יום רביעי

sivan1237

New member
איילת רוקדת כאילו אף אחד לא מסתכל עליה

וכאילו אין מצלמות.. לא כמו כל היתר שנורא מתאמצות לקבל צומי מקובי פרץ

stabilo7

New member
זה מהמם שהיא ככה משוחררת, מבחינת הריקוד..

ולא שמה על המצלמות והאנשים... חח היא קורעת אותי מצחוק- היא אומרת לדי ג'יי "תן לי בראש. תן לי. אני מוכנה"

billc

New member
יש לה תחת לטיני

ולא חסר לה למעלה זה נראה מעולה שהיא רוקדת

sivan1237

New member
לענבר יש גוף דומה

ובכלל לוק דומה..שיער קצר כה..גוצה.. ובכל זאת איילת ניראת יותר סקסית. הכל עניין של אטיטוד..למעשה איילת ניראת שם יותר מכל הקרן והליהיא למיניהן..

לדעתי אורטל לא סתם נתנה את המתנה שלה לאתי.

יש פה שיקול אסטרטגי של להראות טובה כלפי הקהל בחוץ והבנות בבית. מיד ידעתי שאורטל תעניק לאתי את המתנה,אם היה מדובר באחרת זה לא היה קורה. לאורטל יש חולשה לאתי בגלל שהיא חושבת\משערת שהיא הכוכבת בחוץ. המקרה של אמא של איילת חמור יותר והיא לא היתה מעניקה לה. אורטל אסטרטגית ומחושבת מאוד, מי שראה את ההצגה שלה במשחק השקר או אמת ראה שחקנית אמיתית,היא ניצלה סיפור מוות של אחותה התאומה כביכול כדי לזכות. מפחיד אני כמו שאר האנשים שם כמעט האמנתי לה.

sivan1237

New member
היא נתנה לה את הפרס כי אתי עשתה ממנו אישיו

ואייילת לא. גם אני אם הייתי במקומה הייתי נותנת לבחורה שיותר דיברה על זה..ואתי מהרגע שהיא שמעה שיש שיחה התחילה לבכות לכולן. עשתה לכולן פסיכולוגיה. אם איילת הייתה מדברת על זה אורטל הייתה מבינה שזה חשוב לה אבל היא לא

אני לא חושב ככה. אתי בשביל אורטל מסמלת כוח

איילת לא. ובחורות מניפולטיביות כמו אורטל שמנסה להיות מה שהיא לא במציאות לטעמי יודעות איך לעשות גם מהפסד רווח. מאוד הייתי רוצה לכתוב שהמתנה באה ממקום נקי 100% אצל אורטל,אבל לצערי אני לא מרגיש כך אחרי די הרבה שעות אורטל. אורטל גם אחרי אינספור דחיות מצד חבורת הזבל,מנסה להיות אחת מהן. וכן הויתור העצמי שלה היום בא בול כדי להתחבר שוב אליהן. זה שהן שוב ידחו אותה זה ידוע מראש.לגבי אתי הפריחה הוולגרית-אתי עושה מה שהיא יודעת לעשות הכי טוב לחשוב על התחת שלה בלבד.זה שיש שם אנשים או יותר נכון בחורות חסרות עמוד שדרה זה רק למזלה. אני בטוח שגב עיקם פרצוף,וגם נירו. מה זה זה לקפוץ כמו חמורה ולדרוש עוד לפני הזכיה את הפרס? ואיפה בדיוק המחלה של אימא של אתי היתה עד היום? עד הפרס של שיחה הביתה? לאור שקריה וסילופיה של הכוניפה חזן,אני לוקח כל משפט שלה בעירבון מוגבל מאוד וממליץ גם לאחרים.

sivan513

New member
היא נתנה לה את הזכייה בגלל שהיא בכתה בסלון

לעיניי כולם, בגלל אמא שלה איזה בן אדם לא היה נותן לה את הפרס? מילא שהיא רצתה להצטייר טוב בעייני הקהל, או בגלל שאיתן אמר לה. אבל זה ממש לא היה כדיי להתחבר אליהן.

זה מה שאני חושב גם.אבל היא כל כך עושה את זה

נכון ומדוייק וכאילו ללא מאמץ שזה מאוד מאוד קשה להבחין בכך.

Lichy7

New member
צודק לגמרי

כמו שרשמתי לך אתמול, היא בחורה בת 25 עם ניסיון חיים וערמומיות של אישה בת 50. לא נראה שמישהו בכלל קרוב לקלוט את הבחורה הזו. והאמת, זה ממש ממש קשה זו בדיוק הסיבה שלדעתי יש לה סיכויים מאוד גבוהים לזכות בתענוג המפוקפק- להיות הבחירה הסופית של איתן אולי היא העונש שלו
במובן זה, מאחלת לו לבחור את ליז או אורטל

24שעות1

New member
אלי - אצל אורטל רב הנסתר על הגלוי

בכלל לא ביישנית ותמימה , הכל אסטרטגי ומחושב אצלה, אבל מרוב חישובים כמעט והיתה בחוץ, בשניה האחרונה עשתה טויסט וחזרה למשחק.

למעלה