים,עשה קיסריה כמה פעמים,וגם את היכל התרבות,אז למלא אולמות חתונה,ובר-מצוות ואירועים פרטיים וועדי עובדים זה לחם בשבילו.

sivan513

New member
משמיעים להם מוזיקה כזאת

פשוט לא במסיבות זה דווקא דיי מגניב, אני אוהבת מסיבות כאלו

השמיעו להם אולי מספר מקרים בודדים מאוד. וגם

זה לרוב מוזיקה בואי נקרא לה כך לא מיינסטריים. באח הגדול למשל הפציצו תמיד עם להיטים עכשווים. כנראה ענין של

מה זה מפתיע אותך? היא ואיתן בדרך לפוזיציה

הרגילה שלהם לאחרונה-כלומר שפוכים וגמורים. עוד שעה שעתיים זה קורה.

noaxxx

New member
גאגא,ריהנה,ביונסה וכו... זה מוסיקה למסיבה?

דווקא יש להם אחלה מוסיקה כנראה שזה עניין של טעם

האמת כן,כמו שהDJ עושה רמיקסים של שירי..

נניטיז ואייטיז וגם של קובי פרץ,גם רמיקסים של ג'י זי,ביונסה ולייד גאגא יכולים להתאים למסיבה. אבל השמות של הזמרים והזמרות לא האישיו. האישיו הוא שתמיד אבל כמעט תמיד הם משמיעם מוזיקה ללא שירה באמת. אלא מקצבים עם כמה הברות בודדות אולי. אני אישית לא חובב מזויקת הדאב,האוס הזאת. זה לא חלב ולא בשר.

noaxxx

New member
מוסיקה אלקטרונית הכי כיף למסיבה

מסכימה שקצת יותר קצבי, יותר טרנסים, היה משגע אותם לגמרי...
וסתם נקודה למחשבה.. לכל סגנון במוסיקה יש את היופי שלו יש זבל ויש את ה- טופ. בשבילך, חבל, אל תפסול ז'אנר שלם עד שלא שמעת את ה- טופ שיש לו להציע.

למעלה