יום רביעי

Klayhamn

New member
היא אמרה משהו שקשור לליהי

ואיתן היה די קשוב וניסה להבין מה היא "חושבת שצריך לעשות", אבל לא הבנתי מה לעזאזל קרה בגלל שהיא מצליחה לדבר כל כך לא ברור ובשקט שאפילו הוא שעומד 30 ס"מ ממנה לא הבין/שמע אותה

sivan513

New member
היא אמרה אולי משו בקשר לליז...

אגב מי יזם את השיחה בין איתן וליז?

לונדרון

New member
אם זה מנחם אותך, איתן עמד לידה ולא שמע...אבל

אולי משהו שקשור בליז וליהיא...???????????????

easternstar

New member
אוי עדי, עדי..מה יהיה איתה?

נכנסתי לאינטרנט באמצע וראיתי רק את החלק האחרון. איתן ניסה לשאול אותה מה היא רוצה להגיד לו ועדי לחשה בצורה כזאת שאי אפשר לשמוע. איתן ניסה להתקרב ואולי לקרוא את השפתיים כמו בשפת הסימנים ועדי סובבה את הראש ומילמלה לכיוון השני. איתן ניסה לכבוש את כעסו ופעמיים אמר:"אני לא שומע". אבל עדי הורידה את ראשה והמשיכה למלמל. איתן שאל אם היא רוצה לכתוב לו כי הוא לא שומע ואז עדי נעלבה ואמרה שלא צריך. איתן הלך. איך היא יודעת לתת הוראות בקול בשיעור היוגה שלה ולא יודעת לדבר בקול? בכל פעם שיש שיחה שלה אני מגביר את הרמקולים וגם זה לא עוזר. אגב, גם גב העיר לה פעם שאי אפשר לשמוע את הלחישות שלה.

Klayhamn

New member
אין לי מושג איך היא שרדה בכלל עד כה

איך היא הצליחה להיות באיזושהי זוגיות ? היא כמו גרסה ריאליסטית יותר של SUDDENLY 30 --- כמו ילדה שיום אחד מצאה את עצמה מתעוררת בגוף של אישה

goodpink

New member
ניהלה שיחה עם ענת היום כאילו כאילו כאילו כאיל

היא ניהלה שיחה היום עם ענת אם אפשר לקרוא לזה שיחה בגלל שאם ענת לא דיברה היא אמר היה להבין על מה מדובר וענת לא דיברה הרבה כי עדי יזמה את השיחה היא אמרה כאילו אז כאילו יכול להיות כאילו נראה לי כאילו אבל כאילו ככה כמה דקות אז הצלם התעצבן והעביר מצלמה היא התעצבה בגלל שאיתן לא נכנע לטקטיקה התחנחנות שלה לגברים זה חלק מהפלירטוט שלה לדבר בשקט להוריד את הראש וכו' הם דיברו על ליז ושהיא צריכה לדבר עם ליהי ואיתן לא שמע אמר לה לדבר בקול הוא לא שומע

Klayhamn

New member
תוכל להרחיב?

למה ליז צריכה לדבר עם ליהי ואיתן? באיזה הקשר? ואיך ענת קשורה? עדי הרי כבר לא מעוניינת בכלל באיתן אז למה כביכול הייתה צריכה להתחנחן לו?

easternstar

New member
היא פלירטטה עם גב ולא עם איתן

אבל בגולמניות מושלמת וכל בחורה שרואה את גב 5 דקות מבינה שזו לא טקטיקה טובה. גב שכב כמה ס"מ ממנה והיא לחשה ופתאום פנתה ואמרה: "אל תקשיב!". גב קצת נעלב ואמר שאי אפשר לשמוע וגם לא מעניין אותו... היה לזה המשך באותו נוסח אבל גב עצם את עיניו ועדי המשיכה בלחישות..

Klayhamn

New member
לעזאזל

חבל שפספסתי את זה... אם רק הייתה יודעת שהוא חושב שהיא הכי יפה מכולן, אולי לא הייתה מתנהגת כמו מטומטמת...?

easternstar

New member
הוא שכב לידה על הספה..

כמה מטומטמת יכולה בחורה להיות כשגבר שוכב כמה ס"מ ממנה?

noaxxx

New member
לא מדוייק, דווקא ראיתי את הקטע המדובר..

קודם כל הוא לא שכב כמה ס״מ ממנה, אלא יותר בהמשך הספה, היה מטר לפחות. ומה שכתבת... שהיה לזה המשך... אז.... בסיום היא גם אמרה לו שאין לה בעיה שישמע מה היא אומרת, (היא היתה בשיחה עם ענת)

easternstar

New member
מטר זה מרחק סביר כדי לא ממש להתקרצץ

ומצד שני להשתלב. גב לא ידבק אבל הוא שכב במרחק מתאים.. משפט המחץ שהזכרת בסוף גם לא היה מוצלח.. אפשר להבין אחרי הנזיפה הקודמת שלא משנה לה אם ישמע או לא והיא לא ממש מתעניינת בו. זה די מעליב.. חלק מהשיחה נסוב על זה ש"היא כהר לא מנסה והתיאשה.." דבר שצריך לעניין את גב, אם הוא פנוי.. אני בטוח שגב לא שכב שם במקרה..

Klayhamn

New member
הוא הרי אמר לאיתן

שהוא חושב שעדי הכי יפה שם... ברור שלא שכב שם סתם עדי פשוט לא מבינה מה היא אמורה להיות בכלל היא מתנהגת לחילופין כמו ילדה אבודה ולחילופין כמו זקנה -- בגוף של בת 30

easternstar

New member
זה קצת מזכיר גנון..קודם נוזפת, אח"כ אומרת

שלא משנה אבל מדברת בלחישות כאלה שאי אפשר לשמוע.. הרי כולנו לא הצלחנו לשמוע והיה ברור שגב לא שומע. הוא גם אמר שלא שמע.. היא ממש לוחשת וממלמלת.. עדי צריכה לפתח אישיות..

easternstar

New member
אולי ההבדל בין התגובות שלי ושל k

הוא ההבדל בין נקודת מבט גברית ונקודת מבט נשית. לגברים ברור שהוא לא היה שם במקרה ואם זה לא ברור המבט שהיה לו כשהוא פקח לרגע את העיניים היה ברור מאוד. נשים כנראה מבינות יותר את עדי: עדי חשבה שהיא משחקת משחקים של :"אל תקשיב" "לא אכפת לי" והפנית מבט וראש עם לחישות והוא יבוא אחריה אבל זה מעליב קצת..אני בטוח שגב הרגיש שהיא משחקת משחק ילדותי ולא באמת סופרת אותו. אגב, זה סוג המשחקים שהיא עשתה בהתחלה עם בן עד שהחליטה (מאוחר מידי) לחזר אחריו..

Klayhamn

New member
היא פשוט לא יודעת להיות קלילה

זה כאילו היא שולטת בכל מולקולה בגוף שלה, ולא מסוגלת TO LET GO ולזרום עם הסיטואציה

Lichy7

New member
בדרכה שלה.. כן

משהו אף פעם לא מסתדר אצלה. כשהיא רוצה להיות חברותית היא שואבת לזה שעומד מולה את כל האנרגיה. כשהיא מנסה לפלרטט עם בחור היא יוצאת או ישירה מידי (בן) או טיפשית מידי (גב) הכל אצלה הולך פשוט הפוך. היא בפירוש מוזרה

למעלה