ככה

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifככה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

כל מי שבכיתה י', בדוברי אנגלית, יודע שצריך להגיש פרוייקט סופשנה. המממ..... מעניין על מי אעשה? הווו, אני יודעת! על הביטלס! ועכשיו לעיקר: המורה שלי לאנגלית בריטית. מרגע שנודע לה שאני עומדת לעשות עליהם פרוייקט היא התחילה ממש לאהוב אותי, מן הסתם. בכל מקרה, היום באה לכיתה מצויידת בספר ענקקקקקקייייייייייייייייייייייייי ושמו:
BEATLES ANTHOLOGY!!!!!! היא השביעה אותי לשמוע עליו. בכל מקרה, אין מילים לתאר את גדולתו של הספר הזה. ובקיצור ולעניין: תקנאו. נ.ב אני כנראה יבקש מדודה שלי באנגליה לשלוח לי את זה, כי המורה אמרה ששם היא קנתה את זה.

אהממ....

לא יודעת, היא אמרה שלמרות שיש בספר הזה הכל היא בפירוש דורשמת ממני עוד מקורות.
יש שם אפילו תמונות של המהארישי (
- וכמו שאיש חכם אמר פעם - סקסי, הוא לאאא!)
יש שם תמונות של ג'ורג'י - נחמדות כאלה - ויש איזה קטע דוחה שהם מתעסקים בפירוק איברים של בובות. משהו נורא.
ואני לא חושבת שאני אי פעם אקרא את כל הספר העצום הזה (הוא שוקל איזה 10 קילו!!! בחיים!!!) אני בוודאי ובוודאי אעבור על הקטעים החשובים

דקלה9

New member
זה ספר נהדר

ואני גאה לומר שהוא עומד בנחת על המדף שלי... אפשר לקנות אותו גם בארץ (סטימצקי), למרות שאני בזמנו הזמנתי אותו מחו"ל. אם את צריכה עזרה במשהו- רק תגידי...

האם שמעתי נימת פקפוק בקולך?...

תראי.... הספר, כמו שראית, נ-ו-ר-א- ארוך. אי לכך ובהתאם לזאת, לא קראתי את כולו מילה במילה, אבל כן קראתי את רובו הגדול, ויש שם קטעים קאנוניים שאסור לפספס. (למשל הקטע בו ג'ון מספר על יוקו במילים שלו, כמעט תליתי את עצמי בשירותים מרוב כנות ויופי שנשפכים ממנו שם....) למי שאין את הספר: זו אמנם רכישה, רכישה (מעל 300 ש"ח), אבל זה שווה כל אגורה ובאמת זה ספר "מאסט" לחובבי הביטלס באשר הם...

דקלה9

New member
בעניין הקריאה

זה כמו לשבת ולקרוא אנציקלופדיה... זה פשוט לא הכרחי. ברור שעיינתי בספר הזה כמה פעמים, התמונות נהדרות וכל קטע שנופלים עליו שווה קריאה, אבל לקרוא ממש את הספר כולו זה גם קשה ומסורבל (הספר כבד מאוד) וגם קצת מתיש (הוא בנוי מראיונות מתומללים). זה ספר עיון, לא ספר קריאה. אגב- בעניין המחיר- לא בדקתי, אבל המחיר שסינתיה נתנה נשמע לי תואם את המציאות.

אופס טעות!!!

התכוונתי לומר שזה כמו "קריאת שמע" בשבילי.... והכוונה היא שזה בעיני: 1. טקסט כמעט מקודש 2. אני מקפידה לעלעל בו פעמיים ביום (שחרית וערבית....) א-מ-ן-!!!!

דקלה9

New member
ככה חשבתי

אם ככה, אני מסירה את הכובע (אין לי כרגע כובע , אבל כשיהיה- אני מייד אסיר אותו!)

למעלה