הוא סתם מנסה להתחנף לכל דבר שזז אמר הרגע, כשהוא ניגש לדניאל ואיתן שעמדו יחד
K Klayhamn New member 28/7/11 #122 הוא סתם מנסה להתחנף לכל דבר שזז אמר הרגע, כשהוא ניגש לדניאל ואיתן שעמדו יחד
A andy181 New member 28/7/11 #124 לא בדיוק אמר שהוא ממליץ..אמר לאיתן שדני היא אישה לחיים ולא רק לתוכנית..ואז אחרי זה אמר שגם אורטל.
A andy181 New member 28/7/11 #132 אני אישית לא תפספתי אותו עדיין בשקר אבל אם הוא כמו אתי זה זה רק עניין של זמן.... שמת לב אם יש לו משהו נגד קרן? (כי קרן אמרה על זה איזה משהו..)
אני אישית לא תפספתי אותו עדיין בשקר אבל אם הוא כמו אתי זה זה רק עניין של זמן.... שמת לב אם יש לו משהו נגד קרן? (כי קרן אמרה על זה איזה משהו..)
K Klayhamn New member 28/7/11 #135 לא ממש... לא צפיתי בשעות האחרונות ורוב היום האזנתי בחצי אוזן בעבודה... אז אין לי מושג
K Klayhamn New member 28/7/11 #130 לדוגמא עכשיו, נתן עצה חברית לליז: נצמד אליה לגוף - תקע את הפה שלו בתוך השיער שלה מעל האוזן, וצעק לה "שימי זין על כולם" או משהו כזה.... איזה ג'נטלמן
לדוגמא עכשיו, נתן עצה חברית לליז: נצמד אליה לגוף - תקע את הפה שלו בתוך השיער שלה מעל האוזן, וצעק לה "שימי זין על כולם" או משהו כזה.... איזה ג'נטלמן
ק קשקשה9 New member 28/7/11 #123 כי איתן ביקש מאורטל לתת לאתי את הזכות לשיחת טלפון עם אמא שלה בזמן שגם לאיילת יש אמא חולה ...
S sivan513 New member 28/7/11 #128 תודה שמעתי אותה אומרת שהיא כועסת גם על הבנות..וגם ליז עצבנית.. מה קורה פה?! חחח
ע עירקי בפיתה New member 28/7/11 #215 תודו אורטל יושבת כמו קוקסינל תיאלנדי בפאטייה שמחכה לקליינט שיקח אותו למלון ב600 באט ללילה לא?
מ מיצי החתולה5 New member 28/7/11 #129 איילת גם שוחחה מקודם עם גב שהיא נפגעה שהיא לא קיבלה את ההזדמנות לשיחת טלפון עם אמא שלה.
ק קשקשה9 New member 28/7/11 #162 רגע../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifרק עכשיו ראיתי חחח איליין