יומולדת לאיתי

eladi88

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif יומולדת לאיתי ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לאיתי היקר יש יומולדת....! מזל טוב..... קולולולולולו

hadarisan

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifמזל טוב איתי!!!

עד מאה כשערים, המון שנות יצירה,בריאות ,אושר,תקווה ואהבה! מזל טוב!!!!

Hadardur

New member
היומיומולדת היומיומולדת....!!!

"נפזר לו שושנים..." חח סתם איתי!!! מזל טוב עד 948768695 שנהההההה!!!

Lp Fairy

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

תמשיך לעשות מוזיקה מדהימה...[=

אמבלי

New member
../images/Emo77.gifהיום יום הולדת :) ../images/Emo65.gif

המוני המונים של מזל טובים שתזכה לעוד מלאאא שנים של יצירה עשייה והתגשמות עצמית אני מאחלת לך כל מה שאתה מאחל לעצמך רק טוב שיהיה לך ושתישאר צעיר לנצח (בנפש כמובן) :) ויומולדת הבאה בקיסריה הבנויה..חח סתם..זה לא חייב להיות ביומולדת :)

../images/Emo62.gif מזל טוב ../images/Emo13.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

למרות שאני לא מכירה אותך...
שתדע רק אושר וימים טובים
תקח את החיים בקלות ועם המון
ותדע שלפעמים
קטן שווה חיים שלמים עד 120. נופר

matanbru

New member
ממממזזזזזזללללל טובבבבבבב

שתיהיה לך שנה קסומה ומדהימה!!!!!!!! עד 100 כ 20 שנה הרבה אושר עושר הצלחה ושגשוג בהצלחה עם ההורים ילדים נשים וחברים ותמשיך להיות מי שאתה!!

מטוס זעיר ללא טייס :)

המון המון הצלחה !! והעיקר תמשיך לכתוב מוזיקה מדהימה שכזו ולסחוף אנשים רבים אל העולם המדהים הזה, בית הבובות..... מזל טוב :) נתראה בהופעות..

איתי..../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo77.gif../images/Emo79.gif

המון המון מזל"ט יקירי... שתזכה לעוד מלאאאן שנים של יצירה ופריחה.. יומולת מקסים שיהייה לך, אוהבת המון, אופיר

יוסדוס

New member
וואי איזה קטע מטורף!

לחבר שלי קוראים גם איתי וגם לא יש יומולדת היום!.חח אז מזל טוב לשני האיתיים!! וניפגש ביום שישי בירושלים!!

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| איתיייי!!! ../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב! המון אושר, בריאות והצלחה! אני מאחלת לך שתגשים את כל המשאלות שלך! שתמיד תמיד יהיה לך טוב ותמשיך עם המוזיקה המעולה
מזל טוב
!

Mosh28

New member
לאיתי!! ../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif

המון מזל טוב אחי עד 120!! שתמשיך להצליח בדרכך יחד עם הלהקה:) המון בריאות אושר ועושר וממ אני לא ממש טוב בדברים האלה אז פשוט שתמשיך להיות מי שאתה אחד האנשים היותר מדהימים שפגשתי ותמשיך להצחיק אותנו וקיצור הבנת אותי
אז שוב המון המון מזל טוב!

GILoSH3

New member
../images/Emo141.gifמזל טוב איתי!../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif../images/Emo77.gif

שפע של אור אהבה!!! שתזכה להגשים את כל חולומיתך! ולעשות ולהנות מהמוזיקה שלך!! הרבה אושר ובריאות :) ושתמיד תיהיה מוקף בחברים !! מזל טוב!!!!

Queen nuli

New member
איתי!../images/Emo57.gif../images/Emo39.gif

אני לא טובה בדברים האלו.. בעיקר בלברך.. אבל הכי חשובה הכוונה, לא? אז באמת, יומולדת נפלאה ומלאת חוויות! שתדע רק אושר ואהבה, ללא צער וכאב, ושיהיה לך רק טוב.. תחייך המון, תצחק, תרגיש ותאהב- ויאהבו אותך בחזרה. נצל כל יום שעובר, תשמח במה שיש לך ובמה שעובר ועבר עליך.. מכל הלב- רותם.

IkMfNiY

New member
../images/Emo49.gif לאיתי! ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif ../images/Emo42.gif

למען האמת, אני לא עד כדי כך מכירה את בית הבובות *נסקלת*, אבל איתי הוא פשוט בנאדם מדהים!!!! :)))) אין עליו. שיהיה לך יומולדת שמח ורק טוב :)))
יעל

פוגית 71

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב איתי!!!../images/Emo47.gif ../images/Emo65.gif

יא איתי.. שיהיה לך המון המון מזל טוב!! עד 120 שנה וכל יתר האיחולים הרגילים והנחמדים.. שתזכה לעוד שנים רבו ומוצלחות של מוזיקה טובה ומשובחת!! ושכל משאלותייך יתגשמו!!! המון המון מזל"ט!!!

למעלה