יום רביעי

רגע רק רגע

Active member
../images/Emo124.gif מנהלים../images/Emo70.gif

מקללים מתכתבים בפורום
<כל עוד לא קראת לי לתך... אני סבבה
)

KEEK

Member
איילת בזה הרגע הרוויחה אצלי המון נק' זכות

לא הזכירה לרגע את מצבה של אמא לא נכנסה לזה בכלל. לא ניצלה את זה בשביל לקיים שיחת טלפון.

goodpink

New member
כל הכבוד לאיילת אורטל כהות חוסר רגישות משווע

אתי חוצפנית אורטל למה איתן צריך להגיד לך לוותר על השיחה את לא צריכה להבין זאת לבד שאת יודעת את הצב ושיש שאנשים שזרורים יותר לשיחת טלפון זה היה הדבר הטבעי לעשות והנכון לעשות אבל היא כולה במשחק וחושבת רק על עצמה ולהיראות טוב

sivan513

New member
איזה לא נעים

היא מעמידה את אורטל במצב מאד לא נח, כי גם אמא של איילת חולה מזה המניפולציות הרגשיות האלה? רבאק היא בת 30 ועוד בטח הם ירכלו אחר כך על אורטל שעשתה את זה רק בשביל להצטייר טוב...כבר ראיתי את הפרצוף השונא של קרן. בעח איזה בנות דוחות

נכון נכון מאוד...

קרן עדיין עם פרצוף שונא, כי היא מתחילה להרגיש את האדמה רועדת תחת רגליה. היא מפחדת שבדיוק המעשה הזה, יקרום לה לאבד את אתי כבת ברית נגד אורטל. כי קרן היא כלבה.

רגע רק רגע

Active member
זה לא קשור למחלת האם של אתי.

כל פעם שהיה פרס על הפרק... אתי הייתה חייבת לזכות בו. זה התחיל עם הזכיה במכירה הפומבית. עבר לזה שהיא הייתה חייבת לזכות בפרס של הקניות בקניון, ועכשיו השיחה. אתי היא טיפוס מגעיל שחייב לקבל הכל וע"י סיבות מניפולטיביות מגעילות.

KEEK

Member
אתמול היא אמרה גם לקובי שהיא "חייבת"

לזכות בחסינות.

מסכן איתן החנון כל שבוע מביאים לו זמר ערבי |כ

אחר לוילה והוא צריך לשמוע את הצווחות של הערסית הטבריינית שבוע שעבר הביאו לו זמר ערבי מטברייה

רגע רק רגע

Active member
אה, גם יש חסינות?

היא "חייבת" לזכות בהכל. הרי אתי הגיעה בשביל החוויה
מרגיז שאורטל נפלה למניפולציה של אתי. דר"א, זכור לי שהיה פה בפורום דיון על - איך איילת השאירה את אמה החולה ונכנסה לוילה? את הדיון הובילו בעיקר תומכות אתי. מעניין מה דעתן כעת על אתי, שהשאירה את אמה החולה ונכנסה לוילה

Klayhamn

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

מישהו זוכר פה מי היו אלה שזימרו פה בלי סוף על כמה איילת לא מוסרית שהיא משאירה אמא חולה בבית?

חני156

New member
יואו גב פשוט הורס ../images/Emo99.gif

נראה לי מתפתח משהו עם איילת לא?? מתאימים

Klayhamn

New member
לא נראה לי

הוא סתם חברותי ובן אדם טוב --- לא כמו איתן הפוץ הצנון הם משדרים על אותו גל, אבל לא נראה לי שהוא מעוניין דווקא בה (לפחות מוקדם מדי לקבוע)

KEEK

Member
בדיוק. גב מראה לאיתן איך אפשר להיות

בחור חברותי ונחמד גם לבחורות שהוא לא מתכוון להגיע איתן לאינטימיות. איתן מתייחס רק למי שהוא גם מתעסק איתה. מכל שאר הבחורות הוא פשוט מתעלם, או משתיק.

למעלה