מזמן לא עשינו-התפקדות 2008

glitter8

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמזמן לא עשינו-התפקדות 2008../images/Emo41.gif

התחילה לה שנה חדשה, חודש חדש, (גם לועזי וגם עברי) והגיע הזמן לראות מי איתנו כאן, להשיק את האתר החדש של דיויד (שגיליתי לגמרי במקרה, מעניין כמה זמן הוא כבר קיים) מי שרד את הגשמים והשלוליות, את הקטיושות בשלומי, ואת כתיבת התעודות של ט"ו בשבט...(טוב נו, זה רלוונטי רק לגבי..או שיש פה עוד מורות נסתרות??) אז אני פה! מי עוד??

sarita4

New member
גם אני פה

ולמי שלא יודע/ת אני בהריון חודש שישי שיהיה לכולם המשך שבוע נפלא

SHANILIROY

New member
אני שבוע 29

מה יש בן /בת איזו התרגשות ילד ראשון ממש חגיגה ...

handlessman

New member
מה קרה, שכחנו מההתפקדות המשודרגת?

מעכשיו, כל פעם (!): שם: שיר החודש של דויד (הכל מתייחס כמובן לחודש שעבר): שיר החודש לא של דויד: אלבום החודש: דבר טוב שקרה החודש: דבר רע שקרה החודש: למה הצבעתם בסקר? חגגתם את הסילבסטר? אם כן, איך? ידעתם שהוא היה רוצח יהודים? הלכתם למחרת ללימודים / עבודה? תמונה (חובה! יאללה בלי להתעצל):

handlessman

New member
אז אני אהיה ראשון כדי לשכנע אתכם גם לעשות...

שם: עמרי שיר החודש של דויד: Padre Coraje (חזרתי לחרוש על פארקינג) שיר החודש לא של דויד: Madboojah Project - Fuego אלבום החודש: אז מן הסתם - Parking Completo, וגם Madboojah Project. דבר טוב שקרה החודש: בסופשבוע האחרון המשפחה שלי נסעה לבאר שבע אז היה לי בית ריק, אז הזמנתי חברים והיה ממש כיף... דבר רע שקרה החודש: נשאר בלאגן... למה הצבעתם בסקר? חנות מקוונת!!! חגגתם את הסילבסטר? יאפ אם כן, איך? סתם, עם חברים, היה לידידה שלי יומולדת אז כבר שילבנו את זה ידעתם שהוא היה רוצח יהודים? יאפ הלכתם למחרת ללימודים / עבודה? לצערי תמונה: ------> מלפני חצי שנה נראה לי... התפרעתי חחח

YulaShpil

New member
גם אני פה

מאחורי הקלעים, מציצה מדי פעם בין כל העיסוקים.

glitter8

New member
מה עם איזו תמונה מהחתונה?

ולי אין כל כך תמונות חדשות ...אבל אני אחפש משהו... ידעתי שסילבסטר שנא יהודים לא חגגתי השנה, נאלצתי לסרב לכמה הזמנות כי מחר בית ספר ואני המורה.... דיסק החודש- הדי וי די שצולם במוצש ונערך בימים אלה של יאיר וחברים, בהפקת שפחתכם הנאמנה, דיסק של דיויד- שומעת במעורב שירים מתוך האתר שלו..

glitter8

New member
הנה תמונה

אמנם לא שלי- אבל זו ההתעסקות שלי-שלנו בימים האחרונים, עורכים את הדי וי די מההופעה, יאיר מימין עם הקונטרבאס.

למעלה