יום רביעי

Klayhamn

New member
חח אבל...

לדעתי זה מבשר על הבאות... צריך לראות האם יתחיל ביניהם משהו או לא. לדעתי הוא נמשך אליה ממש אבל משהו במוחו הקטן רומז לו שהיא מטורפת

הבחורה הזו לא מוכנה למערכת יחסים

יש לה מלא אישיוז עם עצמה שהיא צריכה לסגור קודם לכן. היא ועוד כמה בנות שם... בגלל זה כל שיחה שלה מעייפת ברמות . היא מטורפת בהחלט, ולדעתי , ברגע שיהיה ביניהם משהו, אם בכלל, זה יהפוך להיות החברה הקנאית מהגיהנום.

goodpink

New member
גב אמר בשיחה עם איתן היום שיש לו חברה

בשיחה עם איתן הוא ציין שיש לו חברה אז בגיא פינס ניסו ליצור באז

רגע רק רגע

Active member
תודה על התזכורת ../images/Emo13.gif

באמת שארוחת השף פרחה מזכרוני. ישנן עוד דוגמאות ל"חובה" של אתי לזכות בפרס?

Klayhamn

New member
כן

הראיון עם גיא פינס מה קרה עם הארוחת שף? איזה סצנה עשתה?

רגע רק רגע

Active member
הראיון זאת המכירה הפומבית...

שעליה רשמתי. הסצינה הייתה סביב השולחן שבגינה אורטל כעסה על הבנות על כך שהן עסוקות במה שמתרחש בחדר הבנים ולא במה שקורה להן באותם הרגעים בתוך הוילה. אתי אח"כ ניהלה סוג של חרם על אורטל.

אתי התרעמה מה פתאום איתן

בחר את קרן וליהיא לארוחת השף.... הרי הן ממילא יוצאות לדייטים והיא לא תצא איתו לדייט מחוץ לבית אז לפחות שהיו מפרגנים לה את הארוחה... והיא צעקה ובכתה... וגרמה לקרן וליהיא להרגיש חרא עם זה שהן הולכות .....פתאום אני נזכר שהייתה תקופה שהמשולש אתי-קרן-ליהיא בהתחלה לא היה כזה מבוסס

Klayhamn

New member
לא ראיתי את ההתחלה

אבל אני זוכר במעומעם שזה לא היה משולש אלא שקרן הייתה עם ליהי ועם הזמן אתי וקרן רקמו ביניהן את ברית החושך וליהי הפכה לזנב

Klayhamn

New member
../images/Emo240.gif איתן בשיחה ראשונה של 1 על 1 עם ליז

לפחות פעם ראשונה שאני רואה אותו לבד איתה....

ותמיד היא משעממת אותי

משעממת, תמיד רצינית, נשמעת דכאונית כל הזמן, יש לה קול שכבר מתחיל לעצבן אותי. מעייפת אותי.

נכון הקול שלה ממש מעצבן

היא מתחנפת כל הזמן ורואים שהיא לא מתכוונת לשום מילה ממה שאומרת. הכל שטוח בקול שלה. היא לא נכנסת ללב... קלפטעעעעעע בקיצור. כמו זקנה בגוף של בחורה....

goodpink

New member
זו אותה שיחה מה קורה היא כבר אמרה זאת סיפרה כ

כבר לכולם אותה שיחה פעם אחר פעם היא ודניאל מנהלות אותה שיחה פעם אחר פעם עם אנשים לפחות תחליפו מילים אותו דבר

Klayhamn

New member
האמת שזה נכון

גם ליז וגם דניאל ננעלו על שני תקליטים שבורים אינסופיים.... מפחיד

רגע רק רגע

Active member
לא יודע מה אתכם, אבל...

אני לא מצליח להוציא את הדמות של חפר מנירו לוי
חסר שהוא יכנס לשירותים של הבנות וישאל -
איפה העיתונים של ה"לאישה"?

Klayhamn

New member
מישהו יכול להסביר --

מה קורה לעזאזל בין עדי לאיתן כרגע? על מה היא מעוצבנת?

רגע רק רגע

Active member
../images/Emo12.gif היא עצבנית?

גם לי לא ידועה התשובה לשאלתך ואשמח מאוד לדעת על כך. נחמד אם עדי תתחיל להפגין יותר אישיות.

למעלה