ואיתן היה די קשוב וניסה להבין מה היא "חושבת שצריך לעשות", אבל לא הבנתי מה לעזאזל קרה בגלל שהיא מצליחה לדבר כל כך לא ברור ובשקט שאפילו הוא שעומד 30 ס"מ ממנה לא הבין/שמע אותה
נכנסתי לאינטרנט באמצע וראיתי רק את החלק האחרון. איתן ניסה לשאול אותה מה היא רוצה להגיד לו ועדי לחשה בצורה כזאת שאי אפשר לשמוע. איתן ניסה להתקרב ואולי לקרוא את השפתיים כמו בשפת הסימנים ועדי סובבה את הראש ומילמלה לכיוון השני. איתן ניסה לכבוש את כעסו ופעמיים אמר:"אני לא שומע". אבל עדי הורידה את ראשה והמשיכה למלמל. איתן שאל אם היא רוצה לכתוב לו כי הוא לא שומע ואז עדי נעלבה ואמרה שלא צריך. איתן הלך. איך היא יודעת לתת הוראות בקול בשיעור היוגה שלה ולא יודעת לדבר בקול? בכל פעם שיש שיחה שלה אני מגביר את הרמקולים וגם זה לא עוזר. אגב, גם גב העיר לה פעם שאי אפשר לשמוע את הלחישות שלה.
היא ניהלה שיחה היום עם ענת אם אפשר לקרוא לזה שיחה בגלל שאם ענת לא דיברה היא אמר היה להבין על מה מדובר וענת לא דיברה הרבה כי עדי יזמה את השיחה היא אמרה כאילו אז כאילו יכול להיות כאילו נראה לי כאילו אבל כאילו ככה כמה דקות אז הצלם התעצבן והעביר מצלמה היא התעצבה בגלל שאיתן לא נכנע לטקטיקה התחנחנות שלה לגברים זה חלק מהפלירטוט שלה לדבר בשקט להוריד את הראש וכו' הם דיברו על ליז ושהיא צריכה לדבר עם ליהי ואיתן לא שמע אמר לה לדבר בקול הוא לא שומע
אבל בגולמניות מושלמת וכל בחורה שרואה את גב 5 דקות מבינה שזו לא טקטיקה טובה. גב שכב כמה ס"מ ממנה והיא לחשה ופתאום פנתה ואמרה: "אל תקשיב!". גב קצת נעלב ואמר שאי אפשר לשמוע וגם לא מעניין אותו... היה לזה המשך באותו נוסח אבל גב עצם את עיניו ועדי המשיכה בלחישות..
קודם כל הוא לא שכב כמה ס״מ ממנה, אלא יותר בהמשך הספה, היה מטר לפחות. ומה שכתבת... שהיה לזה המשך... אז.... בסיום היא גם אמרה לו שאין לה בעיה שישמע מה היא אומרת, (היא היתה בשיחה עם ענת)
ומצד שני להשתלב. גב לא ידבק אבל הוא שכב במרחק מתאים.. משפט המחץ שהזכרת בסוף גם לא היה מוצלח.. אפשר להבין אחרי הנזיפה הקודמת שלא משנה לה אם ישמע או לא והיא לא ממש מתעניינת בו. זה די מעליב.. חלק מהשיחה נסוב על זה ש"היא כהר לא מנסה והתיאשה.." דבר שצריך לעניין את גב, אם הוא פנוי.. אני בטוח שגב לא שכב שם במקרה..
שהוא חושב שעדי הכי יפה שם... ברור שלא שכב שם סתם עדי פשוט לא מבינה מה היא אמורה להיות בכלל היא מתנהגת לחילופין כמו ילדה אבודה ולחילופין כמו זקנה -- בגוף של בת 30
שלא משנה אבל מדברת בלחישות כאלה שאי אפשר לשמוע.. הרי כולנו לא הצלחנו לשמוע והיה ברור שגב לא שומע. הוא גם אמר שלא שמע.. היא ממש לוחשת וממלמלת.. עדי צריכה לפתח אישיות..
הוא ההבדל בין נקודת מבט גברית ונקודת מבט נשית. לגברים ברור שהוא לא היה שם במקרה ואם זה לא ברור המבט שהיה לו כשהוא פקח לרגע את העיניים היה ברור מאוד. נשים כנראה מבינות יותר את עדי: עדי חשבה שהיא משחקת משחקים של :"אל תקשיב" "לא אכפת לי" והפנית מבט וראש עם לחישות והוא יבוא אחריה אבל זה מעליב קצת..אני בטוח שגב הרגיש שהיא משחקת משחק ילדותי ולא באמת סופרת אותו. אגב, זה סוג המשחקים שהיא עשתה בהתחלה עם בן עד שהחליטה (מאוחר מידי) לחזר אחריו..
משהו אף פעם לא מסתדר אצלה. כשהיא רוצה להיות חברותית היא שואבת לזה שעומד מולה את כל האנרגיה. כשהיא מנסה לפלרטט עם בחור היא יוצאת או ישירה מידי (בן) או טיפשית מידי (גב) הכל אצלה הולך פשוט הפוך. היא בפירוש מוזרה