יום רביעי

24שעות1

New member
דניאל יוצאת מהמקלחת ומסתובבת עם מגבת

כרוכה ליד גב וקובי, האם זה נעשה מתוך שיכרות או על מנת לפלטרט איתם

noaxxx

New member
ראיתי קודם על MUTE ודניאל נראתה כמו..

שרמוטה ותסלחו לי על השפה. היא לא יכולה לראות גבר ולא להימרח עליו? מי אמר שהיא בוגרת לגילה? כל פעם מחדש רואים כמה היא ילדה.... בדיוק כמו בקטע שהיא מצפה לגנוב להן את הרווק, להשתחצן שהוא שלה וכו'... ואז לא להבין למה כל הבנות מתרחקות ממנה. מה נסגר איתה? שתתבגר כבר

24שעות1

New member
נירו שאל איפה דניאל ואז אמר איתן שוב נכנס

להסגר. הרג אותי הבחור לילה שני האורחים מחכים שהחדר יתפנה

stabilo7

New member
שמתי לב שכל פעם שהן שרות

אז יש תחרות בין איילת, ליז ועדי מי שרה הכי יפה.. איילת חייבת לבלוט כי היא שרה הכי יפה וזאת הנישה שלה (והריקוד..) אבל ליז גם אוהבת להיות מושלמת בהכל אז היא מנסה לשיר יותר חזק כדי שיגידו לה כמה היא שרה יפה. וכרגיל היא חיה בסרט והכל אצלה לוחץ כמו הריקוד. ועדי סתם לא קשורה לעולם. זהו. חח

Klayhamn

New member
אוי ואבוי.......

1. גב הרגע אמר משב רוח רענן.... 2. ענת נשפכת על גב ומתוודה בפניו שהיא דלוקה עליו 3. לענת רואים את הפות

KEEK

Member
והבנות לא יודעות שהוא תפוס?

כולן מפלרטטות איתו

מה זה משנה גם ככה הוא עוזב

בקרוב....הפלרטוט לכשעצמו מכניס להן רגש ועניין והן יודעות שגם ככה לא יצא מזה משהו רציני כל עוד הוא עוזב עוד יום יומיים... ואגב, גב באמת שווה...חבל שלא משאירים אותו עד הסוף, אני רואה כבר איך הוא עושה תחרות עם איתן למי יש יותר יחסים אינטמים עם בנות סימולטנית...לגב היה לפחות את ענת,עדי,ענבר ואולי גם איילת ולכו תדעו, אולי גם דניאל היתה מתחלקת בינו לאיתן...אבל זה לא יקרה,חבל...

Klayhamn

New member
אני מלכתחילה אמרתי

שהיו צריכים לעשות ערבוב של רווקים ורווקות... קצת אווילי להמר על רווק אחד

למעלה