מייל, טוויטר וכתבה חדשה על הבנים

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמייל, טוויטר וכתבה חדשה על הבנים../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

כמה פעילות בזמן האחרון
כיףכיף. טוב, יאלה. אז הבנים שוב שלחו לנו מייל שהולך ככה We have taken the mighty plunge: 30 Seconds to Mars has officially joined Twitter. Follow us at twitter.com/30secondstomars and keep track of us via our updates. טבלנו את ראשינו במים העמוקים: 30 שניות למאדים הצטרפו רשמית ל"טוויטר". עקבו אחרינו ב-twitter.com/30secondstomars ושימו לב לעדכונים שלנו. And don't forget to enable your mobile devices to ensure that you can receive our twitter updates on the go. אל תשכחו לאפשר את האפשרות של קבלת מידע לפלאפון הסלולארי שלכם. PROVEHITO IN ALTUM -MARS מה זה טוויטר? Twitter is a free service that lets you keep in touch with people through the exchange of quick, frequent answers to one simple question: What are you doing? Join today to start receiving 30SECONDSTOMARS's updates. טוויטר הוא שירות חינמי שמאפשר לך לשמור על קשר עם אנשים דרך החלפה של תשובות מהירות ופשוטות לשאלה אחת: מה אתה עושה? הצטרפו היום להתחיל לקבל עדכונים מ30 שניות למאדים. 30 כבר הספיקו לפרסם 2 "רשומות" בואו נקרא להם ככה, בטוויטר שלהם. הראשונה- We are experimenting within the walls of The International Center for the Advancement of the Arts and the Sciences of Sound אנחנו מתנסים בתוך הקירות של המרכז הבינלאומי לאמנות המתקדמת ולמדעי הצלילים. הם פשוט אומרים לנו מה הם עושים עכשיו
מה שהיה די ברור שהם יהיו באולפן ההקלטות. אם הם היו עכשיו במקום אחר אני בטוחה שכל המעריצים היו כועסים עליהם על זה שהם מעכבים את יציאת האלבום
הרשומה השניה היא קישור לשער וכתבה על 30 בקראנג מה14.2, עם המון תמונות מהאולפן וגם ראיון. אין לי מושג אם זה כבר פורסם פה, למרות שאני דיי בטוחה שלפחות חלק מהתמונות פורסמו, אבל לא נורא ^_^ זה צולם עוד בתקופה הנורמלית של ג'ארד, כשהוא היה נראה כמו בנאדם ולא כמו תרנגול עם הנוצות האלה שהוא הצמיח לעצמו על הראש
http://thirtysecondstomars.com/press/articles/kerrang_02.14.09.pdf לצערי הכתב ממש ממש קטן אז אם אני לא אצליח למצוא משהו קצת יותר מוגדל אני לא אוכל לתרגם בינתיים.

גרסיאס!

כן את הכתבה מקראנג כבר שמנו, אבל תודה על התרגום והקישור. שמתי את ההודעה המתורגמת ע"י במייספיס :]

A Modern Myth

New member
בבקשה

את נכנסת לפה twitter.com/30secondstomars לוחצת על הכפתור הירוק המלבני הגדול מצד ימין שכתוב עליו !Join today ממלאת את הפרטים שלך (שם, כינוי, ססמא, אימייל, מקלידה את המילים לצורך אישור) ולוחצת על Creat my account מגיעה לחלון חדש ובאמצע המסך כתוב לך בתכלת בקטן skip this step עכשיו את יכולה לבחור אחרי מי עוד לעקוב או פשוט לדלג על השלב אם משהו עדיין לא מובן את מוזמנת לשאול שוב

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמסר חדש בטוויטר של 30../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

In the lab experimenting. Doing vocals for a song called night of the hunter הניסוי במעבדה. אנחנו עושים קולות לשיר שנקרא הלילה של הציד. את שני המסרים הקודמים הם העלו לטוויטר דרך האינטרנט, אבל את המסר הזה הם כפי שמסתבר העבירו דרך טוויטר-ברי. מן תוכנה שמתקינים בבלאקברי כדי לעדכן את הטוויטר בצורה ניידת ולא דרך מחשב. http://orangatame.com/products/twitterberry/ בטח ג'ארד פרסם את זה
אני עוד מופתעת מזה שהוא לא התחתן עם הבלאקברי שלו. אז כבר יש לנו לפחות שני שמות של שירים חדשים של 30. Kings and Queens ו- Night of the Hunter. יפה יפה.

