לקונקי השיר שביקשת של וואיפה

dvd2000

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif לקונקי השיר שביקשת של וואיפה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

קישור של השיר שביקשת ואם את רוצה אני יכול לשלוח לך את השיר . ולמי שלא יודע\ת השיר ניקרא פאקירני הקישור לשיר http://www.youtube.com/watch?v=kiKBONUwfLw

קונקי1

New member
אתה פשוט גדול ../images/Emo24.gif תודה רבה ../images/Emo140.gif

כל הכבוד על האיתור המיידי וכל זאת - רק מכמה מילים שהצלחתי לזהות אני מאוד אוהבת את השיר ומחפשת אותו הרבה זמן תודה נששששמה !!

dvd2000

New member
שמחתי לעזור ../images/Emo13.gif

אני יודע מה זה לחפש שיר שאוהבים ולא למצוא אותו , ולהתחיל לזמזם אותו ולחשוב איך קוראים לשיר : ) . אבל ישנו פתגם שאומר " יגעת מצאת תאמין " כל דבר משיגים בעזרת המון כוח רצון ולפעמים גם מעט עזרה אני חושב שבכלל צריך לעזור לאנשים כמו הפתגם " שלח לחמך על פני המים כי יום מן הימים תמצאנו " , העולם הוא גלגל היום אני עוזר ומחר אנשים אחרים יעזרו לי . בקיצור מאוד שמחתי לעזור לך ומקווה שתהני מהשיר ותחרשי אותו לאורכו ולרוחבו . שיהיה אחלה שבוע

dvd2000

New member
לשאלתך למה וואיפה ולא הייפה ../images/Emo13.gif

אני כשאני קורה לה וואיפה אני יוצר העדפה מתקנת בקרב המכוערות , היא הרי פצצה לא נורמלית ויפה בטירוף , אז את עוד רוצה שאני יוסיף לה את ה הידיעה בהתחלה משמע הייפה והיא גם ככה יפה , אז למה לזרוע מלח על הפצעים בשבילי היא וואיפה : )

למעלה