היא אמרה שכן פחות או יותר יקח לה קצת זמן לרדת מהסולם...
L Lichy7 New member 28/7/11 #364 דמיינתי או שראיתי שם גברים חדשים?? ואני לא מדברת על השלישייה החדשה. אני הוזה או שפספסתי עוד משהו היום?
דמיינתי או שראיתי שם גברים חדשים?? ואני לא מדברת על השלישייה החדשה. אני הוזה או שפספסתי עוד משהו היום?
L Lichy7 New member 28/7/11 #381 ../images/Emo6.gif תודה חשבתי שמרוב עייפות אני הוזה. לרגע חשבתי שערוץ 10 התחיל ממש להשתולל עם הליהוק ולעשות לנו שמייח
../images/Emo6.gif תודה חשבתי שמרוב עייפות אני הוזה. לרגע חשבתי שערוץ 10 התחיל ממש להשתולל עם הליהוק ולעשות לנו שמייח
S survivorUS New member 28/7/11 #361 דניאל לא נחה קודם רקדה עם נירו , הוא ישב לנוח . ואגב עברה לגב , וגם הוא ישב . רקדה קצת עם איתן . ועכשיו שהבנים כולם יושבים היא הלכה לדיג'י . אבל אני חייב להודות היא עושה לי את זה!
דניאל לא נחה קודם רקדה עם נירו , הוא ישב לנוח . ואגב עברה לגב , וגם הוא ישב . רקדה קצת עם איתן . ועכשיו שהבנים כולם יושבים היא הלכה לדיג'י . אבל אני חייב להודות היא עושה לי את זה!
ק קשקשה9 New member 28/7/11 #407 ../images/Emo249.gif וליהי עם כל הפוזה שלה בשניה הולכת עם איתן ומוכרת את קרן ובן