כל העדכונים האלה

עושים לי כזה חשק לשמוע את הדיסק החדש כבר! איך נחכה עד הקיץ?!?!

A Modern Myth

New member
צודקת לגמרי.

זה לא פייר
שיוציאו איזה סינגל לפחות, שיהיה עם מה להעסיק את עצמינו עד שהאלבום יצא.

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעדכון חדש בטוויטר../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

עודכן ממש לפני 12 דקות. ynthesizers and vocals. Yes we work on saturday. No rest for the wicked. Xo סינתיסייזרים וקולות רקע. כן אנחנו עובדים ביום שבת. אין מנוחה למרושעים. נשיקות וחיבוקים אני אוהבת אותם

A Modern Myth

New member
אה ושאלה

מה השאלה אצלם בערך מישהו יודע? אם אצלנו 4 בבוקר כשאצלם זה 8, עכשיו אצלם בסביבות 11-12 בלילה! מטורפים הם עוד יהרגו את עצמם בעבודה ומחוסר מנוחה עוד לפני שהאלבום יצא.

חס וחלילה..!

אל תדברי ככה..! חחחח... הם גברים חסונים וחזקים שיוציאו לנו אלבום מדהים, עם מלא מלא שירים מהממים..! חח.. יאללה שיסיימו כבר..

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעדכון חדש בטוויטר../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

More synth on Night of the Hunter...its all coming together....adieu mes amie עוד סינתיסייזרים בלילה של הצייד... הכל מתחיל לתפוס צורה... משהו בספרדית מעניין כמה אור יום הם ראו אור יום בחודש האחרון...

A Modern Myth

New member
אז אחרי גיגול קצרצר

adieu mes amie אומר להתראות, חבריי. אין לי מושג באיזו שפה.. אני מנחשת שבצרפתית או משהו בסגנון.

i am777

New member
עוד טוויטר... , בזמן שאני באה...

נכנסתי בדיוק לדף ואז היה רשום שהוא על השנייה הגיב...מוזר. - Putting NIGHT OF THE HUNTER to rest for now. Pulling up a new song to work on...Its going to be a beautiful sunset here on the coast...-j מכבים ללילה את הצייד לנוח עכשיו מושכים שיר חדש לעבוד עליו.. הולכת להיות שקיעה יפיפיה פה בחוף...-ג'ארד אפילו בעברית אני קוראת את זה ולא מבינה....חח

כי תרגמת את זה ממש ממש מצחיק

את לא אמורה לתרגם מילה במילה. יש מילים שזה סלנג כזה.. night of the hunter זה שם של שיר. אז לא צריך לתרגם אותו. זה יותר כמו "שמים בצד את the night of the hunter לעת עתה. מתחילים לעבוד על שיר אחר. הולכת להיות שקיעה יפה כאן בחוף"

i am777

New member
חחחח....

נכון.....כן , אני מבינה את מילים ואני כותבת איך שאני מבינה אותם. Pulling up זה בכלל מושכים למעלה..... אבל ניסיתי חחח ויצאתי דיי
לא נורא , תודה על התיקון

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gifטוויטר דנדש../images/Emo41.gif

Night falls on the lab.. לילה יורד על המעבדה... ולגבי הטוויטר הקודם ש i am777 (חלי?) תרגמה, לדעתי ככה יהיה יותר מובן שמים את הלילה של הציד בצד בנתיים שולפים שיר חדש לעבוד עליו זאת הולכת להיות שקיעה יפהפיה פה על החוף... ג'

למעלה