יש סקר חדש!

ouria

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifיש סקר חדש!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

Black Haze

New member
פיזיקל גרפיטי!

למרות שאף אחד מהאלבומים האלה לא נמצאים בטופ 3 של לד זפ אצלי...

ouria

New member
../images/Emo41.gif תוצאות הסקר הקודם!

האלבום הזוכה הוא לד זפלין, הראשון, עם כ-35 מקולות המצביעים

Jesus Zen

New member
אני באמת לא יכול לדעת..

יש לי את כולם, אבל אני באמת אוהב אותם אותו הדבר - הכי..

ThePiper

New member
הראשון דווקא?! זו הפתעה...

כלומר הוא מעולה, אבל הויכוח הנצחי הוא דווקא על הארבעה שבאו אחריו.

ouria

New member
ארבעת הבאים?

איפה אתה מסתובב שיש ויכוחים כאלה?

OzzzzzY

New member
למה כל האלבומים לא מופיעים בסקר אחד

??? למה הפיצול הזה?!?

ouria

New member
לו היינו אלפי אנשים,

אז אולי זה היה עובד, אבל כשיש 8+ אפשרויות בחירה בסקר, כל אלבום יקבל שני קולות אולי? העדפנו לפצל. בסוף- טורניר בין המנצח של הסקר והראשון והמנצח השני

OzzzzzY

New member
זה לא נכון!!!

הפיצול שעשית פה הוא לא נכון... דבר ראשון , אם כל האלבומים היו מופיעים בסקר אחד זה היה הכי מייצג , ומשקף ואמיתי , גם אם חלק מהאלבומים היו מקבלים פחות קולות זה לא משנה... דבר שני וחשוב מכל , סקר זה נושא מאוד יחסי , וחשוב מאוד שלכל האפשרויות בסקר יהיה משקל שווה , עכשיו לאלבומים בסקר השני יש משקל גבוה יותר מאשר לאלבומים בסקר הראשון (בסקר הראשון יש יחס של חמישית לכל אלבום , ובסקר השני יש רבע), הפיצול שעשית פה גרם לאלבומים מסויימים מהסקר השני לקבל קולות באופן מלאכותי ולא משקף... אם תראה בפורום אחר (אתה יודע איזה) , שעשו את אותו הסקר ,אך במתכונת שונה האלבום Presence קיבל 0 קולות , אך בסקר שבפורום הזה הוא קיבל 5 קולות באופן מלאכותי ומעוות... אם תערוך עכשיו את הטורניר בין האלבומים ה"מנצחים" בכל סקר כמו שרצית, אז ככל הנראה שהאלבום הפופולרי יהיה LZ1 ואחריו במקום השני יהיה PG...וכולם יודעים שהמציאות היא שונה , כמעט בכל סקר דומה האלבומים הפופולרים של ל"ז יהיו ל"ז 1-4 , ולא כפי שככל הנראה שיקרה פה... שלא תחשוב שיש לי משהו אישי נגדך , אבל הסקר הזה מעוות את המציאות...

למעלה