יום רביעי

איציק911

New member
אתי מסריחה ואורטל טעתה בלחץ סביבתי

אם כבר היה צריך לותר לאיילת ולא לאתי שזורעת טרור בבית מפחידה את כולם ומלכלכת. למה לא לתת לאיילת כי היא שקטה ומתוקה?רק בצעקות איומים והפחדות משיגים דברים???????????????.

שריוקי

New member
זו לא מלחמת מחלות והלואי וכולם יבריאו

זו תגובה להתיחסות של הבנות ולהתנהגות הסחטנית רגשית על כולם.

didush100

New member
זה ממש לא מה שנאמר כאן

וזה מזעזע בעיניי שאנשים כ"כ עיוורים ומוציאים את השטויות האלו מהפה. בושה וחרפה!!!!! שיהיה לכולם רק בריאות ושלעולם לא תדעו מה זה. כמה שטויות כמה???? יש גבול על בריאות לא מדברים נקודה!!!!!

noaxxx

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif הדיון הוא על ההתנהגות ולא על.!!!

KEEK

Member
ההתנהגות של אתי איומה

לא יודע מה יש לאמא שלה אבל גם לאיילת יש אמא חולה בבית, ואיילת הרבה יותר צעירה ממנה ואני לא רואה את איילת מתבכיינת בפני כולם. ההתנהגות של אתי נוראית שתלמד לפרגן. אם היא כל כך דואגת לאמא שתחזור הביתה.

על כמה מתערבים שלא יעבור הרבה זמן

עד שאתי תחזור ללכלך על אורטל עם קרן? ואני מתערבת איתך גם, שביחוד אחרי הקטע הזה, קרן תנסה יותר לדבר עם אתי עליה, כדי לגשש מהי עמדתה של אתי. כדי שחס וחלילה היאלא תאבד את אתי במלחמה ההזויה שלה.

goodpink

New member
איזה חוצפה מצד אתי וצביעות מצד אורטל

אתי חוצפנית למה לך מגיע את השיחה ולא לאיילת שיותר צעירה וצריכה את השיחה יותר מי יודע עם אתי דוברת בכלל אמת עם כל השקרים שהיא משקרת על אחרים ועל עצמה ועוד דיברה על איילת שמספרת כדי שירחמו עליה אורטל צבועה עשתה זאת רק בגלל שאיתן ביקש ולא מוטב ליבה להראות טוב אם רציתה לעשות מטוב ליבה היא היתה עושה זאת מיד למה היא לא חשבה על איילת בעצמה ועוד מתבייכנת איזה כהות מצידה לא להבין מיד להביא לבנות שיש להם בעיה למה איתן צריך להגיד לה את זה היא לא צריכה לחשוב על זה לבד רק שהוא אומר לה שזה לא נראה טוב

בא לי להיכנס עם מספריים לוילה ולגזור לפרחולה|

מטברייה את הכאבשה המסריחה שיש לה על הראש העילג שלה

KEEK

Member
אורטל מוותרת לאתי. בא לי להקיא.

אתי פשוט אישה מגעילה במקום שתפרגן מכל הלב היא עשתה לה סצנות ועכשיו לוקחת לה את הפרס בלי לחשוב לשניה. מגעיל.

איתן ביקש ממנה לעשות את זה

והיא כמובן רוצה לרצות אותו..... העבירו מהר את המצלמה כשהוא ביקש ממנה... הוא אמר לה שהוא מאד יעריך את זה.... כי אתי ממש צריכה

רגע רק רגע

Active member
ומוסיפה - "כל הכבוד לה"

בפני אותן אלו שעימן היא מלכלכת על אורטל כל ערב. אתי עשתה מניפולציה רגשית על אורטל מהסוג הנמוך ביותר. עוד סיבה לסלוד מאתי.

למעלה